MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#19979 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 08:28

#19962: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

U Hovorů z Lán jste zaměnil příčinu a důsledek, příčinou toho, co řekl Zeman byl vzkaz EU i Rusku. Stejně jako předtím komentář k nepřítomnosti ruských vojáků na Ukrajině, pro evropská média, jako jeho interview pro ruskou TV, jako jeho návštěva Kazachtánu a Tádžikistánu, mezitím nemálo výroků, které dokonale ukazují na naši českou podporu Kremlu a jeho anexím (výroky k Tibetu v Číně), protože vláda spíš mlčí, než činí. Všichni dobře vědí, že Zeman je nebezpečný a tak to nechávají spíš na ulici, než aby to začali řešit sami, tedy zatím.

U Pussy Riot forma i obsah velmi špatné (lež i vulgarity najednou), celé to bylo velmi nepřipravené a stálo ho to nemálo příznivců. Asi nečekal, že na sebe přitáhne tak velkou pozornost, podcenil též pádnost odpovědi a významnou jednorázovou ztrátu téměř veškeré autority. Na politické smetiště nyní míří tempem, které je podobné jen komunistickým prezidentům...

PROČ si myslíte, že by se jinak jakýkoli rozumný politik u nás zajímal o Pussy Riot na veřejnosti (mizerná hudba a brakové texty, hard core disent ruský nikoli náš, podporovat je i shazovat je politicky stupidní)? Například v našich veřejnoprávních a celoplošných médiích. Už na první pohled je toto spojení politickou sebevraždou, o jejich uvěznění a extempore kdysi informovaly jen velmi stručně v souvislostech naše všechny televize, ale komentáře politiků jsem k tomu nezaslechl, dokud se neozval Zeman.

Oněch 2,7M Zemanových voličů (ve 2. kole) je 37% z oprávněných v ČR. Něco málo nad třetinu. Socialisté a komunisté mají přitom nejvíce stabilní a pravidelně se voleb účastnící voliče u nás vůbec. Mohu se opravdu oprávněně domnívat, že tentokrát "normální" lidé prostě přímnou volbu podcenili a dobře jim všem tak, jen ať si Zemana na Hradě užijí a dobře se přitom "baví", víc k tomu nemám co dodávat.

Zemanovi voliče jsem přišel na tuto diskuzi poznat blíže a moje závěry nasvědčují tomu, že čím víc Zemanovec, tím více zideologizovaný a vlastního názoru neschopný pomatenec, tím pádem všehoschopný volič obecně.

Závěr:

1. Pokud chceme i další prezidentské volební období Zemana, pokud tohle i přežije, tak se na to příště zase musí normální lidé v této zemi vykašlat a k volbám nechodit, výsledek zaručen.

2. Pokud chceme stabilitu (politickou i ekonomickou) v této zemi, měli bychom všichni začít uvažovat v souvislostech a hledat spíš pravdu, než ideologickou slátaninu, konspiraci a spiknutí a být tak za pitomečky pro celou Evropu. Jestli nám něco ekonomicky ve světě aktuálně škodí, tak naše nálepka politických jelimanů.

3. Raději zvolme příště zase umělce, nebo vědce, než politického papaláše na samém konci své politické i životní dráhy...

Odpovědi

Asenad

#19983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 08:49:22

#19979: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :

ČSSD má voliče co dost lavírují . Ted momentálně nepochopitelně nekteří dávají svůj hlas ANO 2011


Nepřihlášený uživatel

#19999 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 09:56:49


Nepřihlášený uživatel

#20036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 11:47:05