MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19982

2014-11-30 08:48

U Hovorů z Lán jste zaměnil příčinu a důsledek, příčinou toho, co řekl Zeman byl vzkaz EU i Rusku (stejně jako předtím komentář k nepřítomnosti ruských vojáků na Ukrajině, pro evropská média, jako jeho interview pro ruskou TV, jako jeho návštěva Kazachtánu a Tádžikistánu, mezitím nemálo výroků, které dokonale ukazují na naši českou podporu Kremlu). U Pussy Riot forma i obsah velmi špatné (lež i vulgarity najednou), celé to bylo velmi nepřipravené a stálo ho to nemálo příznivců. Asi nečekal, že na sebe přitáhne tak velkou pozornost, podcenil též pádnost odpovědi. Na politické smetiště nyní míří tempem, které je podobné jen komunistickým prezidentům...

Tady nesouhlasím a vysvětloval jsem mnohorkát. Zeman obecně relativizuje hodnoty. Krtika Putina slyšitelná po celém světě z Ruska je obrovská hodnota, stejně jako podpora Pussy Riot v Rusku a ve světě. Chtěl to relativiozovat a věřím mu, že to dobře promyslel.  Z mého pohledu to má vrstev mnoho, kdy jednou z nicih je i vrstva patologicko psychologické - relativizace pornografie jeho dcerunky. 

Proč si myslíte, že by se jakýkoli rozumný politik u nás zajímal o Pussy Riot na veřejnosti, například ve veřejnoprávních a celoplošných médiích. Už na první pohled je toto spojení politickou sebevraždou, o jejich uvěznění a extempore kdysi informovaly jen velmi stručně v souvislostech naše všechny televize, ale komentáře politiků jsem k tomu nezaslechl, dokud se neozval Zeman.

Je to téma Ruska ne primárně ČR, tedy logicky se tomuto tématu věnovali politici s přesahem do zahraničí, tedy např. Karel Schwarzenberg.  Noviny informovaly ale o celé věci dostatečně, celý průběh až do propuštění byl dokumentován. 

Oněch 2,7M Zemanových voličů (ve 2. kole) je 37% z oprávněných v ČR. Něco málo nad třetinu. Socialisté a komunisté mají přitom nejpoctivější voliče u nás vůbec. Mohu se opravdu oprávněně domnívat, že tentokrát "normální" lidé prostě přímnou volbu podcenili a dobře jim všem tak, jen ať si Zemana na Hradě užijí a dobře se přitom "baví", víc k tomu nemám co dodávat.

Podcenili považuji bohužel za slabé slovo. Domnívám se, Klaus poslal těsně před druhým kolem Zemanovi své skalní a to bud nevolbou nebo dokonce aktivní volbou, ke které vyzval. Můžeme se dohadovat, jeslti jich zbylo 300 000 či nikoliv, já se obávám, že ano.  Tedy slovo "podcenili" považuji za nepřesné a to nejen proto, že Zeman skutečně velmi obratně (nejpíše profesionální rady z FSB) manipuloval i s lidmi "normálními" a velké množství lidí od voleb skutečně odradil, podobně jako jeho oplzlost záměrně odrazuje "normální" (ve vašem smyslu) politiky od toho, aby si s ním stoupli na jedno podium či sedli k jednomu stolu, což vede logicky k velké izolaci ČR, která Zemanovi velmi vyhovuje. 

Zemanovi voliče jsem přišel na tuto diskuzi poznat blíže a moje závěry nasvědčují tomu, že čím víc Zemanovec, tím více zideologizovaný a vlastního názoru neschoný člověk, tím pádem všehoschopný volič.

Zde žádné voliče Zemana prakticky nepotkáte. Za Zemanem "stojí" v této diskusi naprosto evidentně jeho placení pisálci. 

Závěr:

1. Pokud chceme i další prezidentské volební období Zemana, pokud tohle přežije, tak se na to příště zase musí normální lidé v této zemi vykašlat a k volbám nechodit, výsledek zaručen.

Souhlasím, byť slovo normální lze vykládat různě. Pro Miloše Zemana je naprosto normálí, že má kolem sebe Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka, Kmoíčka, Žáka, Čubu, což i vy tak neatížený ideologií :-) budete považovat as ze nenormální. :-)

2. Pokud chceme stabilitu (politickou i ekonomickou) v této zemi, měli bychom všichni začít uvažovat v souvislostech a hldat spíš pravdu, než ideologickou slátaninu, konspiraci a spiknutí a být tak za pitomečky celé Evropě...

Také souhlasím, byť pravda je opět kategorie, o kterou Miloš Zeman umí velmi zdatně relativizovat, viz jeho oplzlost o Pussy Riot :-). 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#20000 Re:

2014-11-30 09:56:54

#19982: -  

No neshodneme se zcela a tu a tam vůbec, Pussy Riot jsou přitom hodně krásný příklad Zemanovi obsese a ta je dokonalým důkazem jeho psychické narušenosti, protože kdokoli jiný by si mohl dovolit o této kapele tvrdit cokoli, s několika málo výjimkami, jak co do obsahu, tak i co do formy...

P.S. Bude mi jen stačit jeho další veřejné obsese sledovat a vnímat správně, psychická narušenost se tak bude jen stále víc a více snadněji prokazovat, protože bude, podle mě, stále více patrnější a stále lépe čitelná. Ani prokazatelný psychopat nemůže být z funkce prezidenta ČR odvolán, přesto bude rozumnější když aspoň někdo přinese nějaký ten logický důkaz, než když budou všichni jen vršit hromady exkrementů, nemyslíte?

Je to stejné, jako když o konkrétním muži tvrdí, že jím byla znásilněna jedna žena a nebo desítky žen, v podrobnostech až detailech. Logický a racionální závěr je pak vlastně pravdou sám o sobě, i kdyby neexitoval ani jediný přímý důkaz, prostě jen ...psychopat/zdravý...

P.P.S. Ještě popřemýšlím o tom, co tvrdíte. 


Nepřihlášený uživatel

#20040 Re:

2014-11-30 11:51:47

#19982: -  

 ...podle vaší rétoriky jsem přišel na to,že jste všehoschopný demagog a volič knížete....akorát nevím,proč urážíte voliče pana Zemana a myslíte si,že jenom voliči pana Karla mají patent na rozum a pravdu....to je DEMAGOGIE