podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1019 Re: Co nejdál od Moskvy!

2014-11-30 09:21

#1018: PM - Co nejdál od Moskvy! 

 Tos mi to dal. Vidím, že jsi dobře vyškolený absolvent VUMlu, tam se nenávist učila. Asi jsi vystěhován do USA, tam je blahobyt a pečení holubi lítají do úst, hlavně do těch hodně otevřených (tady je to jenom pro určitou skupinu). Američané jsou na větvi z toho, že je Putin předběhl obsazením Krymu, jinak už by tam měli základnu a jejich atomové ponorky by pluly v Černém moři. Vždyť se nestranně podívej na mapu, kde mají základy Američané a kde Rusové... A jako správná rudá a hnědá svině (doložitelný výrok ožralého režiséra Hřebejka po volbách prezidenta a vítězství Zemana) ti mohu sdělit jediné - sundej si klapky z očí, abys viděl, kam to opravdu spěje. A až to Amíci písknou, nebude se válčit v Americe, ale tady, u nás, v Evropě. Takže si nachystej prostěradlo a až to vypukne, zabal se do něj a pomalu se plaz ke hřbitovu. Přitom můžeš přemýšlet, kde se stala chyba, že zrovna tebe tady amíci nechali.  

Odpovědi

PM

#1020 Re: Re: Co nejdál od Moskvy!

2014-11-30 10:37:40

#1019: - Re: Co nejdál od Moskvy! 

 VUML jsem nestudoval (asi na rozdíl od tebe), žil jsem tu ale (a žiji dál) celý život a to byla, co se týče učení se "lásce" ke smradlavému Rusovi či zblbnutí nějakým "slovanstvím", lepší škola než celý VUML. Rovněž nejsem kretén jako ty, který by si myslel, že kdekoliv na tomto světě létají nějací pečení holubi ... to si myslí snad jen hlupáci v Čechách, volící potom všelijaká "protestní hnutí" a sprostého Zemana. Jinak rusáký grázle,já se považuji za přítele USA a jsem rád, že USA je náš spojenec. Jejich ponorky by mi, předstatv si, blbče, v Černém moři NEVADILY, naopak bych je tam uvítal. Alespoň by válečnému zločinci Putinovi trochu přešly jeho debilní a zločinné choutky na "obnovu SSSR".

A k té válce, ty hovado: já byl na vojně v době, kdy jako součást "mírové hráze" včele se SSSR jsme měli úkol (jako průzkumný prapor u hranice s NSR) v případě "americké agrese" být do 48 hodin na Rýně.... Jen hovado tvého kalibru může někoho s takovými zkušenostmi strašit Američany.Jsi k smíchu. A zamysli se ty (já vím,s tvojím mozkem to nejde) PROČ má Rusák tak málo přátel .. jen nějakou tu pátou kolonu odporných kolaborantů, kam patříš ty.

Zelez Rusácká svině!