podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana

Duncan

#1001 Re: Re:

2014-11-28 23:48

#614: Emča - Re:  

 Imperialisté a kontrarevoluce, to je přece zřejmé. ...a ještě vrazi z Wallstreetu [volstrýtu], abych nezapomněl.

Duncan

#1002 Re: Re: Podpora Zemana?

2014-11-28 23:51

#78: lalala - Re: Podpora Zemana? 

 A proč je Schwarzenberg prasečkář? Co to znamená? Btw. vy si vážně myslíte, že Zemanovi lidé vážně nekradli a nekradou? 

Duncan

#1003 Re: Re:

2014-11-29 00:03

#469: - Re:  

 Lidé jako vy jsou zlý sen. Věděl jste, že se Karel Schwarzenberg narodil v Praze? Tolik Vám tento slušný člověk vadí jenom proto, že se narodil do šlechtické rodiny? Proto, že zděděný majetek nerozdal chudým? Nebo že studoval ve Vídni? A nechceme dnes totéž po našich dětech, aby studovaly v zahraničí, když mají tu možnost? Vyprávíte dětem pohádky o králích a královnách? Nebo se Vám to taky příčí?

Duncan

#1004 Re: Zeman

2014-11-29 00:07

#17: Hynek Nejezchleba - Zeman 

 A je nám v tom ruském análu lépe? Byl jste se na ten "přepych" v tom Rusku někdy podívat? Vážně si myslíte, že se od nich máme co učit, jak vybudovat prosperující a kvetoucí zemi?

Duncan

#1005 Re: Re:

2014-11-29 00:11

#804: NeHavlouš - Re:  

 A kdo jsou ti "bohatí političtí vězni z Ruska"?  

Duncan

#1006 Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-11-29 00:25

#25: - TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 Na Vás komunistech mě fascinuje jedna věc. Pořád mluvíte o míru a přitom jste první, kdo sahají po zbrani. Když jsem byl malý kluk, tak se mi ty vojenské přehlídky líbily, ale za těch posledních 25 let mi vůbec nechybí.

Byly to snad americké tanky, které překročili ukrajinské hranice? A když tak mluvíme o té slovanské vzájemnosti a slovanském odkazu, vzpomínáte které země poslali tanky v roce 68 do ČSSR? 

A jak si myslíte, že ten západ bude profitovat na naší chudobě? Kdy budeme kupovat německá, francouzská, italská a americká auta? Když budeme chudí, nebo když budeme bohatí?  

Nevím, jak moc rozumíte ekonomii. Žel většina z Vás nečetla ani ten Kapitál, ale na chudobě se vážně nebohatne.


Nepřihlášený uživatel

#1007 Re: Re: Re:

2014-11-29 07:36

#1003: Duncan - Re: Re:  

Nekteri lide musi stale nekoho spinit a napadat. Slusni lide jim v tom, bohuzel, nemohou zabranit. Ale tito pomlouvaci by si meli zjistit alespon zakladni fakta o pomlouvanem objektu. Rodine Karla Schwarzenberga se podarilo opustit republiku na posledni chvili. A to pouze proto, ze soudruzi milostive povolili, aby se Karluv vazne nemocny otec lecil v zahranici. Mnozi soudruzi by ovsem radeji videli, kdyby clenove teto rodiny, budovali nasi stastnou socialistickou budoucnost napr. v uranovych dolech.

Václav

#1008

2014-11-29 11:55

1 Prosince si někteří jedinci vezmou červené tričko,prý jako protest proti prezidentovi. Nevím jak vy,ale já si beru tričko modré,proti hrubé manipulaci veřejným míněním,proti cenzuře a zásahům do dění v ČR za významné pomoci ambasády USA.. A je mi docela líto těch,co se dají zmanipulovat,jak lehké stále používat techniky z dob reálného socialismu a manipulovat davem.. Proč jste neprotestovali,když byl prezidentem "pravdoláskař",naivní snílek a snadno manipulovatelný člověk,který svojí naivitou pomohl zlikvidovat společný stát?
Kde jste byli,když jsme měli prezidenta narcistu,který mohl za socialismu studovat v zahraničí,který byl přítelem zlodějů, gaunerů všeho druhu,který svým pojetím ekonomie prakticky zlikvidoval veškerý domácí průmysl a který kradl v přímém přenosu? Nebráním p.Zemana,jde mi jen o princip. Co jiným prochází,je u prezidenta téměř zločin? Ano rozděluje společnost,ale konečně politik,který dělá to,co slíbil a nazývá věci pravými jmén. Nelze s ním často souhlasit,nicméně je řádně zvoleným prezidentem,pokud ho jako prezidenta nechcete,nedávejte mu hlas v příštích volbách,stejně jako to neudělám já...


Nepřihlášený uživatel

#1009 Re:

2014-11-29 12:03

#1008: Václav -  

 Na jednu stranu tvrdite, ze plni, co slibil, na druhou stranu pripoustite, ze spolecnost rozdeluje. Kam se tedy podel prezident SJEDNOTITEL, jak slibil?


Nepřihlášený uživatel

#1010

2014-11-29 15:20

Prezident Zeman, i když s jeho některými výroky nesouhlasím se zajímá o DŮLEŽITÉ věci, jako je zachování míru, ekonomickou prosperitu státu. Tedy to, co prospěje občanům. Zatímco jeho odpůrci se zajímají o věci, které jsou lidem na nic. (lidská práva v Tibetu se jíst nedají a krizi jen zvýší) A klidně riskují světovou válku. A to všechno pro koho? Pro mezinárodní, zejména americký kapitál.

Já rozhodně nechci, aby moje děti zemřely ve 3. světové válce na obranu zisků USA a jejich vojenské loby.
Kosk

#1011 Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-11-29 15:39

#1006: Duncan - Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

Ne, nebyly. Ale US zbraně (někdy i vojáci na zemi, někdy jen letadla) překročily hranice Iráku, Srbska, Afghanistánu, Libye a zkouší to teď na Sýrii (pak Irán? Rusko? ??). Důvodem bylo protě to, že se jim chtělo - a daly se tam postavit základny. Dobyly celé země a vyměnily vlády. Země jsou nestabilní, zemřely statisíce, zničily se hodnoty za stovky miliard. Nikdo se tam nemá lépe, nežli předtím, zato mnozí hůře.

Srovnejte to s Gruzií. Začal si Sakaschvilli, napadnul Osetii v noci raketomety (dodali jsme mu je MY!!) a při tom zabil civilisty a nějaké ruské pohraničníky. Následovala odpověď z ruské strany, která Gruzínskou armádu vytlačila, částečně zničila. Ale: trvalo to jen pár dní a pak se vrátili zpět.

  • NEsvrhli vládu a nevyměnili jí za loutkovou.
  • NEbombardovali týdny a týdny města.
  • NEvytvořili si tam pak základnu/y.
  • NEuvrhli zemi v chaos - zůstala tam stejná vláda a lidé si mohli pak svobodně vytvořit volby v řádném termínu.

Co je tedy špatného na tom, že Rusko někomu dodává zbraně? My to snad neděláme? Necvičíme náhodou bojovníky do Sýrie a nevyzbrojujeme je a nepřidávájí se pak oni alespoň občas k ISIL? A nepodřezávají potom krky zajatcům včetně malých dětí? Nejsou to možná námi dodané nože? A - není náhodou hlavním cílem naší strany zničit Asada a pak celou zemi uvrhnout do chaosu a pak je tam nechat, ať pochcípají? A nekašleme přidom na nějaké občany Sýrie? A to zvysoka?

My jsme ti poslední, co mají právo něco říkat. Chováme se mnohem hůře nežli Rusko. Kdybychom z toho alespoň něco měli, tak bych to považoval za odporné ale nějak pochopitelné. Ale co z toho máme, jen rostoucí nezaměstnanost, krizi a blížící se III světovou.


Nepřihlášený uživatel

#1012 Re: Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-11-29 17:28

#1011: Kosk - Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 Zalez do Putinovy řiti, ruský kriple!


Nepřihlášený uživatel

#1013 Re:

2014-11-29 17:35

#1008: Václav -  

 Co je komu do toho, co si vezmeš na sebe, blbe?

Na to aby mi vysvětlil ("pravdivě"), co je ku*da, opravdu PREZIDENTA nepotřebuji. I když nějací blbci z toho radostí slintají...

A já mu hlas tedy nedal, to si piš. A že ho blbci zvolili, to není žádný nezvratný Osud, před kterým se tak leda může držet huba a krok. Já si HO PLATÍM (z daní, které ze mne stát vydře za moji poctivou práci) a proto budu mluvit do toho, kdo to může být, i když, opakuji, blbové mu dali více hlasů než dostal protikandidát.


Nepřihlášený uživatel

#1014 Re: Re:

2014-11-29 18:11

#992: - Re:  

 Vy pravdoláskaři lžete denně tak jaképak copak.


Nepřihlášený uživatel

#1015

2014-11-29 19:33

Kdo chce válku s Ruskem, kdo chce americké základny u nás, v Polsku a na Ukrajině, kdo chce desetitisíce nezaměstnaných Ukrajinců včetně jejich gangů u nás, tak potom běžte odvolávat Zemana. Ten jediný z našich vrcholových politiků neleze do zadku ani EU, ani Američanům a to nemůžou rozdýchat. Americký přístup k nám jako českému národu je natolik přezíravý, že bych se styděl být politikem, který jezdí do Ameriky na kobereček za subalterními úředníky. A běda, jestli nebude stavět Temelín americká firma. To teprve bude tóčo. To budou schopni na Zemana udělat atentát jako na Kennedyho. Nějak si část národa neuvědomuje, že jsme Slované. Chtěli nás zlikvidovat Němci. Teď to chtějí Američané. Lidi, myslete hlavou!

Nepřihlášený uživatel

#1016 Re: Re: Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-11-29 19:36

#1012: - Re: Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 Ty jsi tedy duševní chudák. Nikdo nepotřebuje lézt Putinovi do řiti, zato ty v té Obamově už nemůže ani dýchat.


Nepřihlášený uživatel

#1017 Re:

2014-11-30 05:44

#1015: -  

 Zapomnel si nejak v tom vyctu na SSSR a jeho destructivni politiku,kterou jen nah radial ta ruska.

 Zasahovani do vnitrnich zalezitosti statu,vcetne okupace se z jejich strany nevyhlo i nam,jinak by tu ruskou zar cesi snad i tolerovali. Jenze to se nezapomina od 1945 pod diktatem SSSR, od roku 68 se vojska nasackovala sem. Lidi si to pamatuji a to je dobre. President Zeman,jeho preslapy v politice,virozy,proruska orientace,neni vsemi dobre prijimana,on narod rozdeluje. Je vsak radne zvoleny,bohuzel a tak se budeme modlit aby nez nas bude representovat,nebyl pod vlivem alkoholu.

PM

#1018 Co nejdál od Moskvy!

2014-11-30 08:59

#1015: -  

 Jistě,hovado, Američané nás 40 let považovali za svoji gubernii,20 let z toho přímo okupovali, ZÁKLADNAMI na našem území naši zem plundrovali, naši armádu měli pro své útočné světovládné cíle jako kanonenfutr do první linie, vyžrali naše nerostné bohatství,přivedli svými metodami naše hospodářství na úroveň rozvojové země vyrábějící zastaralý šmejd,zkurvili (výrazivo pana prezidenta Zemana zde opravdu sedí) charakter celého národa.... jdi se svým slovanstvím do rusáckého hajzlu. Jestli někdo někdy likvidoval celé národy, tak je to v PRVNÍ ŘADĚ A HLAVNĚ zkrurvený Rusák (Čečenci, Osetinci, Krymští Tataři, pobaltské národy, nakonec sami Ukrajinci o nešťastných nárůdcích Sibiře ani nemluvě - uměle vyvolané hladomory,etnické čistky,vysídlování za Ural....). Když tohle propaguješ- jsi SVINĚ!


Nepřihlášený uživatel

#1019 Re: Co nejdál od Moskvy!

2014-11-30 09:21

#1018: PM - Co nejdál od Moskvy! 

 Tos mi to dal. Vidím, že jsi dobře vyškolený absolvent VUMlu, tam se nenávist učila. Asi jsi vystěhován do USA, tam je blahobyt a pečení holubi lítají do úst, hlavně do těch hodně otevřených (tady je to jenom pro určitou skupinu). Američané jsou na větvi z toho, že je Putin předběhl obsazením Krymu, jinak už by tam měli základnu a jejich atomové ponorky by pluly v Černém moři. Vždyť se nestranně podívej na mapu, kde mají základy Američané a kde Rusové... A jako správná rudá a hnědá svině (doložitelný výrok ožralého režiséra Hřebejka po volbách prezidenta a vítězství Zemana) ti mohu sdělit jediné - sundej si klapky z očí, abys viděl, kam to opravdu spěje. A až to Amíci písknou, nebude se válčit v Americe, ale tady, u nás, v Evropě. Takže si nachystej prostěradlo a až to vypukne, zabal se do něj a pomalu se plaz ke hřbitovu. Přitom můžeš přemýšlet, kde se stala chyba, že zrovna tebe tady amíci nechali.  

PM

#1020 Re: Re: Co nejdál od Moskvy!

2014-11-30 10:37

#1019: - Re: Co nejdál od Moskvy! 

 VUML jsem nestudoval (asi na rozdíl od tebe), žil jsem tu ale (a žiji dál) celý život a to byla, co se týče učení se "lásce" ke smradlavému Rusovi či zblbnutí nějakým "slovanstvím", lepší škola než celý VUML. Rovněž nejsem kretén jako ty, který by si myslel, že kdekoliv na tomto světě létají nějací pečení holubi ... to si myslí snad jen hlupáci v Čechách, volící potom všelijaká "protestní hnutí" a sprostého Zemana. Jinak rusáký grázle,já se považuji za přítele USA a jsem rád, že USA je náš spojenec. Jejich ponorky by mi, předstatv si, blbče, v Černém moři NEVADILY, naopak bych je tam uvítal. Alespoň by válečnému zločinci Putinovi trochu přešly jeho debilní a zločinné choutky na "obnovu SSSR".

A k té válce, ty hovado: já byl na vojně v době, kdy jako součást "mírové hráze" včele se SSSR jsme měli úkol (jako průzkumný prapor u hranice s NSR) v případě "americké agrese" být do 48 hodin na Rýně.... Jen hovado tvého kalibru může někoho s takovými zkušenostmi strašit Američany.Jsi k smíchu. A zamysli se ty (já vím,s tvojím mozkem to nejde) PROČ má Rusák tak málo přátel .. jen nějakou tu pátou kolonu odporných kolaborantů, kam patříš ty.

Zelez Rusácká svině!


Nepřihlášený uživatel

#1021 Re: Podpis

2014-12-01 07:29

#19: - Podpis 

 Jsem ráda, že p. Zeman je první prezident, který otevřeně sděluje svoje postoje a nazývá věci pravými jmény.  Kolik máme politiků, kteří se vyjadřují "decentně a slušně", ale ve skutečnosti jsou slizcí, bohatnou,  podvádějí své  manželky,  a vůbec celkové myslí jen na svůj prospěch.

 


Nepřihlášený uživatel

#1022 Re: Re: Re: Co nejdál od Moskvy!

2014-12-01 13:21

#1020: PM - Re: Re: Co nejdál od Moskvy! 

 Vazeny pane. Obdivuji Vasi trpelivost, ale uvedomte si, ze blb zustane blbem navzdycky. Na blbce zadne argumenty neplati. Preji hezky den.


Nepřihlášený uživatel

#1023 Re: Re: Re: Re:

2014-12-01 16:54

#830: - Re: Re: Re:  

 Ve světě hlavní představitelé dělají daleko horší věci, než překlad do češtiny :-) a nikdo se nad tím nijak moc nepozastavuje.  To, že vejce nebyla určena zahraničním politikům jim mělo být předem oznámeno, aby nedošlo k omylu, protože občané z jejich zemí by mohli požadovat vymazání nás z mapy světa za nevhodné chování.

Je s podivem, že daleko závažnější problémy našich zákonodárců - nehorázné zvyšování platů, zadlužování republiky, oslabování sociální politiky, zvyšování nezaměstnanosti, prohlubování majetkových rovin, trestní právo pro horní vrstvy,  .... nechávají všechny odpůrce presidenta Zemana v klidu.

Buď žijí bezstarostně z vysokých sociálních dávek, nebo zprivatizovali republiku, nebo se nechají opíjet rohlíkem a nevidí jak a v čem budou jednou žít naše i jejich děti. Tenhle stát má k demokracii kurňa daleko.


Nepřihlášený uživatel

#1024

2014-12-01 17:09

pane prezidente držte se..

Nepřihlášený uživatel

#1025 Re:

2014-12-01 17:48

#1024: -  

Drzte se flasky, ale pozor na shrnuty koberec.