MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23743 Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

2014-12-11 01:07

#23741: - Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz 

 Ne, pan Mládek je hlavně mistr slova a už vůbec nemá zapotřebí být zadobře se Zemanem. Kdybyste viděl jeho autopark, tak byste pochopil i jeho orientaci a pohled na svět. Vím, zní to trochu přízemně, ale to byste ho prostě museli znát. Já tady nechci vystupovat jako jeho obhájce. Já jen chci upozornit příznivce Zemana, aby si nedělali falešné naděje, že získali nějakého významného spojence. Na to ať zapomenou.

A že tenkrát podepsal Antichartu? Řekněte mi, kdo z umělců ji tenkrát (až na pár vyjímek) nepodepsal. Kdybychom je měli všechny pranýřovat, tak bychom tady dnes žili v kulturním vakuu. Mohli bychom začít od dnes pomalu nejpopulárnějšího zpěváka Michala Davida, který v dobách minulých radostně pobzukoval na Strahově, až se mu pytel házel. No, nebudu to dále rozvádět. Každý víme své.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23745 Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

2014-12-11 01:22:51

#23743: - Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz 

 V dobe kdy se podepisovala Anticharta bylo celkem u umelcu jako je Ivan Mladek pochopitelne ze ji podepsali. Ja sam jsem signatar CHarty77 (ten z tech, kteri charte verili) kdysi, kdyz jsem jeste byl obcanem CSSR jsem Mladkovi pisne rad poslouchal.Jsem rad pane neznamy ze jste me trosku zmirnil zklamani.