Křesťané za přijetí syrských uprchlíků

Quoted post

Andrea

#12

2014-12-14 12:07

Kdyby jste tak bojovali taktéž za křesťany, kteří jsou na blízkém, ale i dálném východě po tísících vražděni (Co ta pákistánská křesťanka, které byla oběšena jen proto, že pila vodu ze stejného zdroje jako muslimové? No, něco takového pokud jsem ve škole dávala pozor dělali nacisté Židům, ale podobonost islámu a nacismu je "čistě náhodná" že.), kdyby jste takhle bojovali za jezídy, za kurdy.
Ne, vy prostě odmítáte vzít v potaz hledisko nepřizpůsobivé mentality muslimů, kteří Evropu již dnes "kulturně obohacují" o sexuální zneužívání žen a dětí, rabování, vraždy ze cti, o ženské obřízky...
Je mi velmi líto, že jste si očividně vůbec nic nevzali ze zažité praxe západních zemích a takto si jak sobě, tak generacím příštím chcete škodit.

Nebo jste snad tak  arogantní, že si myslíte, že víte víc než pan ministr vnitra Chovanec a jeho tým poradců-odbroníků, kteří tyto uprchlíky označili za bezpečností hrozbu pro Českou republiku?
Doufám, že ne, jinak bych si o vás musela myslet něco nehezkého.

Odpovědi

Jirka

#84 Re:

2015-06-12 06:10:58

#12: Andrea -  

 Nech bejt těch pár stovek vlastizrádců v křestanskym hávu.Probíhá několik peticí proti přijetí této nepřizpůsobivé hordě a jedna byla právě odevzdána Poslanecké sněmovně s počtem 46286 hlasů.Projednání bylo nařízeno na 23.6.Tak snad zvítězil zdravej rozum.