Křesťané za přijetí syrských uprchlíků


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Tvrdá realita islámu

2015-05-19 18:19

#73: - Tvrdá realita islámu 

 Naše evropská kultura a hodnoty života kterých si vážíme, neobstojí - či spíše budou poraženy a zadupány ve chvíli, kdy zde počet islamistů dosáhne určité hranice. Oni s námi slitování mít nebudou. Jen šílený blázen si může něco takového tahat do kulturní Evropy a měl by být za to trestně zodpovědný, stejně jako všichni pošahaní signatáři této petice.


Nepřihlášený uživatel

#77 Re:

2015-05-20 17:39

#18: -  

 Jo a od koho ?

Čech

#78 Dementi za přijetí syrských uprchlíků

2015-05-21 08:48

Tak si každej z vás chytráků co to podepsal vemte domů 20 hladovejch muslimskejch krků, když tak toužíte po kulturním obohacení, ono vás to samaritánství hoooodně rychle přejde. Že vy trpíte nutkavým spasitelským komplexem zachraňovat tuhle muslimskou svoloč, je hezký, ale nečiňte tak laskavě na úkor drtivý většiny národa, která je proti. Jestli vy toužíte, aby vaše děti nebo vnuky jednou mrzačili tihle fantici, není problém se odstěhovat do nějaké muslimké země, islámkýej extrémismus bují snad všude, ale většina zdejších obyvatel DÍKY BOHU touhle potřebou netrpí, tudíž máte smůlu a přizpůsobte se většině. Doufám, že si rozumíme.


Nepřihlášený uživatel

#79

2015-05-22 20:26

Toto není nic jiného než Trojský kůň IS a EU mu otvírá brány Evropy a jako idioti je tu vítají.


Nepřihlášený uživatel

#80

2015-05-23 10:57

Je třeba si konečně uvědomit, že existuje jen jediná cesta, vracet je zpět a provést blokádu u hranic severní afriky a hned je otáčet a převaděče střílet.


Nepřihlášený uživatel

#81

2015-05-28 08:32

Všichni ti, kteří tak vehementně orodují za práva imigrantů na lepší život, ať laskavě sundají růžové brýle a uvědomí si všechny rizika, že jednou budou přepadat naše děti, vtloukat jim do hlavy korán, zahalovat naše ženy. Už teď je v muslimských ghettech v Evropě mnohonásobně vyšší kriminalita a raketově vzrostl počet znásilněných dívek a žen!! Kdo tohle podporuje je zrádce a vrah našich lidí! Uvědomte si to laskavě!!!

Tomáš

#82

2015-05-31 17:02

Další petice zpropadených kolaborantů, kteří by nejraději infikovali naši vlast islámským morem, aby to tady co nevidět vypadalo jako v západoevropských metropolích, kde se domácí obyvatelstvo bojí po setmění vyjít z baráku, došlo k rapidnímu nárůstu množství kriminality a diametrálně vzrostl počet znásilnění. Chcete tím říci, že vám jsou imigranti (žádné ženy s dětmi, jak se nám snaží multikulti média namluvit a tak vymývat falešným soucitem mozky, ale nejčastěji zdraví mladí muži plní sil, kteří zbaběle utíkají a zdejším obyvatelům potom činí ze života peklo) bližší než rodilí občané? Že dáte přednost africkým dětem před dětmi vlastními, které budou co nevidět menšinou ve vlastní zemi a budou se muset podřizovat nelidským islámským zákonům? Jak ohavné od vás! Že se nestydíte! Je hezké, že jste se pod to všichni svorně podepsali, alespoň obyčejní občané vědí, kdo vědomně škodí naší vlasti! Jste to nejodpornější, co naše země kdy stvořila, jdete svými činy proti vlastním rodinám a to se neodpouští! Hluboce vámi pohrdám.


Nepřihlášený uživatel

#83 Re:

2015-06-04 21:49

#82: Tomáš -  

 Souhlas chlape. Jsou to jen budižkničemu svině!

Jirka

#84 Re:

2015-06-12 06:10

#12: Andrea -  

 Nech bejt těch pár stovek vlastizrádců v křestanskym hávu.Probíhá několik peticí proti přijetí této nepřizpůsobivé hordě a jedna byla právě odevzdána Poslanecké sněmovně s počtem 46286 hlasů.Projednání bylo nařízeno na 23.6.Tak snad zvítězil zdravej rozum.


Nepřihlášený uživatel

#85

2015-06-28 10:59

Jestli jste skuteční křesťané, tak jste se měli angažovat spíše tady: http://www.petice24.com/svoboda_pro_krestany Osudy vašicxh bližních vám jsou lhostejné, ale za práva jejich vrahů budete sepisovat petice?


Nepřihlášený uživatel

#86

2015-07-22 09:59

Milí "křesťané", chce to jen se trochu zamyslet. Namísto toho, aby Evropa vynakládala takové prostředky na nepříliš úspěšnou integraci hord uprchlíků na jejím území, bylo by dobré, aby tyto stejné finance zasílala do samotných zemí. Aby azylanty v rámci možností posílala zpět do jejich vlasti, tam budovala uprchlické tábory a peníze zasílala za nimi k nim, protože i v jejich zemích jsou uprchlíci, kteří potřebují pomoc. Takzvaná pomoc Evropské unie uprchlíkům je taková, že za peníze pro jednoho uprchlíka by bylo pomoženo minimálně šesti lidem v zemi jejich původu. Nebojme se tedy tyto lidi vrátit zpátky do země. Kdyby se podařilo zastavit válečný konflikt v Sýrii, nebude z ní přijíždět jediný uprchlík. Kdyby Amerika a EU vynaložily dostatečné úsilí, aby Jordánsko a Turecko přestaly teroristy podporovat, vycvičovat je, pak zcela jistě tento konflikt vyhasne. Pokud by Saúdská Arábie přestala financovat tyto skupiny společně s Katarem a s dalšími mocnostmi, rapidně by se snížil počet těchto bojovníků a bylo by jednoduché nad nimi zvítězit. Naší společnosti, která není připravená přijmout tak masivní nápor běženců z tak kulturně odlišných oblastí a asimilovat je do většinové společnosti, jelikož se odmítají podřídit našim zvykům, tato migrace rozhodně nepomáhá. A navíc tento střet kultur jen zbytečně eskaluje nenávist mezi oběmi stranami. Jsem rozhodně pro, aby zde bylo umožněno studovat studentům z rozvojových zemí, jelikož zde mohou vstřebat spoustu užitečných poznatků, které mohou následně aplikovat ve své domovině, ale to pouze pod podmínkou, že zde už nezůstanou, ale vrátí se do své domoviny. Jedině tak lze pozvednout civilizační úroveň těchto zemí. Dokud budou jejich země trpět odlivem mozků, nikdy z toho srabu nevybřednou.

Mrlor

#87 Mám takový nápad...

2015-07-23 06:36

Lidé co jsou pro - můžete jít příkladem a vzít podle dispozic bydliště jednoho a více uprchlíků k sobě domů. Za rok se k Vám možná přidají další.


Nepřihlášený uživatel

#88 Re:

2015-08-17 14:23

#30: Stop radikálnímu islámu -  

 je mi vás líto...........to se  budete bát i umřít? .............. láska=dobro....strach=zlo


Nepřihlášený uživatel

#89 Re:

2015-08-17 14:26

#82: Tomáš -  

 Kde se léčíte? Pokud jste tak neučinil, tak to co nejrychleji napravte. Jste opravdu velmi nebezpečný!


Nepřihlášený uživatel

#90 Re: Tvrdá realita islámu

2015-08-21 22:17

#73: - Tvrdá realita islámu 

 Evropa se musí zocelit a říct ne zrůdnému Islámu a ne Islámským zemím ! My nemáme povinnosti se starat o Islámské lidi když nás všechny Evropany vidí jako pod lidi horší než Židé jsme pro ně ! Islám vyhladí povraždí kohokoliv kdo se postaví Islámu já se do něho klidně pustím! Nikdo mi nebude kázat koho mám uctívat! Ne Zrůdám z Islámu jsou horší než Adolf Hitler a ta jeho říše !

Tomáš

#91 Re: Re:

2015-08-24 13:30

#89: - Re:  

 Ale jděte vy hlupáčku, nebuďte naivní, vůbec vám to nesluší. Právě naopak, jestli je někdo společnosti nebezpečný, tak jste to právě vy, sluníčkoví ťulpasové s pseudohumanismem vymytými mozky, kteří jste schopni té vaší naivní ideologii obětovat vše, klidně i celou naši civilizaci. Ty vaše neustálé ústupky středověkému islámu nejsou ničím jiným, než naprostou rezignaci západu na demokratické hodnoty a principy, jež naše společnot vždy hlásala, tedy rovnost žen, ochranu menšin, svobodu slova, úctu k přírodnímu a kulturnímu dědictví apod. Zajímavé, že se těmito principy zašťiťujete, když podporujete ideologii, která se staví do jejich přímé opozice. To svědčí o tom, že vaše intelekční výbava nebude příliš valná. Ani mě to nepřekvapuje. Podlehnout těhle sluníčkové propagandě mohou jen lidé duševně slabí, lehce zmanipulovatelní, jste vlastně taková zneužívaná sekta. Proto vám tak imponuje islám, vidíte v něm vašeho duchovního guru, recept na vaše skryté mindráky. Tedy by mně vás mělo být i líto, ale to není vzhledem ke škodám, které pácháte.  A jak vidno, argumentace není vaší silnou stránkou, vždyť vy si tu vaši multikulti ani nedokážete obhájnit. Jste naprosto směšní. Taky bych se pousmál, kdyby nebyly věci tak vážné a v sázce nebyl osud celé naší civilizace.

Tomáš

#92 Re:

2015-08-24 13:33

#30: Stop radikálnímu islámu -  

 Nerad vám kazím iluze, ale jestli jste nabyl dojmu, že když nebudete křesťan, ale ateista, tak se vás to netýká, tak jste velmi na omylu, to právě ateisté (služebníci Satanovi čili Iblisovi) jsou největšími nepřáteli islámu, většími než křesťané, bratrský lid knihy.


Nepřihlášený uživatel

#93 Za práva křesťanů na Blízkém východě

2015-09-02 08:37

Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv!

Velikou lítost a bolest v srdci vyvolávají zprávy o nových vlnách pronásledování křesťanů ve světě. Počet postižených obětí roste v Egyptě, Libyi, Sýrii, Libanonu a hlavně v Iráku. Ale i na dalších místech se množí brutální útoky vůči nevinným lidem jenom proto, že jsou křesťané. Nejhorší je situace na severu Iráku. Hoří kostely, devastují se svatyně a hrobky proroků, domovy a obydlí. Lidé jsou nuceni prchat, pokud nechtějí zemřít. Křesťané jsou bez milosti okrádáni a nuceni vzdát se všeho. Je jim vnucována násilná konverze k islámu. Ženy jsou znásilňovány a s dětmi prodávány do otroctví. Muži jsou biti a popravováni. Křesťanská víra je otevřeně vysmívána. Stovky křesťanů již za svou víru zaplatily svým životem, včetně žen a dětí. Narůstající násilí se obrací také proti různým menšinám (jezídům, mandejcům, Kurdům a dalším).

Odsuzujeme toto barbarské chování, které nehlásá žádné světové náboženství a odporuje i prosté lidskosti. Militantní, fundamentalistické a násilné projevy ve věcech víry jsou proti Bohu, Stvořiteli veškerenstva a proti jeho zákonu svobody svědomí, který vepsal do lidských duší. Násilí odůvodňované náboženstvím v jakékoli formě a z jakéhokoli důvodu je neospravedlnitelné.

Proto žádáme světové i české politiky, aby více dbali na dodržování lidských práv ve světě a na diplomatické úrovni apelovali na kompetentní orgány.

Žádáme světové i české politiky, aby chránili křesťanskou duchovní kulturu a využili všechny prostředky na zastavení eskalace utrpení nevinných obětí a aby bylo dodržování lidských práv stavěno i nad jakékoli ekonomické zájmy.


Nepřihlášený uživatel

#94

2015-09-03 11:04

Nemůžeme jen brát, učme se dávat, máme z čeho.

Nepřihlášený uživatel

#95 Re: Za práva křesťanů na Blízkém východě

2015-09-03 20:18

#93: - Za práva křesťanů na Blízkém východě 

 Za zmínku stojí, že zatímco Ježíš, zakladatel křesťanství lidi léčil a rozdával lásku, Mohamed, zakladatel islámu, byl sprostý zamindrákovaný vrah a dobyvatel (a k tomu ještě pedofil). V prvních desetiletích své existence si islám násilím podmanil území větší než Evropa. Potoky krve tekly od Hindúkúše po Gibraltar. Toto jsou počátky tohoto "mírumilovného" náboženství ...


Nepřihlášený uživatel

#96

2015-09-04 16:44

Ono by to spis melo znit.....petice k prijeti syrskych krestanu,pze prave oni,jsou ti kdo jsou nejvice ohrozovani.

Prijimat uprchliky co jsou vychovavani  k nerespektovani k jinym skupinam odlisne viry ci bezvercum, v nenavisti k USA,Izraeli a zapadnimu stylu zivota, jsou hrebikem do rakve civilizovanych zemi,jejich kultur a hodnot. Ted jen....kdo z uprchliku jde za zapadni kulturou a hodla zit dle zvyku hostitelskych zemi...?


Nepřihlášený uživatel

#97

2015-09-04 20:21

Mně imigranti apritori nevadí, pokud se dokáží začlenit a být společnosti prospěšní, to ovšem není případ většiny muslimů, kteří se odmítají vzdát svých zvyků a tahají si je sem a tvoří paralelní společnost, která neuznává naše hodnoty. Jsou jen pátá kolona islamistů a až přijde na konečné střetnutí, přidají se na jejich stranu, jako Sudeťáci k Hitlerovi. Také jsme si mysleli, jak jsou integrovaní do české společnosti a houbelec. Proto podporují přijmutí útlakem a genocidou sužovaných blízkovýchodních křesťanů, tak jako na Slovensku. Ti budou za naši velkorysou pomoc alespoň vděční a společnosti prospěšní. A nebudou nám vyhrožovat, že až jich bude více, že nás tady všechny podřežou.


Nepřihlášený uživatel

#98

2015-09-06 05:43

Žiju v krásné, šťastné a bohaté zemi. Jsem za to vděčný všem našim předkům, z nichž mnozí ve špatných dobách také našli nezištnou podporu a pomoc v zahraničí. Buďme rádi, že žijeme v době, kdy my můžeme pomáhat a ne hledat pomoc.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-06 14:33



Nepřihlášený uživatel

#100 Re: Dementi za přijetí syrských uprchlíků

2015-09-06 14:41

#78: Čech - Dementi za přijetí syrských uprchlíků 

#13: Patriot - Lidi vzpamatujte se! 

Lidi jako ty, kde berete ty zvasty?

Ja na rozdil od vas vsech ziju mezi imigranty v anglii vic nez 10let a jsou to stejni lide jako jsme my, mnohdy lepsi. Kdybyste vedeli ubozaci jak na vas shlizi zapadni evropa, tak byste se divili, vy komunisticka chudino. Divaji se na vas stejne jako vy na uprchliky. To kdybyste vedeli a zazili, tak by vas preslo evropanstvi. Vyrazte za hranice vasi stodoly, jinak pravdu nikdy nepoznate. 

Co kdyz ti tvuj cech ukradne auto, znasilni dceru? Jasne furt to bude v poradku, vzdyt je to cech..