Křesťané za přijetí syrských uprchlíků

okamurovec putinovec islámofob

#126 3 světová válka mezi západem a islámem

2016-02-12 05:09

albert pike plan na 3 světové války aby pomohly nastoleni nového světového řádu 

 podporujete sýřany oni vas obohati islámem pedofilii zoofilii  sex s kozičkou a dětma muslimové miluji  a tihle chcou vladnout světu navic afričane a arabove jsou nejhloupějši rasa na světě  nemužeme je přijimat mešity musime zbourat muslimy deportovat radikalni muslimy poslat na doživoti do vězeni  pomahat se ma ale jenom těm co potřebuji pomoc třeba křestanum jezidum kurdum musime zakazat islám a pouštět jsem jenom lidi kteři se skutečně vzdaji islámu pouštěl bych sem jenom jejich děti a ženy hromada žen co žijou v islámských zemi by radi chtěly sundat burky a žit svobodně žijou tam v otroctvi a nasili a jejich děti potřebujou terapii než učit islámské sračky a muslimové ad se zabijej mezi sebou ad se jich zbavime 

Na jméně nezáleží

#127 Re:

2016-03-16 12:27

#106: -  

 Já bych to tak neodsuzoval. K něčemu je tahle petice přece jen dobrá, alespoň se ukázalo, kolik je v ČR vlastizrádců. Naštěstí minimum.


Nepřihlášený uživatel

#128

2016-03-16 12:29

V sedmém století našeho letopočtu se vynořil kočovný beduín, který převzal z křesťanství víru a naději v nesmrtelnost. Zkarikoval ji však k nepoznání, když každou odměnu a každou naději přeměnil na sexuální požitky. Zničil pramen lidského štěstí tím, že zneuctil ženu a dovolil polygamii a za součást svého učení prohlásil zničující válku proti zbytku lidstva. V základech této nauky stojí požitkářství a násilí, tj. nadřazenost brutality nad duchovními hodnotami. Mezi křesťanstvím a islámem zuří po čtrnáct století válka. A dokud bezcitná, neúprosná dogmata falešného proroka budou nacházet své stoupence, nebude na zemi nikdy mír.


Nepřihlášený uživatel

#129

2016-04-21 10:28

My jsme křesťané, a proto každý z nás,
dá pro vyhnané svůj křesťanský hlas.
Vždyť ti chudáci nemají kam jít,
nechtějí vzít práci, chtěj tu jenom žít.
Je to prokletí, utíkat do světa,
když islám neletí jako osvěta.

Otevřme svá srdce jiné nátuře,
a podejme ruce nové kultuře.
Vítejme uprchlíky z Asie Afriky,
tolik exotiky Čechy posílí.
Za trvalý pobyt budou Čechy zdobit,
Aláha budou slavit i Češi rodilí …


Nepřihlášený uživatel

#130

2016-05-02 08:23

Je trestuhodné jak Ti velcí evropští humanisté jsou ochotni obětovat bezpečnost a životy svých občanů jménem jakési pokrytecké solidarity ve kterém by zřejmě nejraději vzali do Evropy všechny trpící nejen z blízkého východu,ale i Afriky,Indie,Číny,Koreje atd..Tam všude totiž lidé také trpí.Není to jen v Sýrii.....A to všechno bez souhlasu budoucích obětí.....A právě díky nim se rychle blíží doba,kdy evropské hodnoty a humanismus skončí...A co je nahradí se dá jen odhadovat


Nepřihlášený uživatel

#131 Nejsvětější Trojice Boží popřena v samotném srdci katolického světa

2016-06-16 08:29

V den svátku Seslání Ducha svatého se ve Vatikánu z iniciativy papeže Františka uskutečnila v „duchu Assisi“ modlitba za mír, jíž se kromě samotného „římského biskupa“ zúčastnili izraelský prezident Šimon Peres, palestinský prezident Mahmúd Abbás, konstantinopolský ekumenický patriarcha Bartoloměj a kustod Svaté země P. Pierbatista Pizzaballa.

Modlitba za mír sestávala ze tří částí: díkůvzdání za dar Stvoření, prosba za odpuštění a vzývání pokoje mezi národy. Zatímco se židé a muslimové modlili jazyky, jež mají za posvátné, tedy hebrejsky, resp. arabštinou Koránu, katoličtí hostitelé zvolili italštinu s angličtinou. Je to jen další důkaz, že pokoncilní církev žádný posvátný jazyk, není-li jí ovšem angličtina, nemá. To však není hlavní výtka, kterou organizátorům tohoto nekatolického spolča směřuji.

Mnohem závažnější je skutečnost, že v den, kdy si radostně připomínáme pevné odhodlání apoštolů, posílených Duchem svatým, jít do celého světa a získávat pro pravou víru Židy, pohany i vyznavače falešných kultů, umožňuje nástupce sv. Petra, prvního papeže, jehož svatodušní kázání vedlo k obrácení a křtu asi tří tisíc duší, aby představitelé náboženství, jež jsou ze své podstaty namířeny proti Spasiteli, pronášely pod záštitou Církve a v samotném středu katolického světa svoje „invokace míru“. Není třeba celou tuto Církev ponižující záležitost dlouze rozpitvávat. Tato modlitební akce je výrazem uznání náboženské hodnoty nepravých kultů a jako taková je neslučitelná s učením a tradicí Církve. Jak jinak hodnotit akt, jímž je zástupce synagogálního judaismu, spočívajícího na tvrdošíjném odmítání pravého Mesiáše, z papežovy vlastní vůle pověřen tím, aby recitoval slova Žalmů, příznačně obsahujících řadu proroctví o budoucím Spasiteli?

A muslimové? Těm, kteří definují mír ve smyslu podrobení se islámu (Dár al islam), papež umožnil, aby na katolické půdě pronesli invokaci, v níž je vzýván „jediný Bůh, k němuž není nic není přidruženo“. Zbývá již jen dodat, že v islámském pojetí je Boží jedinost chápána v protikladu k učení o Boží Trojici a výraz „přidružení“ je muslimy záměrně užíván k popření reality Božího synovství.

Františkův předchůdce na Petrově stolci Pius XI. ve své encyklice o společenském království Kristově Quas Primas (1925) zdůrazňuje tradiční katolické stanovisko, že pravý mír je dosažitelný jen v říši Kristově. Pořádek, založený na budování „civilizace lásky“ (Jan Pavel II.) společným úsilím následovníků Kristových a jeho nepřátel pravý mír přinést nemůže, takový „mír“ nemůže Církvi a tedy ani světu přinést nic zásadně dobrého. Tím samozřejmě nevolám po násilném řešení blízkovýchodních sporů, jimiž trpí především křesťané, dělat si však iluze o pravé povaze protikřesťansky zaměřených vyznání a jejich způsobilosti přinést světu pravý pokoj také není žádné řešení. Modlit se za mír ve světě je samozřejmě dobré a potřebné, je-li to však konáno způsobem, kterým jsou popírány základní pravdy víry, pak reálně hrozí, že si na namísto Božího požehnání vyprosíme jen další tresty.

Michal Semín

Realista

#132 Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 19:05

Kněz Jacques Hamel (86), jehož při ranní mši v kostele v Normandii podřezali dva útočníci, byl donucen kleknout si, než ho zavraždili. Uvedla to svědkyně, která se mše účastnila. Hamel přitom v kostele ve městě Saint-Étienne-du-Rouvray jen zastupoval svého kolegu, byl už téměř deset let v důchodu.

„Přinutili ho kleknout si. Chtěl se bránit. A pak se ta tragédie stala,“ řekla televizi BFM sestra Daniella.

Dodala ještě, že útočníci si svůj čin natáčeli: „Natáčeli se. Kolem oltáře provedli něco na způsob kázání, v arabštině. Je to hrůza“.

K útoku se přihlásil Islámský stát, uvedl, že ho provedli „jeho vojáci”.

Hamel by vysvěcen na kněze v roce 1958 a většinou působil v severozápadní Francii. V Saint-Étienne strávil 30 let.

Do důchodu oficiálně odešel ve svých 75 letech, arcidiecéze v Rouenu ho ale žádala, zda by nepomohl, když bude jeho nástupce otec Auguste Moanda-Phuati příliš zaneprázdněn. Hamel souhlasil a vypomáhal i v blízkém městečku Elbeuf.

„Byl to dobrý člověk,“ řekl o něm člen městské rady Hervé Morin a podobně hovoří i ostatní. „Nerad se stavěl do čela, byl zdrženlivý,“ vypověděli věřící pro magazín L’Express. „Byl to člověk, který dělal svoji práci až do konce. Byl starý, ale pro každého vždy k dispozici. Byl to dobrý kněz“.

Tak co, hloupé církevní ovečky, pořád cítíte lásku k bližním muslimům, i když chladnokrevně vraždí vaše pastýře? Pořád jste ochotni položit svůj život na oltář humanismu, i když vidíte, že váš nepřítel s vámi žádné slitování míti nebude? Opravdu jste tak fanaticky zahleděni do svých ideálů, že pro ně necháte zničit celou naši civilizaci a s ní i svoji církev a matičku Evropu předáte za úsměvu na rtech do rukou islámských barbarů?

Na Zdar!

#133 Vive Dieu, Saint Amour

2016-07-27 07:23

Snad už pochopili i ti naivní hlupáčci. Je dobré, že je zde váš seznam. Muslimové si vás za odměnu jakou službu jste jim prokázali nechají na konec. Ale nejsou všichni věřící takoví.
Ne nám, Pane, ne nám, ale svému jménu zjednej slávu!


Nepřihlášený uživatel

#134 Re:

2016-07-27 07:25

#129: -  

 Stebou bych rád pokecal u piva.


Nepřihlášený uživatel

#135

2016-07-29 01:09

Chvalte Boha a podávejte střelivo.


Nepřihlášený uživatel

#136 Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-04 10:36

#132: Realista - Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 Konečně může církev vyslat křížáky na křížovou výpravu.Už v tom mají praxi.


Nepřihlášený uživatel

#137 Re: Re:

2016-09-17 15:32

#47: Vladimír - Re:  

 Už jí máš doma, prolhanej sluníčkářskej šmejde?