Křesťané za přijetí syrských uprchlíků

ČEŠKA

#51 NE!!

2014-12-31 03:50

Ať jim poskytne azyl ta země, jež tohle vše způsobila a působí již desetiletí!! A to USA, rozlohu na to mají, když na ně z dronů sypou bomby zabíjí je jak na kuřata na porážce, ať ONI napraví co způsobili!!! Já tady žádné muslimáky nechci, podívejte se na Francii, Německo, Rakousko, Švédsko, Norsko, Dánsko a Anglii, maj jich tam mraky a nikdy se nepřizpůsobili zemi, která je přijala, zákony nerespektují, jejich zákon je šária, kriminalita třeba ve Švédsku vzrostla o 450% a znásilnění etnických švédek a týrání, je tam na denním pořádku!! NE, já říkám NE!!!


Nepřihlášený uživatel

#52

2015-01-02 10:05

Je to nejen pro křesťany, vždyť jsme lidé. J. P.
P. P.

#53 Re: NE!!

2015-01-02 10:09

#51: ČEŠKA - NE!! 

 Myslíte, že to způsobilo NATO, jehož je Českáý Republika součástí?

A jen tak mimochodem, i Českoslovensto vyzbrojovala Syřany a upevňovalo autoritativní režim Asada (v 70. a 80. letech). Takže ten počátek krize v sýrii (daleko předtím, než se zapojily USA) máme na svědomí i my.

 

J. P.

Midori

#54 Re: NE!!

2015-01-02 11:17

#51: ČEŠKA - NE!! 

 Naprosto s Vámi souhlasím. 

Bohužel, jistá skupina se snaží dostat Českou republiku úplně do kolen.  

Je třeba se proti nim ohradit a neulehčovat jim to. Hrůza mě jímá, když se dnes dovídám, že Stropnický, komediant v roli ministra obrany, věnoval fašistům, ubíjejícím na Donbase mírumilovné lidi, děti, starce, zimní vojenské oblečení. Pak budou tady neziskovky rozesílat dopisy a vybírat s kasičkou na naše děti.

Stropnického "mažu z mobilu". Doufám, že život ho doběhne a bude později potrestán i s patřičným úrokem.

Tito tzv. křesťané jsou osina v prdeli. Neprotestují proti vraždění a znásilňování států prováděné USA se svými prdelolezci. Ti nemají s Ježíšem Kristem nic společného. Nejdou po příčinách, které jste správně vyjmenovala. 


Nepřihlášený uživatel

#55

2015-01-06 00:07

Tito rádoby křesťané trpí zřejmě Mojžíšovým komplexem, nemůžeme zachraňovat za cenu vlastního sebezničení, už dost, že nám tu vyskakují muslimové !!!

MS

#56 To snad ne!

2015-01-07 10:27

Proboha VZPAMATUJTE SE! Jakožto křesťané si chraňte svoji víru, svoji zemi, netahejte sem vůbec východ!!! Staletí bojují lidé celé Evropy, především křesťané, za to, aby Evropu ochránili před východem a teď si je sem pozveme? KDO je bude živit??? Kam je dáme? Zase je budou živit pracující lidé?? Vzpamatujte se, než bude pozdě. Je to obrovské nebezpečí. 


Nepřihlášený uživatel

#57 Re: To snad ne!

2015-01-08 11:37

#56: MS - To snad ne!  

 Proč? Oni nejsou agresivní, neohrožují nikoho. Ve Francii napadli francouzi víru jejich azilantů, nebyl to teroristický čin. Kdyby neuřáželi jejich víru, nic se nestalo... musíme se chovat vůči nim s respektem a v hodně věcech se musíme těmto přistěhovalců, přizpůsobit a pak bude soužití bez mrtvých.

Pro člověka se zvrácenými názory

#58 Re: Re: To snad ne!

2015-01-09 09:40

#57: - Re: To snad ne!  

 Člověče, vy to nemáte v hlavě v pořádku. Pro Boha, jenom nemějte děti !

Irena

#59 Re: NE!!

2015-01-10 12:59

#51: ČEŠKA - NE!! 

 Naprostý souhlas.

Irena

#60 Re: Re: NE!!

2015-01-10 13:01

#54: Midori - Re: NE!! 

 Naprostý souhlas.

Antonius

#61

2015-04-17 20:29

Většina obyvatel téhle země má díkybohu dost rozumu a jsou ostře proti přijímání rizikových uprchlíků ze Sýrie, mezi nimiž jsou často infiltrovaní džihádisté, tudíž máte smůlu, pravdoláskařští tydýti.

Antonius

#62 Re: Re: To snad ne!

2015-04-17 20:41

#57: - Re: To snad ne!  

 Ty musíš být troll, protože nevěřím, že by mohl být někdo tak neskonale hloupý a naivní, to ani pánbíčkář nemůže být tak totálně vylízaný.

Antonius

#63 Re:

2015-04-17 21:07

#29: -  

 Ano, ale emigrovali do zemí kulturně blízkých, přijali tamní kulturu za svou a dokázali se bez problémů integrovat, jenže to není případ uprchlíků z Blízkého východu. Muslimové prostě nehodlají přijmout naší kulturu, opovrhují jí, protože je zkažená, dekadentní, opovrhují demokracií a sekulárním státem jako takovým, protože odmítají poslouchat světskou moc, pro ně je zdrojem práva jedině islám, opovrhují námi, jsme pro ně jenom nevěřící psi. Většina z nich nás jen využívá, využívá především takové naivní hlupáky jako jste vy. Jestli trpíte tak nutkavým mesiášským syndromem a chcete být druhou matkou Terezou, tak tam odjeďte jako humanitární pracovníci a pomožte jim tam, nikdo vám v tom přeci nebrání, s nejvyšší pravděpodobností vám někdo upižlá hlavu, stejně v ní máte naděláno, tudíž to nebude až taková škoda.

Antonius

#64 Re:

2015-04-17 21:13

#29: -  

 Apropos proč je nepřijmou bohaté státy Perského zálivu, Saudská Arábie, Emiráty, Katar, Bahrajn, Omán, Kuvajt, jim jsou přece kulturně mnohem bližší a díky černému zlatu neví, co s penězi. Raději, než přijmout své bližní, budou budovat nesmyslné projekty, mrakodrapy a umělé ostrovy za miliardy dolarů, ale svoje irácké a syrské bratry by nechali chcípnout hlady. Jen v Evropě se najde tlupa naivních blbečků, kteří je ochotně pozvou k sobě domů a budou si hřát hada na prsou.

Antonius

#65 Re: Re:

2015-04-17 21:17

#38: - Re:  

 Pokud utíkají ze svých zemí, pak je to právě díky militantnímu islámu, který je ohrožuje. Proč ho tedy tahají sem? Proč se ho nezřeknou? Využívat výhody bohaté sekulární země by se jim chtělo, ale zříci se svých středověkých zvyků, to ne. Dokud si neuvědomí, že právě islám může za jejich problémy, tak nemají ve vyspělé demokratické společnosti co pohledávat.


Nepřihlášený uživatel

#66

2015-04-25 16:46

We must secure the existence of our people and a future for White Children!

F.

#67 možná se mýlím ......

2015-05-01 19:53

křesťané mají v muslimském světě problémy a my si budeme muslimy dobrovolně pouštět do země a potom podporovat jejich náboženství a způsob života aby jsme je náhodou nediskriminovali ...... Já to vidím jako utlačování a úpadek evropské kultůry a rozmach kultůry jiné - to by se naši předci divili


Nepřihlášený uživatel

#68

2015-05-05 07:53

Tuhle petici může podepsat jenom chorý mozek a nebo kolaborant.

Nasraný

#69

2015-05-07 20:00

Myslíte ty prašivý muslimáky, kteří před Evropou vyházeli do moře všechny křesťany a nechali je utopit? Ty my máme houfně zachraňovat a nechat se jimi zaživa sežrat jako kobylky? Jste zkurvení vlastizrádci, když sem tuhle špínu taháte a doufám, že všichni dementi co se podepsali pod tuhle zasranou petici půjdou ke zdi!!


Nepřihlášený uživatel

#70 Re:

2015-05-15 07:46

#46: -  

 Souhlas, já bych všechny petenty nahnal do kamenolomu, tam se mohou vyřádit pro dobro společnosti.


Nepřihlášený uživatel

#71 Re: Re:

2015-05-15 07:53

#36: Křesťan je následník Ježíše Krista a měl by ctít desatero - Re:  

 No ano, Kaddáfí byl sice krutý diktátor, ale jako každý jiný v arabských zemích, které nikdy neokusily demokracii. A co semusí nechat, že držel tu fanatickou svoloč na uzdě. Po jeho svržení se tam roztahuje al-kajda, IS a pro žádné náboženské menšiny tam není bezpečno, viz. naposled popravených 21 koptských křesťanů, o našem uneseném občanovi ani nemluvě. Kdo si myslí, že není křesťan, tak se ho to netýká, je na omylu, ateisté představují pro džihádisty ještě mnohem větší zlo. Navíc Libye po politické a hospodářské stránce fungovala, teď je tam jen chaos a občanská válka a vše, co se tam doteď vybudovalo, postupně padá za oběť válce a všehoschopným fanatikům. Poděkujme farisejskému západu za jeho vskutnu "nezištné" šíření "demokracie" do těchto zemí.


Nepřihlášený uživatel

#72

2015-05-15 11:56

Co je tohle za pošahanou petici, to snad její autor nemůže myslet vůbec vážně! To je snad jenom vtip? A kolik idiotů to podepsalo, to je na přesdržku. TÁHNĚTE POMÁHAT DO SÝRIE A NETAHEJTE TU SVOLOČ SEM, TADY JE NIKDO NECHCE!


Nepřihlášený uživatel

#73 Tvrdá realita islámu

2015-05-17 18:58

Upalování zaživa, znásilňování sedmiletých holčiček, přeprodávání žen, bičování. Realita všedního dne v oblastech, které jsou pod nadvládou radikálů z Islámského státu.

„Do naší vesnice se muži z Islámského státu dostali loni 3. srpna brzy ráno. Muži byli okamžitě odděleni od žen a rodin a vzápětí postříleni. Polili je benzínem a zapálili. Viděli jsme, jak hoří. Byly jsme v šoku, nikdo ze sebe nevydal ani hlásku. Myslely jsme, že nás čeká podobný osud,“ popsala jedna ze zachráněných. Pro ženy přichystali radikálové děsivé představení - popravu dvou dívek z vedlejší vesnice. Ženy převezli do severoiráckého Mosulu a poté se dostaly do dalších měst, která kontroluje Islámský stát. Jezídky byly přinuceny konvertovat k islámu. „Držely nám hlaveň u spánku a musely jsme souhlasit.“ Všechny převezli do bývalé továrny a tam si z nich vybírali jednotliví velitelé. „Jeden si jich vzal 50, další 70, jiný rovnou stovku. Bylo to jako na bazaru. Nákup a prodej.“ Všichni měli podle ní zájem především o mladé dívky. „Jeden se rozhodl, že si ji vezme hned. Vysvlékl ji a táhl za sebou po zemi. Když jsme plakaly, oni se nám smáli a nadávali nám do špindír.“ Ženy byly u bojovníků jen pár dnů, než se jich nabažili, a potom je opět přeprodávali. Mezi zajatými bylo i několik malých dívek ve věku šest, sedm a devět let. Žena je chtěla ušetřit znásilnění, marně: „Několikrát mě zmlátili tak, že jsem si myslela, že už to nepřežiju“. Takový osud chcete pro své dcery? Potom svojí nečinností dále podporujte nelegální imigraci, podporujte kvóty na azylanty, podporujte plíživou islamizaci Evropy, však oni se vám štědře odvděčí, kulturně vás obohatí.


Nepřihlášený uživatel

#74

2015-05-18 19:12

DOUFÁM ŽE VŠICHNI CO PODEPSALI TUHLE PETICI BUDOU SOUZENI ZA VLASTIZRADU !!!


Nepřihlášený uživatel

#75

2015-05-19 09:30

Že nebojujete raději za osudy chudáků utlačovaných křesťanů na Blízkém východě, kteří jsou v posledních letech podrobeni systematické genocidě. To jste tedy na hovno křesťané, odpadlíci, kacíři, vlastizrádci a doufám, že se budete smažit v pekle.