Křesťané za přijetí syrských uprchlíků

Tomáš

#101 Re: Re: Dementi za přijetí syrských uprchlíků

2015-09-12 11:30

#100: - Re: Dementi za přijetí syrských uprchlíků 

 Jenže ono riziko, že mně někdo ukradne či rozmlátí auto nebo nedejbože znásilní dceru je v české republice mnohonásobně nižší, než v černošských a muslimských ghettech západní Evropy jako třeba zde, nebo zde, kde je kriminalita prokazatelně vyšší než v tradičních evropských čtvrtích a procházet takovými místy po setmění je mnohdy skutečný hazard. Jestli se vám v multikulturní Anglii líbí, tak si tam promězamě zůstaňte, ale netahejte laskavě vaše proimigrační manýry násilím do zemí, které o to nestojí a vaše názory na imigrační politiku s vámi zásadně nesdílí. Nechápu, že s takovou razancí neapelujete na přijímání uprchlíků apriori muslimskými zeměmi, především bohatými ropnými teokraciemi Perského zálivu jako jsou Saúdská Arábie, Katar, Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Kuvajt apod? Jsou tak bohatí, že nevědí, co s penězi, tak jimi mrhají na takové nesmyslné prokjekty jako budování umělých ostrovů, stavby kilometr vysokách mrakodrapů, budování umělých lyžařských sjezdovek uprostřed pouště apod, ale aby tihle nabubřelí egoističtí xenofobové přijali pár trpících bližních souvěrců, to ani omylem. V Mekce jsou desetitisíce klimatizovaných stanů pro poutníky, ale aby tyto využili jako azylové tábory a přijali tak pár nebohých muslimských imigrantů z bratrské země, kteří utíkají před válkou, kterou oni sami rozpoutali svojí štědrou podporou syrských rebelů, to ani omylem. Raději budou sponzorovat stavbu mešit v Evropě a podporovat její postupnou islamizaci. Jsem pro to, aby uprchlíky přijímaly přednostně země z jejich kulturního okruhu, tedy Evropa se s radostí postará o trpící blízkovýchodní křesťany, muslimové by zase měli držet ochranou ruku nad svými bratry, když stále proklamují, jak je islám mírumilovné a láskyplné náboženství překypující dobročinností. Já klidně přijmu syrské křesťany, přijmu i jezídy, já přijmu uprchlíky z Ukrajiny, přijmu i Vietnamce, když přijde na věc, ale nevidím jediný důvod, proč v Evropě tolerovat agresivní a expanzivní islám, který se nás snaží za celých 1400 let svojí existenci podrobit a nejinak je na tom i dnes.

NE ISLÁMU!

#102 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2015-09-12 21:55

Evropa si 11. a 12. září připomíná velké vítězství. V roce 1683 porazila vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně a zabránila tak expanzi muslimů dál do Evropy!

Ve druhé polovině 17. století se Evropa dostala do vážných problémů. Osmanští Turci využili toho, že byly evropské státy vyčerpané dlouhou a náročnou 30letou válkou. Obsadili celý Balkánský poloostrov, více než polovinu Uher a v plánu měli zničit Rakousko.

To by pro Evropu znamenalo doslova katastrofu. Osmanům, kteří vyznávali islám, by se tak dostal do rukou poslední obraný val ve střední Evropě. Po pádu Vídně by následovalo obsazení jak celého Rakouska, tak i Českého království. Cesta do západní Evropy by byla volná.

Vídeň v od léta 1683 obléhalo až 138 000 krvežíznivých vojáků Kary Mustafy Paši. Hlavní město habsburské monarchie chtěli vyhladovět a pak buď jeho obyvatele přivést k islámské víře, nebo je bez milosti pobít.

Evropa si naštěstí uvědomila obří riziko a spojila své síly k boji s touto hrozbou. Utvořila Svatou ligu. V ní se spojila vojska habsburské monarchie, několika států Svaté říše římské a Polsko-litevské unie. Dali dohromady armádu, která sice čítala jen 70 tisíc vojáků, ale 11. a 12. září u Vídně na hlavu porazila osmanské bojovníky. Evropa byla zachráněna.

Při obraně Vídně a záchraně Habsburské monarchie se výrazně vyznamenal i jeden šlechtic, který pocházel z Čech. Byl to Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic. Jeho dědu Kašpara Kaplíře ze Sulevic přitom Habsburk Ferdinand II. nechal popravit roku 1621 za účast na stavovském odboji.

Naši evropští bratři, nevzdávejme svůj boj proti islamizaci ani dnes. Dokažme, že nám koluje v žilách krev našich chrabrých předků, kteří si dokázali vydobít svobodu od islámské poroby!! Zachraňme naše národy od barbarského islámu, zajistěme našim dětem bezpečnou zemi, prostou islámského fanatismu, protože pokud i sem zavlečou občanskou válku, my už nemáme kam prchat!


Nepřihlášený uživatel

#103 Jsem proti přijímání nevyzpytatelných muslimů do naší zemičky

2015-09-14 08:46

Muslimský svět je v mých očích hrozbou. Jsou krutí, často i zaostalí, vnucují své přesvědčení těm, kteří o to vůbec nestojí...hygiena nulová, duševní úroveň ani nemluvím...to je každému slušnému, inteligentnímu člověku jasné!


Nepřihlášený uživatel

#104

2015-09-21 12:46

Ten kdo stvořil a podepsal tuhle vlastizrádnou petici, je odporné, kolaborantské a pseudohumanistické sluníčko s havloidními rysy. Pomáhat můžeme a měly bychom, ale u nich doma. Celou Afriku sem natáhnout nemůžeme. Jak asi bude vypadat Evropa za 50 let??? Kdo si myslí, že zde budeme žít bok po boku a všichni se budeme milovat, tolerovat a ctít, tak je na velkém omylu. Počkejte až ucítí, že jich je dost na vyvolání nějaké té islámské revoluce to bude panečku teprve obohacení.

Já jsem:
Nepřihlášený uživatel

#105

2015-09-26 09:43

Říkají si humanisté, ale jsou to jen hloupí zmanipulovaní oikofobové. A takoví jsou mnohem nebezpečnější, než xenofobové, neb xenofobie je jen zdravý projev soudržnoti skupiny, kmene, smečky, který podmiňuje její životaschopnost. Funguje to tak všude v přírodě, jen současná Evropa se protiví přírodním zákonům a na to brzy dojede. Já bych všechny ty filosofické a politologické fakulty pozavíral, jsou jen líhništěm, teď použiju to zprofanovaná slova: nekalých protistátních živlů.


Nepřihlášený uživatel

#106

2015-10-08 08:07

Tato petice toliko dobrá pro kolaborantská hovada jest.


Nepřihlášený uživatel

#107

2015-10-31 19:28

Nepomoct lidem v nouzi i přes určitá rizika mě moc lidské nepřipadá a nikomu nepřeji, aby se ocitl v podobné situaci

jako tito lidé které odmítáme.

 


Nepřihlášený uživatel

#108

2015-11-03 10:29

Křesťané, kteří napomáhají rozmachu islámu a islámizaci Evropy, tak to je dobrý džouk takhle petice :-D


Nepřihlášený uživatel

#109 Re:

2015-11-03 10:31

#105: Já jsem: -  

 Ano, většína zvířat si hájí svoje teritorium a o svoje teritorium bojuje. Miliony let vyvoje tomu tak bylo a vždycky bude. Problem je, že člověk se za zvíře už nepovažuje. Odmitnout uprchlíky něni jako je zavřít do kostela a upálit je. Jediné řešení je opět kolonizovat afriku.


Nepřihlášený uživatel

#110

2015-11-04 23:44

Nechci tu žádné imigranty. Jak poznáte,  že je to křesťan? 


Nepřihlášený uživatel

#111 Re:

2015-11-12 21:24

#106: -  

 Jasně, tahle petice je vhodná akorát pro tupce a ovečky meinstreamu. Jsem proti této hloupé petici, bo není výsledkem skutečné nezaujaté vůle lidu, ale zmanipulovaného stáda, abyste nadevše milovali islámské imigranty a nenáviděli vše české a hodnoty, ideály a tradice, za které naši předci umírali. K tomu vás naočkovali ti nahoře a daří se jim to nad očekávání dobře. Lidé, bděte, nepodléhejte těmhle multikulti žvástům a nenechte se zblbnout rádoby soucitným nátlakem z médií a falešnou solidaritou. Budou to NAŠE DĚTI, kdo nanši hloupost doplatí, to přeci nechceme! Autorovi petice doporučuji, nechť se raději věnuje něčemu rozumnějšímu a užitečnějšímu, než je rozeštvávání vlastního národa, svých bratrů a sester.


Nepřihlášený uživatel

#112 Re: Re:

2015-11-13 01:10

#84: Jirka - Re:  

 pozor, křesˇané jsou i na druhé straně barikády - proti islamizaci !!!

křesťan

#113 Re: Re: křesťan

2015-11-13 01:27

#88: - Re:  

Ano, křesťan má milovat, a dokonce má být připraven i umřít, ale také má bránit šířícímu se zlu, nebo vůbec bránit zlu! Potíž je v tom, že ani někteří křesťané nechápou priority! 

Bůh řekl: NEZABIJEŠ ... a proto vražda je těžký hřích! ... Budeme-li mlčet k zabíjení nevinných a pomáhat šířit zvrácenou ideologii islámu, nejen, že budeme mít své vlastní ruce zbrocené krví nevinných, ale zradíme tím i víru v Krista, poněvadž máme se snažit hlásat evangelium - víru v Krista, Spasitele a ne víru v Mohameda.

Prioritou je bránit zlu a konat dobro a na druhém místě ochota umřít! ... ale to konané dobro znamená pomáhat POTŘEBNÝM V NOUZI (jestli si migranti neváží pomoci, darů, jídla, mají peníze na cestu, a arogantně vyžadují, jestli neutíkají před válkou, ale míří za blahobytem, pak konání dobra znamená pomáhat jiným, ještě potřebnějším, a třeba domácím bezdomovcům.

Povinností křesťana je i mučednictví se vyhnout, když se dá, a neznamená to zradu víry a Krista, ne se mu sám vystavovat! ... a teprve, když není zbytí, by křesťan měl být připraven i na to. Ale na to se jaksi zapomíná!

Nějak mi to smrdí

#114 Re: Nějak mi to smrdí

2015-11-13 01:35

#107: -  

... tak pozor, ne všichni! ... Někteří, které odmítáme jsou na tom mnohem lépe, než někteří naši chudí, na které je třeba sbírat např. vršky od pet lahví ! (jsou vybaveni na cestu penězma, mobilama, zabezpečeni, atd. Pořád tu někdo mele o potřebných!

POKRYTECKÉ!!! ... NEJPOTŘEBNĚJŠÍ NEMAJÍ PENÍZE NA TO, ABY SE DOSTALI, NEBO VYDALI NA CESTU DO EVROPY!!!

Odkud vzali peníze na cestu? ... když se tam doma měli tak špatně? ... prodali snad proto veškerý svůj majetek? ... a zaplatili tím převaděčům? ... a proč s sebou na cestu mnohdy (většinou?) nevzali i své ženy a děti, ale nechali je tam, doma, ve válce, bez peněz, bez majetku, bez silné mužské ruky na obranu rodiny? ... Není Vám to trochu podezřelé?


Nepřihlášený uživatel

#115 Při masakru v Paříži zemřelo nejméně 153 lidí. Desítky dalších jsou v kritickém stavu

2015-11-14 09:32

Přinejmenším 153 obětí si vyžádaly teroristické útoky v Paříži v noci na sobotu, uvedla americká stanice CNN. Při sérii šesti násilných incidentů, při kterých teroristé stříleli do davu či páchali sebevražedné atentáty, utrpělo také 215 lidí zranění, z toho 83 je v kritickém stavu. Podle vyšetřovatelů bylo zabito celkem osm teroristů, což jsou podle všeho všichni. Ačkoli bilance obětí není konečná, už nyní je jasné, že jde o jeden z nejhorších teroristických útoků v Evropě.

Ano a byli to právě ti Syřané, za jejich přijímání vy vlastizrádci tak orodujete!! Za tenhle masakr a další, které budou následovat jste plně zodpovědní vy, kteří zde uprchlíky vítáte s otevřenou náručí! Doufám, že si to uvědomujete a je vám špatně, když se na sebe podíváte do zrcadla. Kéž by ti, kteří podepsali tuhle odpornou petici, brzy skončili za katrem za vlastizradu!!

sl1

#116 Syrští a Iráčtí křesťané ?

2015-12-16 21:28

Viděl jsem o nich dokument na ČT 2 .Všichni na ně se.ou, v podstatě čekají jen na to ,až je ISIS povraždí. Nepomůže jim nikdo . Oni nechápou proč tady pomáháme muslimům, kteří je vraždí a jsou jich statisíce a je křesťany kteří by neměly problém, se tady časem začlenit do společnosti a je jich už jen pár tisíc necháme chcípnout. Já to nechápu už vůbec ,pokud by jsme je přijaly(alespoň kolik půjde)zavřeme hubu EU a Merklové (ta by měla podle mě viset) a pomůžeme těm kterým by jsme pomoct měly. Proto tuhle petici v žádném případě nepodepíšu ,ale za pomoc křesťanům jsem .

Tomáš

#117 Re:

2016-01-29 09:03

#107: -  

 Jasně, jen s tím rozdílem, že já nejsem odmalička masírován propagandou o své náboženské jedinečnosti a nadřazenosti a pokud by mi šlo o kejhák, svorně bych přijal kulturu země, do které přijíždím a byl bych vděčný za záchranu života a podle toho bych se tak choval a sekal latinu, jenže tohle oni nedělají. Nesou sem svoje zvyky a víru, tedy to, před čím utíkají. Přijal bych je pouze pod podmínkou, že se vzdají islámu, který do Evropy nepatří – neb právě ten je příčinou všech problémů v jejich zemi. Pakliže jim je ale víra milejší než život a vzdát se ho odmítnou, tak nemá smysl je zachraňovat. Nejsem přeci povinen zachraňovat život někomu, kdo si jej sám neváží, to je naprostá debilita. Konečně si vy humanisté sundejte růžové brýle a začněte uvažovat realisticky, domýšlet následky svých neuvážených rozhodnutí, dokud je čas. 

Tomáš

#118 Re: Syrští a Iráčtí křesťané ?

2016-01-29 09:13

#116: sl1 - Syrští a Iráčtí křesťané ? 

 Moje řeč. Stačí se podívat, kolik bylo obstrukcí kvůli pouhým 153 křesťanům z Erbílu a co vím, tak ještě pořád nejsou přesídleni, ale za muslimy, jejich utlačovatele se budou někteří pomalu bít, takový Dienstbier by jich přijal klidně 15 000. Pořád slyším alarmující zprávy HRW, jak se chová Evropa zle k muslimským uprchlíkům, ale jaksi ani zmínka o tom, jak muslimové od Nigérie přes Súdán, Egypt, Islámký stát až po Pakistán vyvražďují křesťany. Postavit se za naše křesťanské bratry zrovna není moc v kurzu, na tom se politický byznys v neziskovkách neudělá. Zatímco papež vítá muslimy v Evropě s otevřenou náručí, Halík s nimi vede společné modlitby, tak na celém blízkém východě umírají rukou muslimů křesťané, židé a Kurdové, jsou bořeny kostely i tisíce let staré antické památky nedozírné historické hodnoty a my se k tomu obracíme zády a děláme, že to nevidíme. To je naprostý vrchol pokrytectví, z kterého mi je na zvracení. To, co se ale děje teď tam, se bude dít jednou u nás a jen pokud se proti tomu ostře postavíme, najdeme svoji ztracenou hrdost a nebudeme před arabskými despociemi šířícími do světa wahhábismus, salafismus a jiné zrůdnosti poklekat na kolena jako nemohoucí starci, můžeme zachránit svoji budoucnost. Ale holt ptrodolary vládnou světu, takže se jen tak změny k lepšímu nedočkáme.


Nepřihlášený uživatel

#119 Re: 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2016-01-29 12:58

#102: NE ISLÁMU! - 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!! 

 Ano. Tajný spojenec tureckého sultána, francouzský král, "Al Louis", arabsky "Ten Louis", poslal na pomoc Turkům u Vídně francouzké specialisty na podkopávání hradeb. V okamžiku, kdy Jan Sobieski zahájil bitvu před hradbami, chybělo Turkům k proniknutí do města jen několik hodin. 


Nepřihlášený uživatel

#120 Re: 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2016-01-29 13:04

#102: NE ISLÁMU! - 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!! 

 Rád přijmu ze Sýrie křesťany.  protože jsou sto Evropě pomáhat. Muslimy vyhoďte. Výjimky nedělejte.


Nepřihlášený uživatel

#121 Re: Re: 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2016-01-29 13:12

#119: - Re: 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!! 

 Francouzi mají vůbec smůlu na plody jejich ducha. Špičky Rudých Khmerů, kteří v sedmimiliónové Kambodži motykami povraždili dva milióny lidí,  studovaly v Paříži. To už ultrahumanistům ze Sorbonny nikdo neodpáře.


Nepřihlášený uživatel

#122

2016-01-29 13:21

#103: - Jsem proti přijímání nevyzpytatelných muslimů do naší zemičky 

 Kůň Václavův se v noci třás'

a kníže kopí potěžkal


Nepřihlášený uživatel

#123 Re:

2016-01-29 13:31

#1: -  http://www.petice24.com/forum/119437/start/100#102

 Ať ti jich milý pánbůh nadělí v sousedství čtyřicet.


Nepřihlášený uživatel

#124

2016-02-02 09:44

Jde o nejchoromyslnější petici všech dob.


Nepřihlášený uživatel

#125 Re:

2016-02-10 14:52

#3: -  

 a vaří jim to jejich halal žrádlo, více viz www.halal.cz