MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26230 Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-20 22:07

#26198: - O Václavu Havlovi... 

 A teď z jiného soudku: Když byl Václav Havel ze zdravotních důvodů propuštěn z Borů (míním, že to bylo v roce 1983, tedy v roce, kdy jsem byl znovu zatčen a poslán do kriminálu), pracoval jsem u Dopravního podniku Metro a to na stanici Kačerov. Měl jsem krásnou a slušivou uniformu dozorčího v barvě hnědé a abych řekl pravdu, měl jsem s ní u ženských úspěchy. Takhle jednou po práci, míním, že to bylo na jaře, jsem s velkou námahou nakoupil nedostatkové ovoce a šel za Václavem Havlem na internu do nemocnice Pod Petřínem. Prý už mu je po tom zápalu plic lépe a může přijímat návštěvy rodinných příslušníků a přátel. To jsem se dozvěděl od Aničky Šabatové.

Maroda jsem našel na nemocniční chodbě, kterak tam seděl obklopen chumlem přátel a rodinou na bílé lavici, celý chudák zbědovaný a hubený. Tak jsme tiše kecali o všem možném, anžto v nemocničním županu obejdovali na chodbě dva „důkladně zamaskovaní“ tajní. Já marodovi předal ovoce, však Václavovi to radost neudělalo. Olga mne poprosila, abych skočil do pokoje Vaška a vyčistil jeho stolek a lůžko od alkoholu. Podala mi velkou igelitovou tašku a řekla: "Jiří, hlavně se tam dostaň nenápadně, ať nemá Vašek žádné podezření." S tím, že si musím odskočit na záchod jsem úspěšně dorazil do jeho pokoje a začal důkladně očisťovat jeho nemocniční lůžko od pekelného zlořádu.

Jen pod matrací bylo na dvacet lahviček tvrdého alkoholu, pod polštářem jich bylo napěchováno pět a noční stolek byl nacpán chlastem, že mi ta igelitka od Olgy nestačila. Nakonec jsem ty l "vitamínové" dárečky od jeho přátel musel cpát do služebního kabátu. Už jsem se chtěl vydat z pokoje nazpět na chodbu ku přátelům, když tu znenadání stál u mne Václav, který asi vytušil, co jsem s jeho ženou upekl za lumpárnu! Řekl jsem mu: "Vašku, Václave, to Tvoje dušinka Olga nařídila, já za nic nemohu, s ní si to vyřiď. Uznej, ten chlast Tě zničí, a potom, vždyť jsi vážně nemocen a potřebuješ se především uzdravit. Havel na mne vrhl prosebné oči: "Jirko, nech mi tu alespoň jednu malou lahvinku, prosím, chceš, abych Tě poprosil na kolenou, nech mi tu jen jednu jedinou". Těm jeho smutným kukadlům alkoholika se prostě nadalo odolat a jednu láhev rumíčku jsem mu strčil pod polštář.

Proč to píši. Nedokáži si představit, kolik tvrdé měny, našich peněz atd.. se vydalo na mejdany, kdy chlast v bytech lepších disidentů tekl doslova proudem, kdy se platilo za narvané hospody, kdy si šlechta Charty užívala peněz a vyloženě rozkrádala a rozhazovala peníze o které venku žádala pro naše rodiny, balíčky do kriminálů atd. Své o tom ví i Petr Cibulka a další vězni svědomí, kteří se dostávali do vězení. Nebylo nás po těch kriminálech mnoho, ale peněz na nás se posílalo z celého západního demokratického světa a to hodně. Jednalo se o velké finanční částky, o které se disent dělil dokonce s režimem pěkně na půl! Do dnešního dne nedokázal Havel odpovědět prof. Janouchovi na otázku: Kam, že se poděly všechny peníze, které ze zahraničí posílal do tehdejšího Československa? To by především zajímalo bývalé politické vězně. A nešlo jen o peníze od profesora Janoucha, ale i od křesťanských organizacích atd.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26233 Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-20 22:17:55

#26230: - Re: O Václavu Havlovi... 

 Není to nakonec pohádka O jednom Zemanovi?

Roman Skácel
Hodonín

#26249 Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 08:40:05

#26230: - Re: O Václavu Havlovi... 

Závidět disidentům alkohol a životní styl, který žili může dnes kdokoli, vymyslet si jakoukoli příhodu taky, ovšem tehdy jste jim měl závidět jejich činy a dělat vše s nimi, pít a chodit po kriminálech, dostávat nakládačky tělesné i duševní, být ve vlastním státě občanem třetí kategorie, včetně celé své rodiny. A žít pod dohledem a neustálým špiclováním.

Kdo Vám mohl bránit žít s nimi jejich život?

P.S. Podle mě jim není co závidět, nikdy nebylo a ani nebude. Pro tuto zemi udělali nemálo směrem k našim nynějším lidským právům a občanské svobodě.

Prostě jim za to poděkujme, zvláště, když se ukazuje, že šlo jen o běžné lidi, žádné polobohy, vzali to tehdy za nás na sebe a jejich dílo je zřetelně patrné.

Tedy těm, kteří ho vidět chtějí. Jako celek, nikoli jen jeho součásti...,

...dokonale a účelově vytržené z kontextu té doby...


Nepřihlášený uživatel

#26250 Proč vám takovou blbost asi věří jen voliči Miloše Zeman?

2014-12-21 08:47:46


Nepřihlášený uživatel

#26258 Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 09:41:41

#26230: - Re: O Václavu Havlovi... 

 Teď jsi si troufl plivnout na ikonu českýho národa, největšího čecha, to ti kavárna neodpustí :D

Duch pravdy

#26268 Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 11:15:44

#26230: - Re: O Václavu Havlovi... 

 Ano, Vašík to byl pašík. Nevyléčitelnej notorik, kterej za těžký lováče z disentu se vozil v meďouru, pořádal divoký mejdany a nezřízeným životem, chlastem a hulením amerických cigaret vedl hrdinskej boj proti komančům, hahaha :-D Takovej kriminál jakej měl ten "statečný disident" by mu záviděli i komunistčtí promineti.. KSČ počítala s možností převratu a proto si vychovávala tzv. kádrový rezervy, který se měly ujmout vedoucíh funkcí v případě změny režimu. No a bezcharakterní egoista, alkoholik a slaboch z kolaborantský rodiny Havel k tomu byl ideálním adeptem. Neštítil se mávat nadšeným a doufajícím davům a poté přísahat věrnost komunistické ústavě. Prakticky byl zavázán oběma stranám. Tím získali jistotu, že bude tancovat, jak oni budou pískat, což se taky dělo. První o co se ten pokrytec a ješita zajímal jak získat v restituci svůj majetek. Prolomil Benešovy dekrety, rozdal majetky bývalejm komunistickejm vrahům a rozjel svoje pravda&láska co. Kecal o humanitě a pacifizmu ale házet bomby na hlavy srbskejm civilistům mu vrásky nedělalo. A stádo prostitutů z médií mají tu drzost toho mizeru a lháře považovat za velikána české historie. Výsměch. Jak toho šaška kulisáka může vůbec někdo považovat za filosofa? Zasvinil všechno svým pokrytectvím a národ se z toho bude jen těžce vzpamatovávat. Celý generace budeme žít v Havlových zvratkách a výkalech. Havel byl vypočítavej, amorální a bezohlednej sobec, vlastizrádce, rakovinovej nádor národa. Ten tuberák naši zemi velmi poškodil, jednou se to bude učit ve školách až opadne ta mánie kolem jeho osoby, ale to chce zatím čas a vystřízlivění z falešnejch ideí naordinovaných sametovým podvodem.