MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26251 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 08:54

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#26252 O Václavu Havlovi...

2014-12-21 08:55

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#26253 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 09:01

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 

 

Dopis mistopředsedy Zemanovců Radka Augustina panu Němcovi autorovi této petice, myslím,  koreluje s tím, v jakém stavu předávající našli Hrad 1.12.2014. Včetně StBáckého oslovení, překlepů a lží o tom, jak si "Miloš Zeman vypůjčil slovník svých oponentů" přičemž takovou oplzlost na veřenosti nikdo z politiků (snad ani z komunistů) nikdy nevyslovil a co více nikdo nic takového ani nezdůraznil opakováním. To platí i o těch, kteří občas vulgární slovo použijí, nikdy jen neopakují, není k tomu důvod, nezdůrazňují ono slovo a neříkají ono slovo proto, aby bylo vysloveno, ale proto, že má nějaký kontext. Milošova oplzlost byla jen a pouze oplzlostí Miloše Ubu. 

Roman Skácel
Hodonín

#26254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-21 09:05

#26247: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

Domnívám se, že problém je v něčem jiném. Boris Jelcin byl tak mocný, že dokázal KSSS v Ruské federaci prostě a jednoduše zakázat. On sám byl téměř celý život špičkou ruské nomenklatury, pod palcem měl území a hodnoty, které není možné srovnat ani s celou naší republikou a na konci své politické dráhy držel na uzdě celou jednu Velmoc.

W.Churchill měl tu sílu vézt svůj národ v době jeho největšího ohrožení proti síle, které v Evropě neodolal nikdo jiný, než Britové a Rusi. On byl u příčinné souvislosti mezi fašismem a jeho porážkou, on to byl, kdo dokázal komunikovat se Stalinem přesně tak, jak to bylo nezbytné a držet ho v rozumných mocenských intencích, on to byl, kdo po porážce fašismu stanovil strategii pro porážku komunismu v jeho socialistické podobě.

Zeman se zmohl pouze na Opoziční smlouvu, kterou zde založili s Klausem už nezničitelné mafie, co prezident je zatím dokonalým zklamáním a dělí nás jen na ty co jsou překvapení a na ty, co to očekávali. Ze všeho nejvíce je možné ho srovnávat s Gottwaldy a Husáky. A úplně stejné dílo, jako zůstalo po nich, zůstane i po Zemanovi. Až zmizí z politiky, ani trošku chytřejší pes po něm neštěkne.

To, že všichni kouřili a pili je z historického pohledu dokonale irelevantní...

P.S. Je neodvolatelný, pokud by nás opravdu nakonec nezradil tak, aby to byla vlastizrada, nebo kdyby ho netrefila nějaká ta mrtvice, nebo infarkt, které by přežil, ale nebyl už schopen výkonu funkce dlouhodoběji.

P.P.S. Zeman je politicky dokonalý český podprůměr, nikdy nebyl ani na úrovní Klausova českého skoroprůměru. Zeman je populista a demagog, člověk, který si myslí, že umí lhát, trpí obsesemi a podle mě i nejednou psychickou poruchou.

Jeho politická stupidita je, i na český průměr, významně vysoká a v této souvislosti je (podle mě) nejvíce podobný tak ještě republikánovi Sládkovi, neblahé paměti, jinak už jen nejuvědomělejším soudruhům z KSČM. Prostě se vyhranil vůči tomuto národu v prostoru, který je aktuálně opuštěný a volný a kde je k nepřehlédnutí a hraje tam na strunky nejnižších sociálních pudů nemalé části naší občanské společnosti. Najednou je ale vidět, jak moc takových lidí v našem státě máme a jak nebezpeční mohou být, když jim někdo zahraje tu jejich...

...a v duchu si někteří říkáme, ještě, že už jsme součástí vyspělého demokratického Západního světa, jinak by nám hrozilo patrně to, co zažívají nyní Ukrajinci, co už mají za sebou Gruzínci, Čečenci, co čeká patrně Moldavany a bůhví koho ještě... 


Nepřihlášený uživatel

#26255 Re: Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 09:15

#26249: Roman Skácel - Re: Re: O Václavu Havlovi... 

 Sám se ale chováte, jako by jste záviděl Zemanovi alkohol a jeho životní styl.


Nepřihlášený uživatel

#26256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU

2014-12-21 09:37

#26254: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Nejde o to jakou měl Boris Jelzin moc, ale o to jak jí zneužíval a jak CHLASTAL.

(Obracíte tento argument někam jinam a předhazujete Zemanovi chlast, jeho hypotetický problém z alkoholem zatím není PRUKAZNY, zdaleka ne tak zjevný jak u Jelzina, ale tomu se to možná nikdo až tak vyčítat neodvážil, nebo to nemělo význam.)

Nejde o to co všechno dokázal Churchil v mém argumentu, ale že hulil jak fabrika.

Václav Havel zdaleka nedokázal to, co Churchil a hulil taky jako fabrika, dokonce měl na to i nosiče popelníku, kterýho si na to vytáhl z kriminálu, z něho pak udělali zaměstnance na velvyslanectví někde na jihu Evropy.

Zeman taky hulí, furt mu to předhazujete a to z chorobnou pravidelností.

(zese jste se vyvlíkl na příkladu Churchila z mého argumentu a zkoušíte to odklonit jinam, nechcete přiznat zjevnou pravdu)

Klaus by se krátce po době "Sarajevského atentátu" v přímé volbě na hrad nikdy nedostal. Dle mnohých lidí měl jít rovnou sedět. (Na to se vám taky nechce reagovat příliš přímo a šermujete z nějakou opoziční smlouvou, která se dá ale vyhodnocovat z různých úhlů nejrůznějším způsobem, jak se to prostě zrovna hodí. Je to stará věc a pro nynější dobu už nepodstatná podle mne.) 

Jste to prostě hlavně vy, co nechce přijímat a vyhodnocovat zjevnou pravdu.

Mydlit hromadu jinejch a vesměs nesouvisejících argumentú, no tak na to jste opravdu generál.


Nepřihlášený uživatel

#26257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 09:40

#26256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

 Proč se vám všechny lži o Václavu Havlovi dají opravdu těžko uvěřit? Protože to nijak nekoreluje s osobou Václava Havla. 


Nepřihlášený uživatel

#26258 Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 09:41

#26230: - Re: O Václavu Havlovi... 

 Teď jsi si troufl plivnout na ikonu českýho národa, největšího čecha, to ti kavárna neodpustí :D


Nepřihlášený uživatel

#26259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku C

2014-12-21 09:49

#26257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA 

 Tuto historku jsem slyšel od poměrně dost vzdělaného a autentického svědka. (O tom nosiči popelníku). Jinak mně osobně nejde ani tak o to, ale že se některý věci jinejm odpouští a jiní se za to samý nesmyslně pranýřují. Historky o Havlových lahvičkách pod polštářem jsem sem nedal, znám je od dřív z nějakejch novin a jsou mi celkem lhostejný.


Nepřihlášený uživatel

#26260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU

2014-12-21 09:49

#26254: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Prozápadní Jelcin a Gorbačov byli největší brzdou Ruska, v důsledku jejich zkázonosné politiky upadla velmoc do trosek (z nichž je nyní Putinem zachraňována), země byla okradena o nerostné suroviny na jihu a téměř i na východě území vpuštěnými americkými koncerny, zemřely statisíce Rusů v přímém důsledku tehdejší chudoby a zdravotnické péče. Dnes za prezidenta Putina země znovu rozkvétá a stává se konečně sebevědomou protiváhou amíkům, proto je Putinova osoba toliko démonizována a očerňována.


Nepřihlášený uživatel

#26261

2014-12-21 10:03

Všichni, navrhuji, abychom si v tomto čase Vánoc věnovali více lásky. Někteří zde vyjadřující se jako by lásku nikdy neprožili.

Co je to láska? Tomu, kdo ji prožil, to vysvětlovat nemusíte, tomu, kdo ji neprožil, to nevysvětlíte.

Nebudu Vám vysvětlovat, zkuste se věnovat sobě a blízkým. Buďme k sobě lepší

Asenad

#26262 Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 10:03

#26251: - Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 Bla bla bla. Máš tam už něco nového a nebo nám tady budeš nadále psát tyhle nepodstané bláboly?


Nepřihlášený uživatel

#26263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 10:22

#26256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

 Ale Jeľcin bol na Západe veľmi obľúbený:-). Hodil sa im do scenára ako "typický opitý Rus" - všimnite si, ako sa Clinton dobre baví. Rusko malo byť iba na smiech. Lenže prišiel Vladimír Putin a zábava skončila:-)).

Churchil tú cigaru používal ako imidžovku. Asi chcel vyzerať ako gentlemanský bonviván.

 nosiče popelníku, kterýho si na to vytáhl z kriminálu, z něho pak udělali zaměstnance na velvyslanectví někde na jihu Evropy

Neznášam charitu a tento klientelizmus.


Nepřihlášený uživatel

#26264 Re: Re: Re: Re:

2014-12-21 10:26

#26226: - Re: Re: Re:  

 To hovoríš komu, Ty pokrytecká sviňa,čo sa teraz tváriš ako "odboj" proti okupácii Varšavskou zmluvou? Čo ste urobili proti nej Ty a Tvoja rodina? Zaliezli ste do záhradkárskej kolónie, na chatičku z nakradnutého materiálu a čakali, ako sa TO VYVRBÍ?  A potom ste podpísali, že súhlasíte s okupáciou, aby ste neprišli o robotu? 


Nepřihlášený uživatel

#26265 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 10:31

#26253: - Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Ty si oplzlý, Ty slizák jeden! Autori tejto petície dúfajú, že si na Zemanovi prihrejú svoju polievočku, je to niečo ako nekalá reklama. :)

A toho Havla si už ozaj strčte za klobúk. Takto akurát dosiahnete, že aj tí, ktorí ho celkom znášali (názory mal dobré, len ich občas vyvracal aktuálnym správaním) budú na neho alergickí! Je mi ho ľúto, urobili ste z neho strašiaka do maku sa pokúšate a presvedčiť masy, že je to socha svätého. A on sa nemôže už brániť! Hlúpy dav vám tlieska, ale tí, čo nie sú zaslepení, vidia, že to, čím mávate na čele svojich sprievodov, je iba atrapa.

 


Nepřihlášený uživatel

#26266

2014-12-21 10:40

Piste sobotkovi na FB

Demokrat

#26267

2014-12-21 10:56

*** TAK CO FAŠISTI, KOLIK VÁS KRETÉNŮ PŘIBYLO?! ŽE SE VŮBEC PTÁM - JEDEN!!! STEJNĚ JE TĚCH PODPISŮ VĚTŠINA FALEŠNÝCH A VZEŠLY OD CIA A JIMI PLACENÝCH KOLABORANTŮ!!! ***

Duch pravdy

#26268 Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 11:15

#26230: - Re: O Václavu Havlovi... 

 Ano, Vašík to byl pašík. Nevyléčitelnej notorik, kterej za těžký lováče z disentu se vozil v meďouru, pořádal divoký mejdany a nezřízeným životem, chlastem a hulením amerických cigaret vedl hrdinskej boj proti komančům, hahaha :-D Takovej kriminál jakej měl ten "statečný disident" by mu záviděli i komunistčtí promineti.. KSČ počítala s možností převratu a proto si vychovávala tzv. kádrový rezervy, který se měly ujmout vedoucíh funkcí v případě změny režimu. No a bezcharakterní egoista, alkoholik a slaboch z kolaborantský rodiny Havel k tomu byl ideálním adeptem. Neštítil se mávat nadšeným a doufajícím davům a poté přísahat věrnost komunistické ústavě. Prakticky byl zavázán oběma stranám. Tím získali jistotu, že bude tancovat, jak oni budou pískat, což se taky dělo. První o co se ten pokrytec a ješita zajímal jak získat v restituci svůj majetek. Prolomil Benešovy dekrety, rozdal majetky bývalejm komunistickejm vrahům a rozjel svoje pravda&láska co. Kecal o humanitě a pacifizmu ale házet bomby na hlavy srbskejm civilistům mu vrásky nedělalo. A stádo prostitutů z médií mají tu drzost toho mizeru a lháře považovat za velikána české historie. Výsměch. Jak toho šaška kulisáka může vůbec někdo považovat za filosofa? Zasvinil všechno svým pokrytectvím a národ se z toho bude jen těžce vzpamatovávat. Celý generace budeme žít v Havlových zvratkách a výkalech. Havel byl vypočítavej, amorální a bezohlednej sobec, vlastizrádce, rakovinovej nádor národa. Ten tuberák naši zemi velmi poškodil, jednou se to bude učit ve školách až opadne ta mánie kolem jeho osoby, ale to chce zatím čas a vystřízlivění z falešnejch ideí naordinovaných sametovým podvodem.


Nepřihlášený uživatel

#26269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdiv

2014-12-21 11:33

#26259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku C 

 Ano, slyšel jste historku, kterou si nějaký blbec vymyslel, to je vše. Vy jste u toho nebyl a já to považuji za blábol, už jenom tak, jak je to napsáno. 

Nilkoliv, nic takového není pravda, Václav Havel nikdy koužení neprezientoval jako přednost, ale jako jeho velký problém do velké míry způsobený kriminálem. Miloš Zeman jako naprostý idiot hovořil dokonce o tom, že začít koužit po 27 letech není škodlivé. Je to idiot, co si tom jiného myslet. 

Václav Havel nikdy a ani v nejmenším žádnou z jeho necností neprezentoval jako cnost. Idiot Miloš Zeman všechny. 


Nepřihlášený uživatel

#26270 Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 11:36

#26265: - Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Nikoliv, autora petice jsem na předávání potkal je to jednoznačně tak, že jediné o co by si přál, aby ten blb odtáhl z Hradu a mohl on žít život bez jakékoliv pubilicity. 

Jste slovensko-ruský sekretariátní pisálek, píšící ruskou propagandu.  Jste proto opravdu giagantickým ubožákem. 


Nepřihlášený uživatel

#26271 Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 11:37

#26262: Asenad - Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 Nejste - li schopen argumentovat, proč prostě raději nedržíte pusu? 


Nepřihlášený uživatel

#26272 Re:

2014-12-21 11:38

#26267: Demokrat -  

 Vy bolševici zavádíte diktaturu nikoliv demokracii, samo to nazýváte diktaturou proletariátu, tedy vyše zvrácenost dát si nic demokrat je vskutku zarážející a hraničí tedy z nějakou nechutnou duševní nemocí. 


Nepřihlášený uživatel

#26273 Re: Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 11:39

#26268: Duch pravdy - Re: Re: O Václavu Havlovi... 

 Je vidět, že máte hluboké znalosti o životě Václava Havla :-). 


Nepřihlášený uživatel

#26274 Rusko mělo ve fondu, který honosně nazvalo "národního bohatství".....

2014-12-21 11:43

...100 mld. dolarů. USA má HDP 16 bil. dolarů a jen rozpočet centrální vlády USA je cca 3,5 bil. dolarů :-) 

Čína v USA drží aktiva v objemu cca 72 mld. dolarů, které jí tam "jen tak leží", je ale pravda, že USA drží obdobná aktiva Číny, tedy také cca 72 mld. dolarů a také tam jen tak leží. 

Nedivil bych, kdyby byl "fornd národního bohatství" KGBáckou pakáží ovládající Kreml vykraden, právě proto, že mu dali tak "honosný" název. Zlodějům KGBákům v Kremlu by to bylo podobné. 

Na co si  tedy Rusko vlastně hraje?

Řekl bych, že už název napovídá, že je to fond určení k rozkradní KGBákem V.I.Putinem a jeho bandou v Kremlu. 

Dnes zrovna jeden z nich stahuje peníze ze zahraničí a řekl bych, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že je měl právě z tohoto "fondu". 

Na každý barel, který i dnes Rusko vytěžilo doplácí cca 20 dolarů a musí plnit přitom slmouvy. Co vlastně tedy v Rusku ještě řeší, jediným jejich skutečným řešením je zastavení těžby. 


Nepřihlášený uživatel

#26275 O KSČ.....

2014-12-21 11:44

dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají).