MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU

2014-12-21 09:37

#26254: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Nejde o to jakou měl Boris Jelzin moc, ale o to jak jí zneužíval a jak CHLASTAL.

(Obracíte tento argument někam jinam a předhazujete Zemanovi chlast, jeho hypotetický problém z alkoholem zatím není PRUKAZNY, zdaleka ne tak zjevný jak u Jelzina, ale tomu se to možná nikdo až tak vyčítat neodvážil, nebo to nemělo význam.)

Nejde o to co všechno dokázal Churchil v mém argumentu, ale že hulil jak fabrika.

Václav Havel zdaleka nedokázal to, co Churchil a hulil taky jako fabrika, dokonce měl na to i nosiče popelníku, kterýho si na to vytáhl z kriminálu, z něho pak udělali zaměstnance na velvyslanectví někde na jihu Evropy.

Zeman taky hulí, furt mu to předhazujete a to z chorobnou pravidelností.

(zese jste se vyvlíkl na příkladu Churchila z mého argumentu a zkoušíte to odklonit jinam, nechcete přiznat zjevnou pravdu)

Klaus by se krátce po době "Sarajevského atentátu" v přímé volbě na hrad nikdy nedostal. Dle mnohých lidí měl jít rovnou sedět. (Na to se vám taky nechce reagovat příliš přímo a šermujete z nějakou opoziční smlouvou, která se dá ale vyhodnocovat z různých úhlů nejrůznějším způsobem, jak se to prostě zrovna hodí. Je to stará věc a pro nynější dobu už nepodstatná podle mne.) 

Jste to prostě hlavně vy, co nechce přijímat a vyhodnocovat zjevnou pravdu.

Mydlit hromadu jinejch a vesměs nesouvisejících argumentú, no tak na to jste opravdu generál.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 09:40:32

#26256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

 Proč se vám všechny lži o Václavu Havlovi dají opravdu těžko uvěřit? Protože to nijak nekoreluje s osobou Václava Havla. 


Nepřihlášený uživatel

#26263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 10:22:55

#26256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

 Ale Jeľcin bol na Západe veľmi obľúbený:-). Hodil sa im do scenára ako "typický opitý Rus" - všimnite si, ako sa Clinton dobre baví. Rusko malo byť iba na smiech. Lenže prišiel Vladimír Putin a zábava skončila:-)).

Churchil tú cigaru používal ako imidžovku. Asi chcel vyzerať ako gentlemanský bonviván.

 nosiče popelníku, kterýho si na to vytáhl z kriminálu, z něho pak udělali zaměstnance na velvyslanectví někde na jihu Evropy

Neznášam charitu a tento klientelizmus.

Roman Skácel
Hodonín

#26287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 12:18:36

#26256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

Sám sobě odporujete. Když se o alkoholu nemíním bavit, jako o relevantním problému a moc politika stavím na daleko první místo nad jeho neduhy, jste najednou v opozici Vy proti mě. Je přeci jedno, jak moc Jelcin chlastal, když on dokázal v Rusku změny, které byly pro celý svět (i pro Rusy samotné) nepředstavitelné a ani u nás, v malé České republice nikdo sílu nenašel, aby komunistickou stranu zrušil.

Nikam od Vašich argumentů neutíkám, nejde totiž z Vaší strany o žádné relevantní argumenty, pouze o Váš názor, že když někdo pije a kouří, asi ani nemůže být politikem, nebo co vlastně tím vším chcete říci. Není to opravdu patrné.

Pravdou zůstává, že Havel byl zřetelně posledním opravdovým českým státníkem, od jeho dob už je u nás jen politický průměr a zřetelný politický podprůměr a plebs. A odpad, včetně Zemana.

P.S. A ty Vaše politické zkratky o nějakých "atentátech", které máte vyčtené z brožůr a které používají masmédia, si strčte víte kam, nic neříkají, kromě toho lžou, jako když tiskne. Vy atentáte!

Klaus byl politický bandita, který si vždy zasloužil, co dostal. A zaslouží i to, co ještě dostane. Ani jeho historie české politiky jen tak snadno nestráví...

Máte to popletené, Váš příspěvek nedává téměř vůbec smysl a jen stěží je možné vydedukovat, co jste jím vlastně chtěl říci. :-)