MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26276 Re: Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 11:48

#26268: Duch pravdy - Re: Re: O Václavu Havlovi... 

 Přestože píšete naprosté bláboly, je dobré říci alespoň toto. Piti alkoholu ve společnosti přátel je standardní po celém světě. 

Pití alkoholu o samota, jak mu holduje Miloš Zeman je alkoholismus, mimo jiné proto, že komzumnety alkoholu ve společnosti nenapadne pít alkohol o samotě. 

Miloš Zemam je ubožák, nikoliv Václav Havel. 


Nepřihlášený uživatel

#26277 O demokracii....

2014-12-21 11:49

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#26278 Boje na Ukrajině se nezastavily proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-21 11:50

....aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#26279 Re: Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 11:54

#26268: Duch pravdy - Re: Re: O Václavu Havlovi... 

 Pod to se podepisuju všemi deseti. Havel zneužíval ideály, kterými se zaštiťoval. Takovou krysu pražská kavárna vyznává za svoji modlu a ještě po tomto komunisticko-židovském hovadu pojmenovali letiště! Skutečný obraz Václava Havla je diametrálně odlišný od toho, jak jej vykreslují židy ovládaná média a samozvaní kulturní elitáři. Navždy pro mě zůstane symbolem falešné a pokřivené morálky. Karel Kryl musí v hrobě salta házet, jestli to vidí.


Nepřihlášený uživatel

#26280 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-21 11:55

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče donašeči StB či alespon prospěchářstí členové KSČ také vlastně byli jen "oběti". Mnozí prospěcháři tedy také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou", nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje.

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie, práv a medicíny, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako kdysi KSČ (bolševici), cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky". 


Nepřihlášený uživatel

#26281 Re: Re: Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 11:56

#26279: - Re: Re: Re: O Václavu Havlovi... 

 A čím ten váše šílený naonacistický blábol vlastně chcet doložit? Nějakou "neotřesitelnou" pravdou z neonacistického webu zvedavec.org či parlametních listů, které si tak oblíbíl komunstický nácek Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#26282 O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 11:58

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak.


Nepřihlášený uživatel

#26283 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 11:59

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).


Nepřihlášený uživatel

#26284 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 12:01

#26253: - Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Takto jsem to cítil a takto to na Hradě vypadalo. 


Nepřihlášený uživatel

#26285 O Václavu Havlovi...

2014-12-21 12:02

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#26286 O Ukrajině....

2014-12-21 12:10

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 

Roman Skácel
Hodonín

#26287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 12:18

#26256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

Sám sobě odporujete. Když se o alkoholu nemíním bavit, jako o relevantním problému a moc politika stavím na daleko první místo nad jeho neduhy, jste najednou v opozici Vy proti mě. Je přeci jedno, jak moc Jelcin chlastal, když on dokázal v Rusku změny, které byly pro celý svět (i pro Rusy samotné) nepředstavitelné a ani u nás, v malé České republice nikdo sílu nenašel, aby komunistickou stranu zrušil.

Nikam od Vašich argumentů neutíkám, nejde totiž z Vaší strany o žádné relevantní argumenty, pouze o Váš názor, že když někdo pije a kouří, asi ani nemůže být politikem, nebo co vlastně tím vším chcete říci. Není to opravdu patrné.

Pravdou zůstává, že Havel byl zřetelně posledním opravdovým českým státníkem, od jeho dob už je u nás jen politický průměr a zřetelný politický podprůměr a plebs. A odpad, včetně Zemana.

P.S. A ty Vaše politické zkratky o nějakých "atentátech", které máte vyčtené z brožůr a které používají masmédia, si strčte víte kam, nic neříkají, kromě toho lžou, jako když tiskne. Vy atentáte!

Klaus byl politický bandita, který si vždy zasloužil, co dostal. A zaslouží i to, co ještě dostane. Ani jeho historie české politiky jen tak snadno nestráví...

Máte to popletené, Váš příspěvek nedává téměř vůbec smysl a jen stěží je možné vydedukovat, co jste jím vlastně chtěl říci. :-) 


Nepřihlášený uživatel

#26288 Tomuto se bohužel dá věřit......

2014-12-21 12:28

Roman Skácel
Hodonín

#26289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 12:29

#26260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

Neshodneme se. Lidé za SSSR v Rusku žili na hranici chudoby a bídy masově stejně, jako žijí aktuálně. Okolní země bývalého SSSR na tom byly ještě hůře. Ohromný rozdíl vždy byl a zůstal mezi většími městy a venkovem.

Putin je největší zloděj v dějinách Ruska, pomohl rozkrást ruský zpracovatelský i těžební průmysl a rozdělit (přerozdělit) ho do soukromých rukou a nově ustanovení ruští oligarchové, kteří už nemínili s ním hrát hru o dalším přerozdělování zisku, byli dokonale zničeni, jako třeba Chodorkovský, ale i stovky jiných, jejich majetky byly nepřehledně převedeny na státní i soukromé firmy a hraje se tam stejná hrůza i bez nich. A hrát bude. S jinými, Kremlu blízkými. A i tak všeho dočasu.

Rusko není ničím jiným, než národně podnikatelskou politickou oligarchií mocných, kteří autoritativně (mocensky) drží tento kolos pohromadě i když na samé hraně zákonnosti. 

Američané? Ale jděte, bez nich by nebyly v Rusku moderní technologie pro těžbu, ani zpracování a bez nich není v Rusku aktuálně kapitál pro další rozvoj ekonomiky, podle čehož Rusko bude taky vypadat už za nějaký ten pátek nejpozději do roka a do dne. Hladná velká země, rozkradená ničím nespoutanými oligarchy s lidmi žijícími vesměs v tomto státě na hranici bídy tím masověji, čím více se bude Rusko držet svého imperiálně koloniálního směru...

Bděte!

Roman Skácel
Hodonín

#26290 Re: Re: Re: Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-21 12:35

#26255: - Re: Re: Re: O Václavu Havlovi... 

O mě si myslete co chcete, já to dělám s Vámi stejně, o nás dva nejde, to jediné důležité je, kdo jsme pravdě o Zemanovi politikovi a občanovi blíže.

Jen stěží mohu Zemanovi závidět, když jím nepokrytě pohrdám nejen jako politikem, ale i jako člověkem. Z mojí strany jde o zcela běžné opovržení za zavržení hodný způsob, jak dělá svoji práci ve funkci, po níž tolik toužil a jak se chová, jako občan této země.

Každý běžný, skromný a pracovitý občan této země ho strčí bez potíží do kapsy od trenek...

P.S. A opakuji, historie bude jednou Zemanovi skládat účet a ten si za rámeček nedá. Patrně se naši potomci shodnou na tom, že to, co dělal, nedávalo smysl snad ani jemu samotnému, na rozdíl od Husáka a Gottwalda, kde to, co vyváděli tito dva "pantátové", dávalo alespoň nějaký smysl jim samotným (až mě z toho mrazí), dále též Straně a Lidu...

V demokracii máme pluralitní systém mnoha stran a z "lidu" se stali jedinci s lidskými právy, občané, kteří mohou vystupovat klidně jen sami za sebe. Problém je jen v tom, že svobodu není možné "získat od někoho", svobodu může člověk získat pouze tak, že ji přijme vnitřně (dále viz příklady konce otrokářské společnosti na jihu USA, kde dokonce i otroci měli co dělat, aby konec otrokářství vůbec pobrali). Většině se to nepodařilo dodnes, ani v několikáté generaci.

Úplně stejné je to u nás, ani 25 let nestačilo, aby se z bývalých soudruhů stali opravdu svobodní lidé, vnitřně jsou vesměs svázáni ideologiemi do skupin a přes tyto skupiny až do idologických monolitů v rámci vlastní víry, tu v Boha všemohoucího, tu v socialismus, nebo rovnou komunismus, nebo jakákoli jiný ...smus. A v rámci této své ideologické berličky vidí svět, samozřejmě úplně jinak, než jak vypadá...,

...pročež není divu, že kolikrát nejsou schopni věřit ani vlastním uším a očím...


Nepřihlášený uživatel

#26292 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 12:39

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#26293 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 12:42

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 


Nepřihlášený uživatel

#26294 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit pre

2014-12-21 13:11

#26269: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdiv 

 Presentovat svoje nectnosti jako ctnosti on z pozice idealisty ani nemohl. Přirozeně když byl druh idealisty a filosofa.

 Zeman se nepresentoval ani jako filosof ani jako idealista, proto může mít i nectnosti. Já v tom problém nevidím.

Pan Havel ale nějaký ideje deklaroval, pak se a to hlavně ve funkci ovšem presidenta mnohými skutky proti nim obrátil o 180 stupňů. Důkazy že to dělal vám dohledávat nebudu a našel by jste si je, pokud by jste měl trochu snahu. Pokud by jste dokázal přijmout argument který se vám nelíbí. To nejspíš nedokážete.

Pranýřovat současného prezidenta ZBYTEČNĚ, na to vás ale vy Lumpenaristokraté užije.

Na jiném chyby hledat a sami být rozežraní a morálně totálně zvrhí.

Petice je nesmysl. Takový počin nejspíš sponzoruje cizí mocnost. Toto podporovat, musel bych se sám cítit jako vlastizrádce.


Nepřihlášený uživatel

#26295 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku C

2014-12-21 13:23

#26287: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA 

 Vaše odpověď nedává rovněž žádný valný smysl a to z toho důvodu, že vy jste začal první pranýřovat prezidenta s nějakým jeho pitím a kouřením. V jeho případě je to pro vás argument vhodný, v případě jiných to argument vhodný není. Myslím že jste poplatný zaplácávač diskuzí a a jejich rozmělňovač, který předstírá že dává kompetentní odpovědi. Jste ale leda tak placený mlžič. Stejně jako ten co tu dělá svoje vsuvky o gramatice.

 Petice je nesmysl, v horším případě zlý úmysl.

 


Nepřihlášený uživatel

#26296 Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 13:39

#26270: - Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Aaach, zase Ty s tým sekretárom!

Ja som stretol starú Blažkovú z agentúry JPP, a tá mi povedala, že šlape na E 55 z vlasteneckých pohnútok, aby pomáhala rozvoju turistického ruchu. 


Nepřihlášený uživatel

#26297 Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 13:42

#26292: - Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 bla bla bla...dokolečka, dokola, že vás huby nebolá:-))


Nepřihlášený uživatel

#26298 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-21 13:46

#26234: - Re: Re: Re: Re:  

 To je:-). A ja som tu preto, aby som ich pomenoval vlastným menom.


Nepřihlášený uživatel

#26299 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit

2014-12-21 13:55

#26294: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit pre 

 Vy je nic takového neznáte, proto se vymlouváte na to, že je "nebudete dohledávat". 

Pokud používáte jako "zdroj informací" neonacistické servery zvedavec.org či parlamentní listy, tak to nejsou informace, to jsou "názory" kohosi, o kom v drtivé většině nejste schopen ani s určitostí zjistit že existuje, neboť texty jsou v mnohdy za hranicí trestných činnů v Evropě, např. popírání holokastu. 

Tedy zase, jako obvykle jste jako jen další a další volič cosi vykřikl a ani to nejste schopen doložit uvěřitelným i jen logickým argumentem. 

Trochu zde naznačujete argumentaci ve smyslu, Havel filozof a idealista logicky nemůže prezentovat svoje necnosti jako cnosti. Vypadá to logicky, ale platí spíše obecné.

Proč vůbec své vlastní necnosti prezentovat jako cnost, k čemu by to bylo dobré nepravdivě hovořit či prezentovat vlastnosti, které mám? 

Václava Havel své necnosti nikdy neprezentoval jako cnosti, ale pokud na ně přišla řeč, byly to vždy necnosti. Nebyl to člověk, který by neměl zlozvyky nebyl to člověk, který by neměl necnosti. 

Člověk který se neprezentuje jako filozof a idealista tedy může své necnosti prezentovat jako cnosti? Mluvit o koužení tak, že když se s ním začně ve 27 letech, je neškodné? Mluvit o pití alkoholu v míře gigantické jako normě?  

Co mi to chcete namluvit? 

Zbytečně Zemana rozhodně nekritizuji a to např. proto, že je obklopen lidmi, kteří nikdy v životě evidentně nezískájí prověrku od instutituce demokratického státu NBÚ a přesto jsou v bezprostřední blízkosti Zemana aktuálně v pozici člověka, který dokonce může spoluúkolovat s vládou bezpečnosti informační služby státu a přichází do styku s utajovanými skutečnostmi.  Tedy aktuální stav na Hradě s Mynářem a Nejedlým v bezprostření blízkosti ústavní pozice - prezident - je něco tak děsivého, že  z toho běhá mráz po zádech, když si pomyslíme, co se děje na Ukrajině. 

Tedy važte slova, všichni a to opravdu všichni, kdo zde Zemana kritizovali a byli jeho skutečnými kritiky ne nastrčenými pisálky vytvářející různé "dojmy" měli vždy velmi pevnou argumentaci, proč Zemana kritizují. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#26300 Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-21 13:57

#26297: - Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 To skutečně nemáte žádný agrument? To jste opravdu takový ubožák, že se zmůžete jen na bla, bla bla?