MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26201 O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-20 18:57

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak.


Nepřihlášený uživatel

#26202

2014-12-20 18:59

Aktuálně.cz:  Vánoční charita pro oligarchy: Putin ujistil oligarchy, že dostanou státní pomoc-pomáhá těm, kdo mají nejvíce!!!

Ruská ekonomika je v troskách, struktura ruského státu je nemocná, před tímto světem hodnot se dobrovolně sklánějí naši politici??!!!


Nepřihlášený uživatel

#26203 O KSČ.....

2014-12-20 19:00

dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 

Roman Skácel
Hodonín

#26204 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-20 19:03

#26118: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

A co sem přinést čísla?

Já něco tvrdil, tak se aspoň snažte mi to vyvrátit čísly, připraven asi jsem, nemyslíte? Rovnou Vám mohu říci, že nelžu a až něco přivalíte, tak začnu být konkrétní. A už se těším, jak to probereme tam i zpět.

Mám Pravdu a budu ji hájit. Náš stát je jedním z nejnažranějších, naše socialistická vláda se socialistickým prezidentem jsou překážkou k moudrému nakládání s hodnoutou, kterou jsme my dva a též ostatní občané v této zemi vytvořili.

Nemoudré nakládání s jakýmikoli, v tomto systému vytvořenými, hodnotami je základem socialismu. Socialistického populismu. Mezi socialismem a liberálním konzervativismem je rozdíl pouze v tom, že jedni jsou připraveni pracovat a ti druzí o politické práci hovořit. Sobotka a Babiš, Zeman a Husák. Jen slova a činy nikde, jen Lež a zase lež v podobě slibů, ...ve všech myslitelných podobách. A jsme tak jen tupé stádo stokrát Lži věřící a vždy dokonale připravené a schopné, u volby tohoto NEřádu nezklamat.

Nikdo nám nikdy nedá víc, než nám Zeman a Sobotka, každý zvlášť, mohou slíbit...

A jen o tak jednoduché věci to je. Jak poznat na první pohled Lež a jak se dopracovat poctivě a pracně jedné jediné a pravé Pravdě. Je to o boji v nás. O uvěření vlastním očím a uším o uvažování o moudru v hloubi naší duše. Boj nás nejen čeká, ale mnozí při tom ztratí život, ideály, idee, ideologie, jinak to nepůjde. A máme času dost, pokud to za nás nevyřeší Příroda jednou pro vždy, nebo nebude NĚKDO potřebovat sterilizovat tuto planetu od odpadu, kterým oprávněně prozatím jsme, pak se cíle dobrat prostě budeme v čase muset. Stovky let? Tisíciletí? Brnkačka, nic to není ani proti Věčnosti, ani proti nejméně 4 miliardám let, než se naše Slunce destabilizuje spálením vodíku na hélium natolik, že naši planetu jednorázově kataklizmaicky pozře a my už v té době budeme muset být rozprostřeni, jako druh, mnohem více prostorověji.

K tomu ale musíme dávno předtím ZMOUDŘET...

P.S. Od otrokářstí k feudalismu to byly tisíce let, od feudalismu ke kapitalismu staletí, od kapitalismu (imperialismu) k socialismu jen desetiletí, odsud k sofistikovaně definované a též sociálně implemntované moderní demokracii pro stovky milionů jedinců, jen desetiletí a už desítky let máme TUTO demokracii...,

...přičemž není pro mě osobně překvapením, že stále skoro po hrdlo láhve plná bolševíků, otrokářů, feudálů, kapitalistů, psychopatických blbečků v politice se jen hemžících, společenských parazitů, tunelářů a zlodějů ve velkém, organizovaných zločinců všech velikostí i zaměření, technokratických mocenských zrůd (Zeman a Klaus), jako šafránu však máme hybných společenských činitelů (státníků), kterých bychom si vážili (též logicky). Zato máme prozatím NADBYTEK demokratických vůdců "správně nesprávným" směrem, plných ideologií o různých formách socialismu a obav z neznámého, tedy z toho, kam sami nedohlédnou, i kdyby to měla být špička jejich vlastního nosu.

A v čele našeho státu jsou jen díky nám, ...DO POSLEDNÍHO a současně KAŽDÝ ZVLÁŚŤ...

My všichni jsme obyčejní Opičáci a Opice, kterým kdyby se vypnoul navždy elektrický proud, tak máme KRVAVOU PLANETU OPIC v rámci desítek hodin, nejpozději desítek dnů...,

...až po redukci "lidstava" na statisíce až jednotlivé miliony jedinců celoplanetárně.

P.P.S. Tohle je bohužel objektivní definice naší aktuální úrovně, nic víc a nic méně... :-) :-) :-)


Nepřihlášený uživatel

#26205 Vypadá to, že jejich "fond národní bohatství" byl právě oligarchy kolem KGBáka Putina rozkraden....

2014-12-20 19:04

#26202: -  

 .....a soudruh Putin se nyní snaží zachránit co se dá právě z tohoto fondu, v kterém mělo být 100 mld. dolarů. 

 

Na co si ovšem Putin hraje je otázka. HDP USA je 16 bil. dolarů, rozpočet federální vlády je 3,5 bil. dolarů. HDP Ruska bylo 1.1.2014 za rok 2013 cca 2 bil. dolarů, dnes je 1bil. dolarů a více jak 50 % toho obratu je nyní ztrátových tak, že na každých 50 dolarech za barel Rusko dalších 20 dolarů tratí, neb za 50 USD těžit barel neumí. 

Co tam ještě soudruh Putin hraje? 


Nepřihlášený uživatel

#26206

2014-12-20 19:09

Čest památce Václava Havla, žádný ze současných politiků se neumí vyslovit pro morální hodnoty, jeho smrtí skončila "rozprava s veřejností".Cožpak lidský život se skládá pouze z konzumu, přepočítává se jenom na peníze?

Lidem chybí morální apel, charismatická osobnost, vzor, který by bylo hodno následovat. Pořad o Václavu Havlovi byl po dlouhé době pohlazením po duši,bylo tak hezké slyšet zase jeho hlas a myšlenky.

Co tak slyšíme od Zemana, od Babiše, od Sobotky a dalších? Je zoufalé, že ani poslanci z řad "křesťanských demokratů" neumí oslovit veřejnost, dodat lidem sílu a ujistit je, že morální hodnoty pořád ještě mají svou váhu.

Morální hodnoty mají svou váhu!!! Nedejme se politiky otrávit, neposlouchejme žvásty samolibých oligarchů, bude zase lépe!!!

Krásné vánoce a hodně zdraví a štěstí v novém roce :)))))))


Nepřihlášený uživatel

#26207 Dle mého máte bohužel naprostou pravdu....

2014-12-20 19:15

#26206: -  

 ......


Nepřihlášený uživatel

#26208 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-20 19:18

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#26209 Rozhovor s Petrem Kolářem

2014-12-20 19:37


Nepřihlášený uživatel

#26210 Re: Zločin a trest

2014-12-20 20:32

#26184: - Zločin a trest 

 Tunajší teoretici revolúcie by si mali prečítať Besy. 


Nepřihlášený uživatel

#26211

2014-12-20 20:42

masturbátori :-))


Nepřihlášený uživatel

#26212 Re: Re: Re:

2014-12-20 20:44

#26127: - Re: Re:  

 V angličtine!


Nepřihlášený uživatel

#26213 Re:

2014-12-20 20:45

#26132: -  

 Nie Cestiny, ale cestiny :-)). Malé č.


Nepřihlášený uživatel

#26214 Re: Re:

2014-12-20 20:49

#26104: - Re:  

 Ty sa sereš do Ruska a opovažuješ sa vynášať súdy o tom, aký je tam režim, a vieš  HOVNO! Chceš radiť Rusku, ako sa má chovať:-). Čecháček!


Nepřihlášený uživatel

#26215 Re: Re: Re:

2014-12-20 21:05

#26214: - Re: Re:  

 Vy, Rusové si myslíte, že vám všechno projde, ale neprojde....Rusáku!


Nepřihlášený uživatel

#26216

2014-12-20 21:05


Nepřihlášený uživatel

#26217 Re: Re: Re: Re:

2014-12-20 21:07

#26215: - Re: Re: Re:  

 :-)) keby si ma nazval Čechúrom, urazil by som sa, ale byť Rusom mi nevadí


Nepřihlášený uživatel

#26218 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokles ropy je uměle vyvolán

2014-12-20 21:15

#26058: BEEEEEEDA z Hornej. - Re: Re: Re: Re: Re: Pokles ropy je uměle vyvolán 

Ty máš teda zvrátenú fantáziu. A robíš to nielen so svojou starou, ale aj s inou sliepkou? A máš namiesto háremu kurín:-).


Nepřihlášený uživatel

#26219 Lidozrouti od Dunaja:

2014-12-20 21:17

#26217: - Re: Re: Re: Re:  

 http:hroby-vydaly-desive-tajemstvi-slovaci-byli-kanibalove/

Janosiku kapni bozskou,jak chutna rizecek z cechuna


Nepřihlášený uživatel

#26220

2014-12-20 21:21

VRHAČI VAJEC,  ÚDERNÍCI! DNES STE PLÁN PRODUKCIE SRAČIEK PREKROČILI O 150%.

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-12-20 21:23



Nepřihlášený uživatel

#26222 Re: Lidozrouti od Dunaja:

2014-12-20 21:23

#26219: - Lidozrouti od Dunaja:  

Vy a řízečky? Iba až z mačky.


Nepřihlášený uživatel

#26224 Re: Re: Re: Lidozrouti od Dunaja:

2014-12-20 21:28

#26223: - Re: Re: Lidozrouti od Dunaja:  

 Jsou toho plne noviny a ja porad proc me zerete moje nervy


Nepřihlášený uživatel

#26225 Re: Re: Re:

2014-12-20 21:31

#26193: - Re: Re:  

 Mate pravdu, Demokrat je jednim z nich.