MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26102

2014-12-20 07:02

Tak, vyzerá to, že "debata" je na konci:-))). Bola tu sranda. Ale už je to tu v zahnívajúcom štádiu:-D. Petícia a tento "chat" :-D  splnili svoj účel: zabavili sme sa. 

Asenad

#26103

2014-12-20 08:00

To si v Kyjevě vymýšlí, že nás Rusko okupovalo. My jsme Rusové. Nikdy jsme neměli s Ukrajinou nic společného," rozhořčeně reaguje asi čtyřicetiletá dáma, která trh pozoruje z nedaleké lavičky.

Paní Valerie fandí ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi. Jakmile se v ulicích objevili "zelení mužíčci", hned prý měla jasno - jsou to naši, ruská armáda.

"Jsem ráda, že jsme se vrátili k Rusku bez krve. Každý by se měl pomodlit za prezidenta Putina, jak chytře to celé provedl," dodává bez špetky ironie.


Nepřihlášený uživatel

#26104 Re:

2014-12-20 08:04

#26102: -  

Ptal jsem se, proc Ty se seres do zalezitosti cudzieho statu, kdyz Ti to tak vadi u jinych.  Na to jsem odpoved nedostal, tato otazka se ti zrejme nehodi.  Opet jen demagogicke zvasty, slovenske cerevo. Jsi ozajstny kokot, nebo pussy.  Pokud nevis, coto je, zavolej Zemanovi, on Ti to rad prelozi.

Roman Skácel
Hodonín

#26105 Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-20 08:15

#26024: - Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

Problém je v tom, že pohřbívá Zeman sám sebe, pije a kouří, trpí ohromnou nadváhou, a to vše se odráží na jeho duševním zdraví. Jeho osobní ochranka nemusí chytat žádné kulky určené jemu, musí chytat jeho samotného, protože kdyby se ještě polámal...,

...polámané kolečko by se nám zcela zlámalo a dát ho spravit nemožno...

P.S. Ach synku, synku, se Zemanem souhlasit nemohu a proč s ním souhlasíš Ty, pokud souhlasíš? A v čem se s ním dá souhlasit?

P.P.S. A dále platí, že tento žok sádla už dávno pohřbil toho Zemana "v nejlepších letech", jehož lidskoprávní hodnoty a cit k demokratcii a občanské svobodě, už je dávno te tam. Zbyl jen iracionální a zlý dědeček, kterého trápí nejen choroby tělesného stáří, ale i viditelný nástup demence, která je viditelná vždy, když se na chvíli zamyslí a tedy nekontroluje. 

Roman Skácel
Hodonín

#26106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-20 08:22

#26009: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

Tak lehké to nebude, logika velí utíkat před daněmi jinam, v rámci společného tržně volného prostoru v EU. A platit daně tam, prakticky všude nižší.

Platit daně je povinnost nás všech, ovšem platit nejvyšší daně v Evropě už nikoliv a podle toho to taky vypadá, firmy pozvolna odcházejí a budou pomáhat Maltě, Lichtenštejsku, Lucembursku, Rakousku i Německu, tedy vesměs státům, které pomoc nepotřebují od nás, spíš naopak.

Něco je u nás špatně, český státní parazitismus už nás rovnou vyzývá k jednání. Socialistická vláda u nás zvyšuje daně, oproti konzervativcům, kde to proboha jsme? A aby to nebylo tak okaté, tak nám rozdá cca 40 miliard, ať je prožereme, přestože jsou na dluh. Rozdá je "nejpotřebnějším", přičemž bere především těm, co hodnoty vytvářejí. 

Kdo by živil nenažraný sociální socialistický stát v čele s "ekonomy" jako byl Rusnok a je Sobotka a také politický podnikavec Babiš?

Fakt logika, jako víno, ...kyselé a plné kalu, podobné jen bolehlavu, který bude fungovat až po vystřízlivění zítra...

Roman Skácel
Hodonín

#26107 Re:

2014-12-20 08:31

#25804: -  

A kdo že by to byl českým králem?

Co třeba Zeman, klidně bychom mohli též zavézt zase feudalismus, se Zemanem v čele by to bylo dokonce logické z mnoha důvodů.

Hodně bychom si pomohli, kdyby na náměstích nechal své politické obpůrce veřejně a před objektivy kamer bičovat, nebo rovnou stínat... :-)


Nepřihlášený uživatel

#26108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-20 08:48

#26009: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Jste zlý, protože jste neschopný se postarat sám o sebe.. Nejlepší by pro Vás bylo, kdyby se o Vás  do smrti postarala " STRANA " - bohužel.... Je to tak, v životě nevytáhnete paty z Vašeho okresu. Je těžkou utopií to, že byste se o sebe zvládl postarat a odjel do zahraničí. Tak, jak to udělala, dělá většina lidí, co chtějí mít klid na život...


Nepřihlášený uživatel

#26109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-20 09:05

#26097: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 Na rážím na to, že v kampani hovořil o svém rodinném životě jako spořádaném přestože se manželkou nežil. 

Roman Skácel
Hodonín

#26110 Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-20 09:10

#26005: - Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

My všichni, my ostatní, jsem pořád MY, jedni a ti samí. To My si Zemana zvolili, to My ho budeme, nebo možná i nebudeme, zase na pražském Hradě chtít. 

To My máme na výběr, aniž bychom si byli schopni vybrat správně. Nevolíme v této zemi rozumem, volíme už dávno ideologicky, mnohým nevadí, jak to Zeman bačuje, naopak jsou rádi když platí, že čím hůž - tím líp, aby jednou přišla na řadu spící bestie v mnohých našich spoluobčanech...

Není možné nás zavléct "do područí Ruska", už jsme poněkud zavlečeni jinam a podle mě správně, jak z hlediska naší budoucnosti, tak z hlediska historického a geopolitického. Problém je jen v tom, že Zeman je jako gejzír, který nyní je a pak už nic podobného nadlouho nebude, jestli ještě kdy bude. Naposled byl takovým gejzírem Sládek. Taky tehdy nebylo vůbec pochopitelné, kdo ho může vůbec podporovat.

Průběžně jsou malinkým gejzírkem s trvalými výrony Komunisté, jsou ovšem, kromě lokální politiky, hodně vzdáleni centru dění a rozhodování o našem směřování, jsou gejzírkem, který spí, ale může se klidně probudit. Jsou perfektní Pátou kolonou ryzího třídního socialismu u nás a mají trvale mezi 15-20% vstoupenců. Hodně, každý pátý, kterého na ulici potkáte...

My to máme ve svých rukou a my musíme vědět, co vlastně chceme, zda populismus a utrácení na dluh, nebo už konečně vládu, která by o problémech jen nemlela pantem, ale taky něco už konečně udělala, jinak nás zítřek v důsledku sežere.

P.S. Ještě před dvěma roky se Karolína Peak snažila ušetřit až 1.300 úředníků a nakonec našla úspory za cca 5 miliard Kč. Dnes vesele bereme na úřady 2.600 lidí a ještě jejich průvodu, kráčícího na úřady celý národ zpívá Píseň práce...

P.P.S. Naše zákonodárství je tak pracovité, že chrlí zákony, jako kdysi Ford auta, na prvním běžícím výrobním pásu na světě. Vyrobit nové je mnohem jednodušší, než zákony rušit a přepracovávat, úřady s nimi rušit též a raději místo nich přispívat občanským sdružením a občanským aktivitám. Jenže ty bychom nemohli potom řídit, regulovat a omezovat, kdyby bylo třeba, kdežto úředníky můžeme. Všechno tak zhamtá stát, i kdyby na to už dávno stokrát neměl. A platíme to v důsledku my všichni. Místo hezkých silnic úřady, místo dálnic úředníky, místo funkčního státu demokratický kontrolenkovský a dohlíživý socialismus, který umí jen přerozdělovat, včetně toho, co nevlastní, ať už ve Vládě sedí kdokoli, či jakýkoli Koala...

Ergo: Ba ne, problém nejsou politici a systém, který nám vnucují, problém jsme MY sami, my jsme ten klacek pod nohama v rychlé cestě našeho státu k budoucí prosperitě a rozdíl mezi Čechy a Němci je jen v tom, jak uvažujeme složitě my a jak jednoduše oni, jak směrem k politice (a její stabilitě) tak i směrem z politiky k ekonomice...

...a tedy nějak velké prosperitě.

MY, ovládaní ideologiemi a neschopní tak uvažovat skutečně svobodně a tedy ani logicky a racionálně...


Nepřihlášený uživatel

#26111 Řekl bych, že teď se právě modlí za něco úplně jiného....

2014-12-20 09:10

#26103: Asenad -  

.....když na ně dolehla rána 50 % devalvace ruských bonů, které jim soudruh V.I.Putin rozdal místo reálných peněz a stejně tak na dolehla tíseň z toho, jak dnes místo pasů svobodného státu, malí pasy státu zločinného ovládaného KGBáky. 


Nepřihlášený uživatel

#26112 Re: Re:

2014-12-20 09:12

#26077: - Re:  

 Navenek se to možná tak jeví.


Nepřihlášený uživatel

#26113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokles ropy je uměle vyvolán

2014-12-20 09:14

#26095: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokles ropy je uměle vyvolán 

 Á tzv. slovenský kokot s FSB za zády zase roznáší veselí.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-12-20 09:26



Nepřihlášený uživatel

#26115

2014-12-20 09:38

Pani Zemanova se vubec neangazovala v predvolebni kampani, protoze sveho muze dobre zna.   Zrejme tusila, jaky to bude obrovsky prusvih a ostuda, v pripade jeho zvoleni.  Snad spolehala na zdravy mozek volicu.  Ted ji nezbyva, nez hrat roli prvni damy, ale je z toho viditelna nestastna. To co vedela jen ona, ma pred ocima cely narod i zahranici.  On je proste neomaleny, vypity dobytek.

Asenad

#26116 Re: Řekl bych, že teď se právě modlí za něco úplně jiného....

2014-12-20 10:12

#26111: - Řekl bych, že teď se právě modlí za něco úplně jiného.... 

 jsi trapní zeptej se obyvatel Východní Ukrajiny jak se jim

žije a o trochu lépe se mají na západě Ukrajiny nepadají na ně bomby

Asenad

#26117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-20 10:15

#26114: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 To bylo jejich soukromí a do toho je všem ... Ted je paní Zamanová první dámou a nepotřebuje tlumočníka když cestuje po ČR.

Asenad

#26118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-20 10:19

#26106: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 u náš nejsou nijak vysoké daně. To je blábol kterým náš pořád někdo krmí


Nepřihlášený uživatel

#26119

2014-12-20 10:20

Asenade, pokud chces nekam psat, zopakuj si ceskou gramatiku.  Ta Ti evidentne dela vetsi problem, nez psani zvratku.

Asenad

#26120 Re:

2014-12-20 10:27

#26119: -  

 hele starej se o svou gramatiku


Nepřihlášený uživatel

#26121

2014-12-20 10:31

Opravdu inteligentni reakce!  Ale co jineho muze od Tebe clovek cekat.  Ty opravdu umis jen zvracet blaboly.

Asenad

#26122 Re:

2014-12-20 10:37

#26121: -  

 ty máš tak něco povídat o gramatice.


Nepřihlášený uživatel

#26123

2014-12-20 10:40

Utok je nejlepsi obrana, kdyz dojdou argumenty, ze?

Asenad

#26124 Re:

2014-12-20 10:58

#26123: -  

 Útok je nejlepší obrana, když dojdou argumenty, že? (přeloženo)

Asenad

#26125

2014-12-20 11:00

Tohle Spojené státy nedomyslely. Nejbližší přítel Velká Británie je prý již nyní proklíná . Ekonomičtí experti z BBC konstatují, že se vzhledem k nízké ceně ropy dostává ropný průmysl ve Velké Británii na pokraj krachu. Společnosti hromadně propouštějí a omezují nové projekty. Vše nasvědčuje tomu, že by krize mohla trvat mnoho měsíců.