MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26026 Re: Re: Re: Re: Pokles ropy je uměle vyvolán

2014-12-19 20:04

#26015: - Re: Re: Re: Pokles ropy je uměle vyvolán 

 Tak tohle oni neslyší a nevidí.


Nepřihlášený uživatel

#26027 "Prezidentská" (spíše Gottwaldova) kancelář oslovila pana Němce.....

2014-12-19 20:05

"Vážený pane Nemec",

následují obvyklé žvásty o tom, jak je Zeman rozhodut a jaký je úžasný a zakončené je to podpisem, aniž by se podepisující nějak představil, např. ředitel odboru toho a toho, jméno titul. Prostě je tam podpis "Augustin", to tam mohlo přímo napsáno Pepa Vyskoč. 

Na Hradě to není jak za Gottwalda, na Hradě to je jak za komunistického nácka Miloše Zemana a to je snad ještě horší než za Gottwalda. 

Asenad

#26028 Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-19 20:05

#26022: - Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 a v čem jako lhal? Tím že se zeptal Karla jestli chtěl aby se sudětákům vrátil majetek?


Nepřihlášený uživatel

#26029 Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-19 20:08

#26011: - Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Vy se běžte co nejrychleji léčit -Kverulantská paranoja.


Nepřihlášený uživatel

#26030 Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-19 20:10

#26017: - Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Vám nemůžu říct že jste blb,protože bych ho urazil.Jenom se divím že jste se naučil psát.


Nepřihlášený uživatel

#26031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-19 20:11

#26028: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci? 

 Lhal o všem o čem promluvil včetně toho za co se panu Schwarzenbergovi dokonce omluvil, neboť skutečně hrozilo v takovém případě zrušení voleb mimo jiné proto, že to čerpat na neonacistickém serveru zvedavec.org. 

Uvedl jsme mnohokrát, lhal o své rodině o jeho spořádaném rodinném životě, lhal o svém týmu, v kterém byl StBák Šlouf a Zeman tvrdil, že tam nebyl, lhal o privatizacích, především o privatizaci MUS, pod kterou se podepsal, lhal financování své kampaně což dokládá ona sekera 3 mil. kterou zatnul na účtu v celkovém objemu 38 mil. korun!!! 

To jsou věci, které jsou velmi vážné a ovlivnili voliče, kteří mu dnes již nedůvěřují.  Je to velmi vážná věc a je potřeba jí znovu otevřít a znovu začít řešit. Jeho celá kampaň byl zločin mimo jiné proto, že se na ní podíleli lidé, kteří nejsou schopni od instituce k tomu určení dostat bezpečnostní prověrku, tedy jedná se o lidi pohybující se min. na hranici zločinnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#26032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-19 20:13

#26030: - Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Važte jakákoliv slova na adresu diskutujícího, pokud nejste schopen argumentovat. 


Nepřihlášený uživatel

#26033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-19 20:13

Asenad

#26034

2014-12-19 20:14

 První námitka zní takto: „Žádná z možností při hlasování neumožňovala zachování stavu před ruskou intervencí, tj. proukrajinskou volbu.“ Jaká je skutečnost? Referendum pro setrvání v rámci Ukrajiny hlasovat umožňovalo. Neumožňovalo pouze hlasovat pro zachování legislativních změn vnucených Krymu Kyjevem. Z tranzitivity preferencí vyplývá, že nikdo z těch, kdo hlasovali pro připojení k Rusku, by nehlasoval pro status quo. Nemožnost hlasovat pro status quo však nejspíše vedla ke zvýšení počtu lidí, kteří se referenda nezúčastnili vůbec. Volební neúčast však byla jen 17 procent, takže i kdyby všichni, kdo se referenda nezúčastnili, hlasovali pro status quo, stejně by to výsledek neovlivnilo. Ze zmíněného průzkumu GfK vyplývá, že i kdyby měli obyvatelé Krymu na výběr více variant, stejně by jich většina hlasovala pro připojení k Rusku.

Přesto je namístě položit si otázku, proč organizátoři referenda na lístcích onu třetí možnost neuvedli. Nabízí se dva důvody – jeden praktický a druhý psychologický. Z praktického hlediska by totiž referendum se třemi možnostmi muselo proběhnou dvoukolově, jinak by hrozilo, že výsledek nebude možné jednoznačně interpretovat. A jak je to s psychologickým důvodem? Je třeba vzít v potaz, že proruští iredentisté vnímali status quo po ukrajinském diktátu omezujícím krymskou autonomii jako ukrajinskou „okupaci“ Krymu a ústavu z roku 1992 jako poslední legitimní projev vůle krymských obyvatel. Například v roce 2007 uspořádali ruští iredentisté v Simferopolu happening nazvaný Muzeum ukrajinské okupace Krymu, na kterém bylo jedním z vystavených exponátů rádio s utrženou anténou, symbolizující rušení ruského vysílání na Krymu.


Nepřihlášený uživatel

#26035 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-19 20:16

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 

Asenad

#26036 Re:

2014-12-19 20:18

#26034: Asenad -  

 Stávající dění na Krymu nelze adekvátně posoudit, pokud nevezmeme v potaz, že ruský iredentismus má na Krymu dlouhou a pohnutou historii. Referendum o odtržení Krymu od Ukrajiny bylo orgány Krymské republiky původně plánováno na 2. srpen 1992. Kyjev konání referenda nepřipustil, nicméně krymské orgány konání referenda nezrušily, ale pouze „suspendovaly“. Právě proběhlé referendum je tak ruskými iredentisty vnímáno jako uskutečnění zakázaného referenda plánovaného na srpen 1992 – s tím, že nabízené možnosti odpovídají těm, které přicházely v úvahu v roce 1992, nikoli stavu před ruskou intervencí, který byl Krymu vnucen. Když totiž v roce 1993 hlasovalo 75 procent krymských voličů pro iredentistu Jurije Meškova a zvolilo jej do funkce prezidenta Krymské republiky, kyjevský parlament úřad krymského prezidenta po čase zrušil a omezil krymskou politickou i ekonomickou autonomii, zatímco bývalý prezident byl vyhnán do ruského exilu. Krymský parlament od té doby ztratil právo navrhovat zákony a volba krymského premiéra podléhá schválení ukrajinským prezidentem. Veškeré možnosti pro legální odštěpení Krymu byly postaveny mimo zákon, takže není těžké dovodit, že proběhlé referendum je z hlediska ukrajinských zákonů skutečně ilegální.


Nepřihlášený uživatel

#26037 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-19 20:22

Asenad

#26038

2014-12-19 20:24

Šestá námitka: „Otázky v referendu nebyly řádně vysvětleny a neprobíhala k nim žádná veřejná debata.“ Jenže obyvatelé Krymu vyjádřili vůli k připojení k Ruské federaci opakovaně. Reportéři České televize na Krymu, kteří nemohli zastřít skutečnost, že se jim nepodařilo najít prakticky nikoho, kdo by hlasoval proti připojení, se uchýlili k argumentu, že Krymčané byli dočasně zfanatizováni ruskou propagandou. Byli též zfanatizovaní v roce 1993, když drtivou většinou zvolili prezidentem iredentistu Meškova, který kandidoval za volební blok s dosti jednoznačným názvem Rusko? Byli Krymčané zfanatizováni v roce 1994, když jich 83 procent hlasovalo pro možnost dvojího občanství s Ruskem, což Kyjev opět nepřipustil? Podle právního experta OBSE, který měl dříve  na starost vyjednávání o Krymu, byla v minulosti hlavní překážkou přičlenění Krymu k Rusku neochota Ruska riskovat narušení vztahů s Ukrajinou. Tato překážka nyní pominula. Občané Krymu mají dost životních zkušeností na to, aby dokázali posoudit, zda si přejí nebo nepřejí připojení k Rusku.


Nepřihlášený uživatel

#26039

2014-12-19 20:28

Pro zdejšího klerofašistu a zemanobolševníka pisálka zblblého slováčika !!!!

 

 

Existovalo vubec v minulosti Slovensko jako historicka a samostatna zeme??

Odpoved zni : NE !!

1000 let jako zupni oblasti integralni soucast Uherska = tzv.Horni Uhry

1918-39 s pomoci Cechu prvni rozvoj civilizace,vzdelanosti,kultury a hospodarstvi bohuzel casto bojkotovany fanatickymi janosiky a klerikalnimi fasouny.

1939-45 klerofasisticky vazalsky pseudostat pod ochranou Nemecke Rise,podilel se tez na hruznych zlocinech v 2.sv.valce

1945-92 opet ve spolecnem state s Cechy,obrovske ceske investice do infrastruktury,prumyslu,vzdelani a kultury. A co z toho :???

** nevdek a nacionalisticky fanatismus,zniceni spolecneho statu uz podruhe a navzdy.

Tvari se jak jsou janosikovsky na tom lepe nez cesi a ejhle plno je jich nalezlych tady v Cechach zpatky.

A jeste tady rozdavaji sve klerofasisticke nebo rudobolsevicke kecy a nazory

ZPATKY PRIPOJIT K MADARSKU !!!! nevdecniky slovensky janosikovsky !!!

REVIZI TRIANONU !!!

SLOVENSKO VZDY PATRILO K UHRAM JAKO JEJICH NEODDELITELNA SOUCAST

TOTO JSOU NEZVRATNA HISTORICKA FAKTA !!!


Nepřihlášený uživatel

#26041 Re: "Prezidentská" (spíše Gottwaldova) kancelář oslovila pana Němce.....

2014-12-19 20:50

#26027: - "Prezidentská" (spíše Gottwaldova) kancelář oslovila pana Němce..... 

 Koho me je opravdu lito je manzelky prezidenta Pani Zemanove ta ma k vuli nemu oci jenom pro plac.


Nepřihlášený uživatel

#26042 Re:

2014-12-19 21:08

#25989: -  

 Není to náhoda a je to dost nadějné. Doufám, že se to nějak nezvrtne.


Nepřihlášený uživatel

#26043 Re: Pokles ropy je uměle vyvolán

2014-12-19 21:14

#25998: Asenad - Pokles ropy je uměle vyvolán 

 Neboj debile, jim nevyschne, ale Putník si ji může strčit do prdele, protože náklady na těžbu v Rusku jsou tak vysoké, že se jim to brzy přestane rentovat. Takže to perfektně funguje. Navíc, toto je spíše hra USA ala Reagan a je to daleko jednodušší, bezpečnější a hlavně levnější, než nějaké války. A pokud to neklapne a dojde k nějakému konfliktu, tak je to úplně jedno, protože lidstvo stejně spěje svým přičiněním k zániku. Člověk si neustále myslí, že je zde pánem, což je velký omyl. Když nebude válka, přiletí něco jiného. Přelidněnost a zacházení s touto planetou jsou již neudržitelné. Takže hlavu vzhůru, ona si příroda už nějak poradí. 


Nepřihlášený uživatel

#26044 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-19 21:16

#26035: - Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Dopis s oslověním "Vážený pene Němec" a podepsaný "Pepa Vyskoč" plný plků o ničem bohužel jasně dokládá, že to na Hradě je dnes ne jak za Husáka, ale jednoznačně jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#26045 Re: Re: "Prezidentská" (spíše Gottwaldova) kancelář oslovila pana Němce.....

2014-12-19 21:20

#26041: - Re: "Prezidentská" (spíše Gottwaldova) kancelář oslovila pana Němce..... 

 Líto by nám mělo být všech, které Zeman podvedl a podvádí. Paní Zemanová si ho vybrala, z jeho pozice roky těžila, tedy je otázka, jeslti zrovna paní Zemanová je k litování. Ta velmi dobře věděla co dělá a proč to dělá. 

K litování by byla, kdyby veřejně vystoupila a jasně řekla, jak to v jejich rodině vypadá, jak to vypadá s alkoholismem Miloše Zemana, jak to bylo se shrunutám koberce a následně jí za tuto odvahu Miloše Zeman různě perzekuoval. Pak by rozhodně bylo potřeba paní Zemanovanou litovat, dnes nikoliv. 


Nepřihlášený uživatel

#26046 Podstatné námitky a přímo fatální.....

2014-12-19 21:28

#26038: Asenad -  

 ...."refendum" probíhalo ve stejné situaci, jako po okupaci ČR v roce 1968, před oním "referendem" bylo násilně Ruskem vyměněno celé politické vedení okresu Krym, vlastní otázky obě dávaly jen jedno řešení  - okupaci Krymu, neboť druhou otázku nebylo možné realizovat a tedy by i tak okupace Krymu probíhala, tedy Ukrajinští občané na Krymu nedostali na výběr, buď okupace nebo okupace s rubly. Jestli si skutečně dobrovolně vybrali okupaci s rubly, pak těžko říci, jak to nyní po 50 % devalvaci nahlíží. 


Nepřihlášený uživatel

#26047 Re: Re: Pokles ropy je uměle vyvolán

2014-12-19 21:32

#26043: - Re: Pokles ropy je uměle vyvolán 

 Ne brzy, dne již doplácí na každý vytěžený barel a jsou ve velmi prekérní situaci, neboť musí ropu dodávat dle smluvních závazků. Především slouva s Čínou je pro ně nyní smrtelná, je to obrovský odběr po náklady těžby. 


Nepřihlášený uživatel

#26048 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-19 21:32

#26035: - Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

To je strašná slohová práca, také písali v "revolučných" časoch tí pionieri a zväzáci... písali to, čo vedeli, že sa od nich čaká a čo bude ocenené... opakovali klišé z tej propagandistickej tlače a schematických budovateľských románov. Tak presne tento typ slohu podľa predpísanej šablóny, aký vyžaduje doba a Tvoji (sú)druhovia si teraz napísal.

V Rusku sa červenými mašličkami vianočné jedličky nezdobili, Rusi sú dediči byzantského vkusu, ktorý už cítiť orientom, majú radi pestrosť, výrazné farby, trblietanie... Červená mašlička bude skôr výmysel nejakýchj západných módnych návrhárov vianočných stromčekov na ďalšiu sezónu...

Dnes si mal pozerať na ČT24, čo o Rusku a Putinovi hovoril váš niekdajší veľvyslanec v Rusku, ten tomu ozaj rozumie, inteligentný pán, mal by si niekedy počúvať aj takých, nie iba diletantov, ako je Putna alebo ten Bursík... Slečna či pani moderátorka už bola otravná s tými sugestívnymi našepkávajúcimi otázkami, evidentne mala pripravený presný plán rozhovoru aj s cieľmi, ktoré ním mala dosiahnuť, ale nevyšlo jej to. Asi len máloktoré verejnoprávne médium v Európe je tak hlboko v hrubom čreve USA ako to vaše.  


Nepřihlášený uživatel

#26049 Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-19 21:38

#26019: - Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Babiš a pořádek? To, co se tu dělo doteď, byla prdelka proti tomu, co přijde. Teď teprve nastoupil "extraligový tým". Babiš se zajímá o pořádek v podnikání? Ano, ale pouze ve svém. Vše ostatní je kamufláž, ale to bohužel ukáže až čas.  


Nepřihlášený uživatel

#26050

2014-12-19 21:45

A netešte sa! Rusko sa z ťažkostí dostane, Rusi sa zatnú, uskromnia a zvládnu tie problémy, čo teraz majú - zvládli oveľa horšie. Čo ich nezabije, to ich posilní... Nie vy, oni budú teraz zo všetkých síl budovať svoju vlastnú nezávislosť. Nedajú si diktovať podmienky, nedovolia narúšať ich suverenitu a nenechajú sa donekonečna urážať! Verím, že to dokážu a prajem im to:-). A rozlejte sa na kolomaž!