MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26376 SOUHLAS S PETICI

2014-12-21 18:40

Diky autorum petice. Zemane od Kolina odcouvej .


Nepřihlášený uživatel

#26377 Re: Re: Re: Re:

2014-12-21 18:41

#26371: - Re: Re: Re:  

 Slovní projev je snad drsnější,ale prvda se někdy nedá jinak napsat,aby každý pochopil.


Nepřihlášený uživatel

#26378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 18:43

#26368: - Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Ještě doplním, Ukrajina vznikla na základě referenda, při kterém se 90 % obyvatel Ukrajiny včetně Krymu vyslovilo pro plnou nezávislost na Rusku. Ani náznak tam nebyl setrvat v Ruské federaci či něčem podobném. Tedy i 90 % Ukrajinců s ruskou národností rozhodlo o vzniku Ukrajiny které je součásti i Krym. 

To, že to bylo uznáno i Ruskem dokládá podpis pod smlouvou o neměnnosti hranic Ukrajiny a dokonce i závazek neútočit jadernými zbraněmi na ty státy, které se k neměnnosti hranic Ukrajiny spoluzavázaly. 

Co je ještě velmi podstatné, Rusko si rovnou od Ukrajiny část Krymu pronajalo, tedy pronajalo si toto území od svobodného nezávislého státu. 


Nepřihlášený uživatel

#26379 Re: Re: Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-21 18:45

#26352: Gazda - Re: Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel.... 

 Já několikrát zopakuji, třeba to pak dočtete :-). 


Nepřihlášený uživatel

#26380 Re: Re: Re:

2014-12-21 18:46

#26366: - Re: Re:  

 Na počet obyvatel? To spíše vypadá na vaší věsnici....


Nepřihlášený uživatel

#26381 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 18:47

#26375: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 No ..podívejme se, jak to provedl Havel ,tak se na to musíme dívat jinak,když to podpořil huhňa tak se taky musíme jinak dívat,když něco řekne Zeman,tak to musíme odsoudit.Máte divné pohledy,podle toho jak vám to vyhovuje.


Nepřihlášený uživatel

#26382 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 18:53

#26369: - Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 To samozřejmě komunisté i náckové dokud nejsou u moci standardně o demokraciích vypráví.  

Demokracie je obecně úžasná v tom, že sleduje společnost, její ohrožení i naopak její uvolnění v době neohrožení. Tedy demokratické instituce jednají ve prospěch občanů v souladu s ústavou. Jistě to různé vrstvy splečnosti vnímají jinak, to je logické, dokonce to může vnímat každý jednotlivec jinak, podstatné je, že nejsou porušována základní pravdila, tedy Ústava, pokud se tak stane je to předmětem velké kritiky a v případě USA při prokázání to bylo spojeno s abdikací. 

Tedy o USA a nemám ani ten nejmenší problém, ale např. o ČR s Mynářem a Nejedlým bez bezpečnostní prověrky v úzkém kontaktu s ústavní pozicí prezident velmi. 


Nepřihlášený uživatel

#26383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 18:56

#26381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Nikoliv, přestože se Zemanem je problém v samém principu věci. Zeman je zrůda zneuživající moc, tedy i to, co se mnohdy tváří, jako vyjádření demokratické se v brzké době projeví jen jako projev odporné poropagandy a ve skutečnosti napadení demokracie. 

Jeho vyjádření o Izraeli vypadají jako úžasná, ale ve skutečnosti je to způsob jak rozeštvat společnost, jsou totiž "jemně" zkreslena a záměrná "polopravdivost" podivně rozvážena do "tajemna" má v konečném důsledku vést vyvolání averze proti Izraeli ve společnosti. 

Zeman je bohužel skutečně ruský šváb, nedemokrat a zločinec. 

Asenad

#26384 Pravda o Krymu

2014-12-21 18:57

http://gloria.tv/media/F9po9etKpfP

Zmrde Turčynove Ruce pryč od Krymu.


Nepřihlášený uživatel

#26385 Re: Pravda o Krymu

2014-12-21 18:58

#26384: Asenad - Pravda o Krymu 

 Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#26386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 19:00

#26383: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 To jsi jenom dokázal že neumíš odpovědět logicky ,díky tvé zasepenosti.Nenávist je španý rádce.


Nepřihlášený uživatel

#26387 Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-21 19:01

#26372: - O Krymu a Kosovu.... 

 Tak se dost hlučně vyslovil pro genocidu srbského obyvatelstva svou nesmrtelnou výzvou k humanitárnímu bombardování. Opět příklad nádherného, opravdového demokrata přiměřeného výroku.

)))))))))


Nepřihlášený uživatel

#26388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 19:07

#26386: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Zaslepenost? Nenávist? Takovými věcmi se nezatěžuji. 

Zeman prostě ovlivňuje veřejný prostor a ten patří voličům, nikoliv Zemanovi, ten by měl být pouze správce, nejedná tak, tedy já jako volič mám povinnost jej kritizovat. 

Pokud vydíte vyjádření Zemana např. k tématu které jsem otevřel, tedy k Izraeli jako demokratická, tak neváhejte a napište to, včetně přesných citací vyjádření. 

Usnadním vám situaci, vyzýval, aby naše ozbrojené síly šly a porušovaly rezoluce OSN. Vypadá to kdo ví jak skvěle směrem k Izraeli, jak jsem ochotni nasadit i životy atd. ale výsledek je, že se jedná především o porušení mezinárodní práva a tedy "údajný" zastánce Izraele neváhal ze sebe v podstatě udělat mezinárodního zločince, aby právě byla spojena "pomoc Izraeli" a "mezinárodní zločin". 

Můžeme se domnívat, že Zeman pouze trpěl jakousi demencí, když  pro porušování mezinárodního práva horoval, ale bohužel bych řekl je to horší, nebyla hloupost, byl to záměr. 


Nepřihlášený uživatel

#26389 Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-21 19:10

#26387: - Re: O Krymu a Kosovu.... 

 Žádný takový výrok nepadl. Vyslovil pro použití síly proti vojenským cílům, aby nedošlo ke genocidě obyvatel Kosova. 

Nikdy Václva Havel neschvaloval žádnou genocitu, tedy ještě jednou. 

 Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 

Asenad

#26390 Re: Re: Pravda o Krymu

2014-12-21 19:28

#26385: - Re: Pravda o Krymu 

 Tolik blábolů????????? Video hovoří jasně. Krym byl je a bude Ruský a lidé to tak chtějí


Nepřihlášený uživatel

#26391 Re: Re: Re: Pravda o Krymu

2014-12-21 19:29

#26390: Asenad - Re: Re: Pravda o Krymu 

 Jaké video? Co to ja nesmysl? Vy takovým nesmyslům věříte? Vy jste snad magor? 

Asenad

#26392 Re: Re: Re: Re: Pravda o Krymu

2014-12-21 19:30


Nepřihlášený uživatel

#26393 Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-21 19:34

#26389: - Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

 Okud se tedy to nádherné sousloví "Humanitární bombardování" vyskytlo a proč se připisuje už nesčetně let právě panu Václavu Havlovi? Že by opět nějaká lživá pomluva? Výtvor tajné služby ve službách Indie, nebo Pákistánu? Něco co pan Havel nikdy nevyslovil?

To kopírování dlouhého textu z předchozích příspěvků a před to krátká reakce na příspěvek oponenta, tak to je dobrej efektní švindl. Svědčí to dost o důvěryhodnosti zastánců petice. :-)

A já že jsem nácek a zlovolník a pisálek z DSSS


Nepřihlášený uživatel

#26395 Re: Re: Re: Re: Re: Pravda o Krymu

2014-12-21 19:35

#26392: Asenad - Re: Re: Re: Re: Pravda o Krymu 

 Důvěryhodnost publikované tvoří i to, kde je ono publíkováno. Připadá vám, že na gloria.tv je málo nesmyslů? Proč by zrovna to, na co vy odkazujete mělo být výjimkou? Proč by to neměla být stejná hloupost jako mnoho věci okolo? 

Jak říkám, jste nejspíš skutečný blázen nepoužívající zvdělání, když věříte takovým nesmyslům. 

Vzdělání, kterého nedílnou součásti je kultura a morálka, máme od toho, abychom oddělili pravděpodobné od nepraděpodobného. 

Vy jste evidentně rezignoval, navíc se z vašich příspěvků dá velmi pochybovat, že součástí vašich znalostí je i kultura a morálka, tedy jste vlastně analfabetem. 


Nepřihlášený uživatel

#26396 Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-21 19:40

#26393: - Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

 Pochybuji, že to vyslovil.  V každém případě Václav Havel nikdy nehoroval pro mezinárodní zločiny. Vždy se ve svém života zastaval těch, proti kterým byla haněbně použita politická moc, došlo k jejímu zneužítí. 

Jak jsem, není na tom co měni, v Kosovu dokonce už probíhala genencida obyvatel a to možná odkonce z obou stran, mezinárodní společenství se konečně rozhodlo, že tomu zabrání i proto, že o tom promluvil Václav Havel. 

To, že kopíruji svůj text, je proto, že přesně odpovídá na danou věc a není potřeba argumentovat jinak na stejnou blbost. 

Asenad

#26397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda o Krymu

2014-12-21 19:41

#26395: - Re: Re: Re: Re: Re: Pravda o Krymu 

 Ty jsi opravdu ubožák !!!! Tak jako pokud to nebude na BBC nebo CNN tak tomu jako nebudete věřit?


Nepřihlášený uživatel

#26398 Re: Radost lidí na Krymu

2014-12-21 19:44

#26394: Asenad - Radost lidí na Krymu 

 Je jich tam 100 000?  Není to poznat. 

Rusko v každém případě vyměnilo násilně vedení Krymu jenom proto, aby se vůbec mohlo "referendum" konat. Vlastní referendum nedávalo smysl, neboť obě otázky vedly k tému, k legalizaci okupace Krymu. 

Jak se asi tváří obyvatelé Krymu dnes, kdy byly jejich úspory zdevalvovány o 50 % a energie a vodu musí platit v dolarech? 

Řekl bych, že ti, kdož skutečně horovali pro připojení k Rusku a jistě takoví lidé na Krymu byli, se dnes tváří jako "oběti ruské propagandy" a nikdy by nepřiznali, že pro připojení k Rusku aktivně zvedali na hlavu ruskou vlajku. 


Nepřihlášený uživatel

#26399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda o Krymu

2014-12-21 19:47

#26397: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda o Krymu 

 Ano, pokud to nebude standardně získaná informace publikovaná na dostatečně důvěryhodém mediu, je to věc propagandistická. Není na tom opravdu vůbec nic složitého. 

Např. parlametní listy jsou propagandistický servery, v důsledku se vždy budou tvářít, že nepublikují novinářské informace, ale "jen názory", za které si odpovídají ti, kdož je tam umístili, kdy se mnohdy vůbec nedá zjistit, kdo danou lež publiku, ale většinou se dá snadno zjistit, že pochází z nějakého dalšího neonacistického serveru. 

Pokud se totiž napr. parlamentní listy rozhodly, že budou jsou novinami, řekl bych, že by se velmi rychle vystavily tresnímu postihu. 

Asenad

#26400 Re: Re: Radost lidí na Krymu

2014-12-21 19:49

#26398: - Re: Radost lidí na Krymu 

 Přestante tady publikovat ty svoje lži. Rusko v době před připojeným nikoho na Krymu nevyměnilo. Vedení Krymu jednoznačně se postavilo za nezávislost ma Kyjevu a odhlasoval to Krymský parlament. Následně bylo vyhlášeno referendum,