MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26451 Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 00:58

#26407: - Re: Re: Re:  

 Jdite se vycpat s tou vaší hrou na demokracii, v eu žádná není, jen neomarxistickej diktát z Bruselu a každej jinýho smýšlení je blázen, terorista nebo extrémista. V ČR existují mnohem nebezpečnější bezprostřední hrozby než buran na hradě, korupce rozlezlá do všech pater politiky, mafiáni, ztráta suverenity v eu, nekontrolovatelný přistěhovalectví africké a islámské pakáže, děsivej úpadek tradičních hodnot, ale ty nejsou tolik medializovány, toho se ovce nechytnou ale denodení mediální masáž proti Zemanovi nese svoje ovoce.


Nepřihlášený uživatel

#26452 Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka

2014-12-22 06:03

#26434: - pro zblblého slováčika klerofašobolšezemanovce 

sandálky, igelitku, 2 koruny a svätý obrázok Havla do vrecka a stopom okolo sveta šíriť slávu českého turizmu


Nepřihlášený uživatel

#26453 Re: Re: Re: Re: Radost lidí na Krymu

2014-12-22 07:09

#26401: - Re: Re: Re: Radost lidí na Krymu 

 Veľmi sa mýlite, referendum na Kryme bolo iniciované ZDOLA, vyvrcholila ním rastúca nespokojnosť Krymčanov s nadvládou Kyjeva. Obyvatelia Krymu, ktorí sa nezodpovedným rozhodnutím jedného Ukrajinca - Chruščova, stali súčasťou administratívneho celku Ukrajiny ešte v rámci ZSSR, po rozpade  ZSSR čoraz viac túžili po pričlenení k Rusku, čo vyvrcholilo udalosťami na Majdane a zločinmi, ktorých sa dopustila kyjevská politická mafia za použitia divokých hord ukrajinských ultranacionalistov. Rozdiel medzi znovunavrátením Krymu Rusku a rozdelením Československa v r. 1993 bol ten,  že u nás bolo osamostatnenie Slovenska a jeho odtrhnutie od Čiech, Moravy a Sliezska  (dnes Českej republiky), iniciované a režírované jednoznačne ZHORA a obyvatelia sa k tomu nemali možnosť ani vyjadriť. Štátna televízia a "nezávislé" médiá, slúžiace týmto politickým zámerom, viedli masívnu nacionalistickú kampaň, ktorej dôsledky sú cítiť aj dnes, viď. "vtipné historky" o tom, ako vznikli Slováci, alebo objektívne historické analýzy o nezištnej pomoci českých tatov vlasti nevďačným, negramotným slovenským pastierom, ktorí len čakali so založenými rukami, kým ich Česi zachránia pred Maďarmi a kým im za svoje vlastné krvopotne nadobudnuté prachy niečo na tom Slovensku vybudujú. Cieľom kampane za rozdelenie Československa bolo zbaviť sa Slovenska, kde sa dali predpokladať po ekonomických reformách, útlme zbrojárskej výroby, reštrukturalizácii hospodárstva ekonomické a sociálne problémy (t.j. "Česko" bez Slovenska by mohlo napredovať rýchlejšie) a v neposlednom rade zabezpečenie korýt pre uchádzačov o moc z českej aj slovenskej strany - takto bolo viac tých korýt k dispozícii. Ďakujte Bohu a Slovákom:-), že sa to rozišlo a obišlo bez krviprelievania, vážení súdruhovia nacionalistické vášne rozjatrujúci politici a ich oddaní služobníčkovia a poslušné nástroje, nenávistní šovinisti! Túto zásluhu si pripisujú tí politici, lenže omyl, oni mali iba šťastie, že si ľudia na oboch stranách väčšinou zachovali zdravý rozum. 

 *našťastie tento druh imbecilov sa ukázal byť u nás okrajovým javom


Nepřihlášený uživatel

#26454

2014-12-22 07:19

Zajímalo by mě, co by říkali obdivovatelé Václava Havla a Karla Schwarzenberga, kdyby demonstranti házeli vajíčka a rajčata na ně..

 

Také by se oháněli slovy o demokracii???


Nepřihlášený uživatel

#26455 Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka

2014-12-22 07:20


Nepřihlášený uživatel

#26456 Re: Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka

2014-12-22 07:23

#26455: - Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka 

 len sa nezabi:-)), tie sandálky máš o 2 čísla väčšie, keby ti ešte narástla noha


Nepřihlášený uživatel

#26457 Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka

2014-12-22 07:29

 

#26452: - Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka 

 a k tomu si budu po cestě vyzpěvovat chorál  " Svatý Václave, vévodo české země "...


Nepřihlášený uživatel

#26458 Re:

2014-12-22 07:33

#26454: -  

 Coby hlavní postava českého mýtu s kořeny v biedermeierovském proudu národního obrození dokázal Havel proměnit polistopadovou politiku v absurdní divadlo. Na jeho prknech si podávají ruce americký neocon, magnát spekulativního kapitálu financující nadace pro „otevřené společnosti“ a barevné revoluce, věčně mladý tibetský dalajlama i stárnoucí „rebelové“ z Rolling Stones, mající dříve „sympatii pro ďábla“, nyní pro zkrachovalé argentinské prezidenty a anglickou královnu.

V čem spočívá dlouhá shovívavost české společnosti vůči Havlovým politickým faux pas, její neschopnost či neochota poměřit nynější činy dřívějšími slovy? Za prvé v tom, že jsme se ještě stále neodnaučili legitimovat vlastní postoj cizí autoritou. Bezpříkladná mediální stylizace Havla coby intelektuá­la světového formátu vzala národu na čas schopnost kriticky uvažovat a pochopit, že nad reálnou politikou nikdy nestál, ale že byl od počátku její plně integrovanou součástí.

veľmi dobrá analýza :-)... plne sa stotožňujem


Nepřihlášený uživatel

#26459 Re: Re:

2014-12-22 07:39

#26458: - Re:  

 

 

Nemáš pravdu,  národu stylizace Havla do podoby světového intelektuála  nic nevzala..

 

Národ má oči a uši a paměť....

 

Pamatuje si dobře, co Václav Havel říkal, sliboval, a co splnil a dodržel .... :(

 


Nepřihlášený uživatel

#26460

2014-12-22 07:52

a s tými vajcami na Albertove tiež neboli tí zmanipulovaní študentíci a lumpenrevolucionári originálni ... ešte za totality na 1. mája vysypal vajcami bratislavský študent trasu pod tribúnou a trafil namiesto Gejzu Šlapku súdruha Šalgoviča ... tým odvážlivcom na Albertove nehrozí, že ich vyrazia zo školy a že potom lepšie zamestnanie ako zametanie Horského parku (Dominik Tatarka), ak nemajú ísť sedieť za príživníctvo, nezoženú... Takže na tom Albertove to boli už iba samé srágory!


Nepřihlášený uživatel

#26461 Re: Re:

2014-12-22 08:28

#26445: Roman Skácel - Re:  

...... P.S. Jen dokonalý pablb může ztratit politickou orientaci ve chvíli, kldy se hraje právě "jen" o skutečnou podstatu Západní demokracie, svobody jednotlivce a jeho lidská práva, ......

 

Jen dokonalý pablb by Vám pane uvěřil, že konkrétně Vám se jedná o skutečnou podstatu a význam slova demokracie a že zrovna Vám jde o svobodu jednotlivce.

Posluhujete institucím, jež se zaštiťují takovými výrazy jako je "kontrola dodržování demokratických principů", ale pro Vás samýho by to musely být nejspíš vyčpělé fráze, nebejt ovšem toho, že se pod tím skrývá expozitura tajné služby cizí státní mocnosti, která vám nejspíš taky dobře platí, za to že jste tu pořád ve službě.

Spolčit se s cizí státní mocí a napadat pilíř moci vlastního státu....no nezavání to něčím, co se podobá právě slovu "Vlastizrada"????!!!


Nepřihlášený uživatel

#26462 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 09:13

#26451: - Re: Re: Re: Re:  

 Co je tohle zase odporný blábol. Kde v EU nevidíte demokracii? V přímo voleném EP? V Evropské radě, v které zasedají premiéři národních států a úkolují EK? Nebo to snad vidíte v Radách ministrů, v kterých zasedají ministři vlád podle kompetencí a také se podílejí na spoluúkolování EK? Nebo to vidíte v EK, kterou navrhují vlády národních států? Nebo to snad vidíte v Evropském soudu pro lidská práva? Nebo to snad vydíte ve smlouvách mezi státy EU? 

V čem vy nebetyčný komunsitický blbe, který ani nevíte, jaké struktury má EU vidíte nedemokracii v EU? 


Nepřihlášený uživatel

#26463 Re: Re: Re:

2014-12-22 09:14

#26461: - Re: Re:  

 Pán Skácel je síce tiež dosť dopletený, ale ako dokonalý pablb sa mi javíte Vy. 

A máte pravdu, z Vašej klábosnice sa rinú samé vyčpělé frázy o "princípoch demokracie", ktoré podľa všetkého ani nechápete:-). Princípy demokracie boli porušené už v kauze ukradnutej Sametovej resp. Nežnej revolúcie, ktorej výsledkom bolo hlavne ulúpenie majetku ekonomickou mafiou za asistencie tej politickej, na čele ktorej o.i. stál aj dnešný svätec, pán Václav Havel. Tieto sa spolčili aj s cudzou štátnou mocou, v záujme ktorej bolo posunúť hranice paktu NATO, strativšieho opodstatnenie po rozpade Varšavskej zmluvy, ďalej na východ, aby tam prípadne mohla rozmiestniť svoje radary a strategické zbrane hromadného ničenia :-). A v neposlednom rade jej šlo aj o oddialenie permanentnej krízy globálneho kapitalizmu rozšírením trhov s lacnou pracovnou silou a o odpad, ktorý by mohla vyvážať na konzumáciu do východnej Európy:-).

Mimochodom, Západná demokracia s veľkým Z značí čo? 

Vybrat přezdívku

#26464 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-22 09:15

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#26465 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-22 09:16

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 


Nepřihlášený uživatel

#26466 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-22 09:17

...aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#26467 O Krymu a Kosovu....

2014-12-22 09:19

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#26468 O Ukrajině......

2014-12-22 09:22

Volby v roce 2010 měly klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#26469 O vzniku Ukrajiny

2014-12-22 09:23

 Měnila by jakákoliv historie cokoliv na referendu o vzniku Ukrajiny po roce 1989, kde se 90 % obyvatel Ukrajiny včetně Krymu vyjádřilo pro samostantost a naprostou! nezávislost na Rusku (ruské federaci).  Naprosto jasně se tak tehdy také vyjádřili obyvatelé Krymu evidentně bez ohledu na národnost. 

Ruská federace toto uznala, podepsala dokonce závazek, že se nepokusí hranice Ukrajiny měnit, pronajala si část území nově vzniklé Ukrajiny pro své vojenské základny a požadadovala jaderné odzbrojení, což se stalo. Ruská federeace se nezávazala k neměnnosti hranic sama, zavázalo se hned několik dalších států a součástí závazku je dokonce jederné vzájemné neútočení. 

Ústava Ukrajiny, ani žádná jiná ústava demokratického státu natož nedemokratického Ruska nedovoluje, změnu hranic země na základě nějakého "místního rederenda" i kdyby stokrát bylo reálné, demokratické, pod mezinárodním dohledem a skutečně svobodné. Rusko do dokonce nedovoluje ani celým státům Ruské federace natož nějaký "samostatným částem" či nesamostným částem. 

Krym je problematická oblast, není tam nic, obyvatelé jsou přímo závislý na dodávkách všeho z pevninské části Ukrajiny. Krym by byl dávno vylidněn, pokud by Ukrajina zastavily dodávky zboží, elektřiny, plynu a vody, tedy mluvit o takovém území, že je přece "jasně ruské" je vskutku poněkud zhovadilost, obzvláště když Ruská federace uznala hranice Krym jako součást samostatné a nezávislé Ukrajiny. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#26470 O Václavu Havlovi...

2014-12-22 09:24

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#26471 O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-22 09:25

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#26472 O KSČ.....

2014-12-22 09:26

dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#26473 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-22 09:28

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#26474 Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 09:48

#26463: - Re: Re: Re:  

 Však s tím souhlasím, tak co je vole???

:-)  :-)


Nepřihlášený uživatel

#26475 Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 10:03

#26463: - Re: Re: Re:  

 Sklapni madar.