MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26551 Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-22 23:29

#26538: - Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Jak diametrálně odlišný je pak postoj a vyjadřování našeho prezidenta, Miloše Zemana, který přes obrovskou vlnu nevole jak USA a Bruselu, tak i domácí proamerické „zaprodané kliky“, podává věci tak, jak jsou, nazývá je pravými jmény, poukazuje na skutečné viníky a souvislosti a nebojí se nahlas říci, že Evropa, to je také Rusko, ale ne USA....a další a další skutečnosti. Prezidenta Zemana si za to nesmírně vážím a vyzývám všechny, kterým není osud nás a naší země lhostejný, aby mu vyjádřili svou hlasitou a trvalou podporu proti „americkým praktikám CIA, uplatňovaným nejen velvyslancem Schapirem“, proti červeným kartám pražských kavárenských zaprodanců a proti politice „nohsledů z Bruselu“. Je to námi přímo zvolený prezident, tak si jej nenechme brát.....

celý text


Nepřihlášený uživatel

#26552 Re: Re:

2014-12-22 23:35

#26544: - Re:  

pretože už sa vám míňajú retardi:-) graf

opponent

#26553 Zeman to je kus.

2014-12-22 23:35


Nepřihlášený uživatel

#26554 ROZCVICKA ZEMANOVCU...

2014-12-22 23:46


Nepřihlášený uživatel

#26555 Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 01:12

#26551: - Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Standartní bláboly internetového plátku podporovaného přímo FSB.

 


Nepřihlášený uživatel

#26556 Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 02:43

#26551: - Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 V tištěné podobě se to dříve jmenovalo,tuším, Rudé právo.


Nepřihlášený uživatel

#26557 O KSČ.....

2014-12-23 07:43

dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 


Nepřihlášený uživatel

#26558 ké si predRe: Re: Re: Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka,

2014-12-23 07:44

#26542: - Re: Re: Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka, 

Oni tú rovnosť samozrejme predpokladajú, lebo si nič iné nevedia predstaviť. Tak ako Vy. Premietajú seba do iných. 


Nepřihlášený uživatel

#26559 Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 07:45

#26551: - Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Klidně to může být pravda, ale zkuste napsat které věci tak podává, včetně oněch "pravdivých vyjádření" Miloše Zeman. 

Věřte, že Vám je rád budu oponovat. 


Nepřihlášený uživatel

#26560 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 07:46

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 


Nepřihlášený uživatel

#26561 Re: O KSČ.....

2014-12-23 07:46

#26557: - O KSČ..... 

 mají stále a nikdo to neřeší všichni se jich bojí :-))))

justice nereaguje ,dvojí metr


Nepřihlášený uživatel

#26562 O Ukrajině....

2014-12-23 07:47

Volby v roce 2010 měly klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#26563 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-23 07:49

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#26564 Re: Re: O KSČ.....

2014-12-23 07:51

#26561: - Re: O KSČ..... 

 Ano, proto jsem svůj příspěvek napsal. Skutečně je neuvěřitelné, že si komunisté povasí na dům symboly komunistické totality, rudé pěticípé hvězdy a tváří se, že je vše v pořádku. 

Pokud by si nacisté pověsili na dům hákové kříže, okamžitě by to bylo řešeno. 

Důvod je zřejmý, komunisty legalizují voliči. Nic to ale nemění na tom, že je potřeba komunisty přinutit, aby se tedy vzdaly propagace totalitní ideologie. 


Nepřihlášený uživatel

#26565 Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 07:54

#26551: - Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 To je uvěřejněno na neonacistických parlametních listech, nebo na nacistickém zvedavci. nebo snad na jeho mírnější kopii svetlokolemnas nebo jsou to snad blisty, které pubilikovaly takvou hloupost? 

Ještě to taky může televize Putin a radio Medveděv......

Vy blábolům o tom, že USA a EU chce zničit demokracii v ČR věříte? Jste blázen? 


Nepřihlášený uživatel

#26566 Re: O KSČ.....

2014-12-23 08:04

#26557: - O KSČ..... 

 Komunistické strany - napriek tomu, že nie som a nebol som nikdy členom KS, čo Vy alebo rodina, v ktorej Vás vychovali, možno aj áno - nie sú zločinné organizácie, boli na strane pokroku a dobra, keď šlo o hospodárske a sociálne práva, ktoré máte aj vďaka nim zakotvené vo Všeobecnej deklarácii ľudských práv alebo v Európskej sociálnej charte. Nebyť strán zastávajúcich sa práv pracujúcich, nikdy by nebolo nijakej demokracie, žili by sme v tvrdom otrokárskom systéme, ku ktorému ostatne tento globálny kapitalizmus a korporatokracia smeruje. KS boli tie, ktoré bojovali proti nacizmu a ktoré vyzývali na obranu pred ním, jediné v dobách, keď sa fašizmus vďaka dôsledkom svetovej hospodárskej krízy, vyvolanej nenažranosťou kapitálistických imperialistov, ujímal moci. Komunisti boli na čele odboja voči nacistom v mnohých krajinách. Napr. Juhosláviu oslobodila komunistami vedená partizánska armáda sama ! 

Ideológia komunistov nemá byť prečo zločinná - nesmiete si to pliesť s jej vulgárnou podobou, ktorá nemá s pôvodnými ideami komunizmu nič spoločného. Ten má korene v ranom kresťanstve. A to snáď nechcete tvrdiť, že by raní kresťania boli nositeľmi zločinnej ideológie! Je to síce utópia, ale mnohé ideály komunizmu (socializmu) sú vysoko humánne. Vulgárny krajný liberalizmus, smerujúci k boju každého s každým, homo homini lupus, má oveľa bližšie k fašistickej ideológii, ako by sa Vám zdalo:-). 

KS má právo na existenciu, pretože nevyzýva tak ako Vy k obmedzovaniu práv iných, k nenávisti a k nerešpektovaniu/ potláčaniu iných; a to, čo pôsobilo v Československu po väčšinu existencie ČSSR, neboli komunisti, ale za komunistov prezlečení VY - ľudia Vášho razenia!

Áno, je mi v istých bodoch sympatický neomarxizmus. A som za slobodu myslenia, vierovyznania, presvedčenia názoru, prejavu a za pluralitu politických strán, s výnimkou tých zoskupení, ktoré majú v programe nenávisť a výzvy k zničeniu im nepohodlných a oponentov.


Nepřihlášený uživatel

#26567 Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 08:17

#26565: - Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Vy si asi myslíte, že ak dáte Parlamentným listom nálepku "neonacistický" a budete to do zblbnutia duplikovať, že to niekomu vsugerujete? Čo Vám prekáža? Že Parlamentní listy sú taký "hyde park" pre rôzne pohľady na to, čo sa deje, na realitu a že čitateľ má možnosť ich konfrontovať? Navrhujete tvrdú cenzúru médií ? PARLAMENTNÍ LISTY sú ostrovom slobody názoru a prejavu V MEDIÁLNEJ MAINSTREAMOVEJ ŽUMPE!!!


Nepřihlášený uživatel

#26568 Re: Re: O KSČ.....

2014-12-23 08:18

#26566: - Re: O KSČ..... 

 Soudruhu, zaváděj si komunizmus na slovensku a nepropaguj zločince u nás!


Nepřihlášený uživatel

#26569 Re: Re: Re: O KSČ.....

2014-12-23 08:22

#26568: - Re: Re: O KSČ..... 

Komunistická ideológia a aj komunisticka strana k nám dorazili podľa vášho vzoru:-), vždy ste boli o krok vpred. Ale na druhej strane - nemožno ich tak smiešne primitívno-ideologicky odsudzovať, ako to dnes robíte (keď ste prv určite rovnako fanaticky a primitívno-ideologicky bojovali proti "revizionistom a oportunistom" :-))! Jednoducho sa iba snažíte vo svojej nevedomosti zaviesť to, čo sa nazýva totalita.


Nepřihlášený uživatel

#26570 Re: Re: Re: Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka,

2014-12-23 08:32

#26543: - Re: Re: Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka, 

Myslím, že má s tým českým zmrdom pravdu - podobná charakteristika sa hodí na zmrdov všetkých národov:-), včítane toho nášho, bolo by ideálne, keby sa zmrdi všetkých národov spojili:-), ale je to nereálne, takže to s vami bude treba vydržať aj naďalej. A pán Zeman, bohužiaľ, musí byť aj prezidentom tých čechúrikov zo sekty sv. Truhlíka:-))).


Nepřihlášený uživatel

#26571 Re: Re: Re: Re: Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka,

2014-12-23 08:38

#26570: - Re: Re: Re: Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka, 

 Slušného člověka neurazíte a o vás to vypovídá dokonale, zášť a nenávist ke každému kdo má jiný názor nebo národnost je zřejmě vaše osobní krédo!


Nepřihlášený uživatel

#26572 Re: Re: Re: Re: O KSČ.....

2014-12-23 08:45

#26569: - Re: Re: Re: O KSČ..... 

 O totalitu bez pochyby usilují ti, kdož porušují volební zákon.  O tatilu usilí ti, kdož propagaují zločinnou ideologii jako např. KSČM. 


Nepřihlášený uživatel

#26573 O Ukrajině....

2014-12-23 08:49

Volby v roce 2010 měly klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#26574 O vzniku Ukrajiny

2014-12-23 08:50

Měnila by jakákoliv historie cokoliv na referendu o vzniku Ukrajiny po roce 1989, kde se 90 % obyvatel Ukrajiny včetně Krymu vyjádřilo pro samostantost a naprostou! nezávislost na Rusku (ruské federaci).  Naprosto jasně se tak tehdy také vyjádřili obyvatelé Krymu evidentně bez ohledu na národnost. 

Ruská federace toto uznala, podepsala dokonce závazek, že se nepokusí hranice Ukrajiny měnit, pronajala si část území nově vzniklé Ukrajiny pro své vojenské základny a požadadovala jaderné odzbrojení, což se stalo. Ruská federeace se nezávazala k neměnnosti hranic sama, zavázalo se hned několik dalších států a součástí závazku je dokonce jederné vzájemné neútočení. 

Ústava Ukrajiny, ani žádná jiná ústava demokratického státu natož nedemokratického Ruska nedovoluje, změnu hranic země na základě nějakého "místního rederenda" i kdyby stokrát bylo reálné, demokratické, pod mezinárodním dohledem a skutečně svobodné. Rusko do dokonce nedovoluje ani celým státům Ruské federace natož nějaký "samostatným částem" či nesamostným částem. 

Krym je problematická oblast, není tam nic, obyvatelé jsou přímo závislý na dodávkách všeho z pevninské části Ukrajiny. Krym by byl dávno vylidněn, pokud by Ukrajina zastavily dodávky zboží, elektřiny, plynu a vody, tedy mluvit o takovém území, že je přece "jasně ruské" je vskutku poněkud zhovadilost, obzvláště když Ruská federace uznala hranice Krym jako součást samostatné a nezávislé Ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#26575 O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-23 08:53

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak.