MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26461 Re: Re:

2014-12-22 08:28

#26445: Roman Skácel - Re:  

...... P.S. Jen dokonalý pablb může ztratit politickou orientaci ve chvíli, kldy se hraje právě "jen" o skutečnou podstatu Západní demokracie, svobody jednotlivce a jeho lidská práva, ......

 

Jen dokonalý pablb by Vám pane uvěřil, že konkrétně Vám se jedná o skutečnou podstatu a význam slova demokracie a že zrovna Vám jde o svobodu jednotlivce.

Posluhujete institucím, jež se zaštiťují takovými výrazy jako je "kontrola dodržování demokratických principů", ale pro Vás samýho by to musely být nejspíš vyčpělé fráze, nebejt ovšem toho, že se pod tím skrývá expozitura tajné služby cizí státní mocnosti, která vám nejspíš taky dobře platí, za to že jste tu pořád ve službě.

Spolčit se s cizí státní mocí a napadat pilíř moci vlastního státu....no nezavání to něčím, co se podobá právě slovu "Vlastizrada"????!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26463 Re: Re: Re:

2014-12-22 09:14:07

#26461: - Re: Re:  

 Pán Skácel je síce tiež dosť dopletený, ale ako dokonalý pablb sa mi javíte Vy. 

A máte pravdu, z Vašej klábosnice sa rinú samé vyčpělé frázy o "princípoch demokracie", ktoré podľa všetkého ani nechápete:-). Princípy demokracie boli porušené už v kauze ukradnutej Sametovej resp. Nežnej revolúcie, ktorej výsledkom bolo hlavne ulúpenie majetku ekonomickou mafiou za asistencie tej politickej, na čele ktorej o.i. stál aj dnešný svätec, pán Václav Havel. Tieto sa spolčili aj s cudzou štátnou mocou, v záujme ktorej bolo posunúť hranice paktu NATO, strativšieho opodstatnenie po rozpade Varšavskej zmluvy, ďalej na východ, aby tam prípadne mohla rozmiestniť svoje radary a strategické zbrane hromadného ničenia :-). A v neposlednom rade jej šlo aj o oddialenie permanentnej krízy globálneho kapitalizmu rozšírením trhov s lacnou pracovnou silou a o odpad, ktorý by mohla vyvážať na konzumáciu do východnej Európy:-).

Mimochodom, Západná demokracia s veľkým Z značí čo? 

Roman Skácel
Hodonín

#26499 Re: Re: Re:

2014-12-22 14:31:48

#26461: - Re: Re:  

Jde mi jen a pouze o Pravdu, pochybuji, že víte, co to slovo znamená.

Neposluhuji nikomu a Vám osobně neustoupím, musel byste prokázat, co zde o mě tvrdíte a nesmělo by to být opřené pouze o Vaši ideologii, kterou trpíte, jako lidé ve středověku trpěli morem.

O hloupostech, jako je Konspirace a Spiknutí s Vámi nebudu diskutovat vůbec, pro mě je to ztáta času, pro Vás samozřejmě hlavní pilíř Vaší víry.

P.S. Zeman není pilířem ničeho, je to opilec a lhář, stokrát nachytaný při lži a opilý na veřejnosti při oficiálních příležitostech, dokonce i před kamerami.

Dále platí, že jeho pojetí politiky je hloupé a stupidní, on sám je nízce vulgární a bezcharakterní. Vše je snadno doložitelné...

Proč takového člověka považujete za "pilíř touhoto státu"? Proč zrovna ve zkratce ten "Pilíř", ergo, co vlastně Zeman podpírá a jak to dělá, tedy kromě sebe sama? To jsou jediné dvě otázky, které dávají opravdu smysl...