MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26467 O Krymu a Kosovu....

2014-12-22 09:19

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26496 Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-22 13:48:30

#26467: - O Krymu a Kosovu.... 

 Typická ukázka článku ve kterém se obhajuje humanitárni bombardováni Srbska a následné odtrhhnutí Kosova od Srbska. Pisálek je jistě v této propagande placenej jako total nasazenej placenej trol z USA ambassy.  UCK armáda spočátku označena USA i NATO jako terorist oganization  pozdeji USA i NATO medializovaná jako osvobozenecká army. V Kosovu právě tato UCK army začala diverzní akce za odtržení Kosova od Srbska vraždením a likvidací lojalnych kosovanu k Srbsku a likvidací srbske menšiny v Kosovu.USA i NATO medialnim promývaním mozku začali i dokončili odtržení Kosova od Srbska tzv. humanitárnim bombardovanim Srbska co i vřele podpořil Havel . V dusledku odtržení Kosova největší prospěch měli USA zřízením největší vojen.základny v Evropě a Madelin Albricht tzv. krvavá bába Srbska,Kosova,kterej syn ovladl mobil telefonní síte Kosova.Rozdíl mez Kosovem i Krymem je  v tom že Krym se oddelil na základe referenda bez jediné oběti  civila.  Kosovo jiste znáte. Desettisíce mrtvých v humanitárnrm bombardovani a masívni vymyváni mozku v prospěch teto valky vyvolane USA i NATO