MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU

2014-12-21 09:49

#26254: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Prozápadní Jelcin a Gorbačov byli největší brzdou Ruska, v důsledku jejich zkázonosné politiky upadla velmoc do trosek (z nichž je nyní Putinem zachraňována), země byla okradena o nerostné suroviny na jihu a téměř i na východě území vpuštěnými americkými koncerny, zemřely statisíce Rusů v přímém důsledku tehdejší chudoby a zdravotnické péče. Dnes za prezidenta Putina země znovu rozkvétá a stává se konečně sebevědomou protiváhou amíkům, proto je Putinova osoba toliko démonizována a očerňována.

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#26289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA

2014-12-21 12:29:29

#26260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU 

Neshodneme se. Lidé za SSSR v Rusku žili na hranici chudoby a bídy masově stejně, jako žijí aktuálně. Okolní země bývalého SSSR na tom byly ještě hůře. Ohromný rozdíl vždy byl a zůstal mezi většími městy a venkovem.

Putin je největší zloděj v dějinách Ruska, pomohl rozkrást ruský zpracovatelský i těžební průmysl a rozdělit (přerozdělit) ho do soukromých rukou a nově ustanovení ruští oligarchové, kteří už nemínili s ním hrát hru o dalším přerozdělování zisku, byli dokonale zničeni, jako třeba Chodorkovský, ale i stovky jiných, jejich majetky byly nepřehledně převedeny na státní i soukromé firmy a hraje se tam stejná hrůza i bez nich. A hrát bude. S jinými, Kremlu blízkými. A i tak všeho dočasu.

Rusko není ničím jiným, než národně podnikatelskou politickou oligarchií mocných, kteří autoritativně (mocensky) drží tento kolos pohromadě i když na samé hraně zákonnosti. 

Američané? Ale jděte, bez nich by nebyly v Rusku moderní technologie pro těžbu, ani zpracování a bez nich není v Rusku aktuálně kapitál pro další rozvoj ekonomiky, podle čehož Rusko bude taky vypadat už za nějaký ten pátek nejpozději do roka a do dne. Hladná velká země, rozkradená ničím nespoutanými oligarchy s lidmi žijícími vesměs v tomto státě na hranici bídy tím masověji, čím více se bude Rusko držet svého imperiálně koloniálního směru...

Bděte!