MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#26254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-21 09:05

#26247: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

Domnívám se, že problém je v něčem jiném. Boris Jelcin byl tak mocný, že dokázal KSSS v Ruské federaci prostě a jednoduše zakázat. On sám byl téměř celý život špičkou ruské nomenklatury, pod palcem měl území a hodnoty, které není možné srovnat ani s celou naší republikou a na konci své politické dráhy držel na uzdě celou jednu Velmoc.

W.Churchill měl tu sílu vézt svůj národ v době jeho největšího ohrožení proti síle, které v Evropě neodolal nikdo jiný, než Britové a Rusi. On byl u příčinné souvislosti mezi fašismem a jeho porážkou, on to byl, kdo dokázal komunikovat se Stalinem přesně tak, jak to bylo nezbytné a držet ho v rozumných mocenských intencích, on to byl, kdo po porážce fašismu stanovil strategii pro porážku komunismu v jeho socialistické podobě.

Zeman se zmohl pouze na Opoziční smlouvu, kterou zde založili s Klausem už nezničitelné mafie, co prezident je zatím dokonalým zklamáním a dělí nás jen na ty co jsou překvapení a na ty, co to očekávali. Ze všeho nejvíce je možné ho srovnávat s Gottwaldy a Husáky. A úplně stejné dílo, jako zůstalo po nich, zůstane i po Zemanovi. Až zmizí z politiky, ani trošku chytřejší pes po něm neštěkne.

To, že všichni kouřili a pili je z historického pohledu dokonale irelevantní...

P.S. Je neodvolatelný, pokud by nás opravdu nakonec nezradil tak, aby to byla vlastizrada, nebo kdyby ho netrefila nějaká ta mrtvice, nebo infarkt, které by přežil, ale nebyl už schopen výkonu funkce dlouhodoběji.

P.P.S. Zeman je politicky dokonalý český podprůměr, nikdy nebyl ani na úrovní Klausova českého skoroprůměru. Zeman je populista a demagog, člověk, který si myslí, že umí lhát, trpí obsesemi a podle mě i nejednou psychickou poruchou.

Jeho politická stupidita je, i na český průměr, významně vysoká a v této souvislosti je (podle mě) nejvíce podobný tak ještě republikánovi Sládkovi, neblahé paměti, jinak už jen nejuvědomělejším soudruhům z KSČM. Prostě se vyhranil vůči tomuto národu v prostoru, který je aktuálně opuštěný a volný a kde je k nepřehlédnutí a hraje tam na strunky nejnižších sociálních pudů nemalé části naší občanské společnosti. Najednou je ale vidět, jak moc takových lidí v našem státě máme a jak nebezpeční mohou být, když jim někdo zahraje tu jejich...

...a v duchu si někteří říkáme, ještě, že už jsme součástí vyspělého demokratického Západního světa, jinak by nám hrozilo patrně to, co zažívají nyní Ukrajinci, co už mají za sebou Gruzínci, Čečenci, co čeká patrně Moldavany a bůhví koho ještě... 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU

2014-12-21 09:37:16

#26254: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Nejde o to jakou měl Boris Jelzin moc, ale o to jak jí zneužíval a jak CHLASTAL.

(Obracíte tento argument někam jinam a předhazujete Zemanovi chlast, jeho hypotetický problém z alkoholem zatím není PRUKAZNY, zdaleka ne tak zjevný jak u Jelzina, ale tomu se to možná nikdo až tak vyčítat neodvážil, nebo to nemělo význam.)

Nejde o to co všechno dokázal Churchil v mém argumentu, ale že hulil jak fabrika.

Václav Havel zdaleka nedokázal to, co Churchil a hulil taky jako fabrika, dokonce měl na to i nosiče popelníku, kterýho si na to vytáhl z kriminálu, z něho pak udělali zaměstnance na velvyslanectví někde na jihu Evropy.

Zeman taky hulí, furt mu to předhazujete a to z chorobnou pravidelností.

(zese jste se vyvlíkl na příkladu Churchila z mého argumentu a zkoušíte to odklonit jinam, nechcete přiznat zjevnou pravdu)

Klaus by se krátce po době "Sarajevského atentátu" v přímé volbě na hrad nikdy nedostal. Dle mnohých lidí měl jít rovnou sedět. (Na to se vám taky nechce reagovat příliš přímo a šermujete z nějakou opoziční smlouvou, která se dá ale vyhodnocovat z různých úhlů nejrůznějším způsobem, jak se to prostě zrovna hodí. Je to stará věc a pro nynější dobu už nepodstatná podle mne.) 

Jste to prostě hlavně vy, co nechce přijímat a vyhodnocovat zjevnou pravdu.

Mydlit hromadu jinejch a vesměs nesouvisejících argumentú, no tak na to jste opravdu generál.


Nepřihlášený uživatel

#26260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RU

2014-12-21 09:49:16

#26254: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

 Prozápadní Jelcin a Gorbačov byli největší brzdou Ruska, v důsledku jejich zkázonosné politiky upadla velmoc do trosek (z nichž je nyní Putinem zachraňována), země byla okradena o nerostné suroviny na jihu a téměř i na východě území vpuštěnými americkými koncerny, zemřely statisíce Rusů v přímém důsledku tehdejší chudoby a zdravotnické péče. Dnes za prezidenta Putina země znovu rozkvétá a stává se konečně sebevědomou protiváhou amíkům, proto je Putinova osoba toliko démonizována a očerňována.