MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Gazda

#26240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-21 01:54

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#26245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA.

2014-12-21 07:46:52

#26240: Gazda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R: Zeman to je lepsi nez mit prezdivku CERNA RUKA. 

Nemůže si najít Pravda nás, ona není živá, je jen odrazem nějaké skutečnosti v naší myslí, popisuje jevy a vztahy a pokud je definujeme pravdivě, můžeme se spolehnout na to, že i následné jevy a děje budou nejvíce ze všeho logické a racionální.

Pokud ale nemáme pravdu už v tom, že jsme svobodnými lidmi, protože nás křiví a naši mysl zatěžují jakékoli ideologie, pak i to další, nař. naše vnímání činů prezidenta, jeho předchůdců, celé politické reprezentace, to vše je bohužel zatíženo tím, co nás od Pravdy odvádí, nebo nám ji nikdy neumožní najít. Při každé volbě se tak budeme mýlit v očekávaných důsledcích naší volby a najdou si nás tedy především...

...důsledky našeho sebeklamu...

Pravda nehledá, pouze může být nalezena, coby prostředník mezi maší myslí a jevem samotným.

A kdo chce znát pravdu o Zemanovi, ten prostě vnímá to, co je objektivně jednoznačné. S jistotou jde o hulváta, který pro sprosťárnu nejde příliš daleko, ostatně stejně jako drtivá většina tohoto národa. Problém je pouze v tom, že on je nejvyšší ústavní činitel a každý z nás by jistou míru zdrženlivosti u prezidenta republiky očekával logicky. A pokud už není zdrženlivosti schopen, pak se ptáme někteří proč? Kde je pravda o jeho duševním stavu? Je ještě slučitelný s výkonem funkce prezidenta? Jak by se takový člověk choval v kritických chvílích, kdy by našemu národu jeho činy mohly prospět i velmi ublížit? Zvládl by vůbec ještě krizové situace řešit? Atd.

P.S. Klást si správné otázky a zodpovídat si je, to je běžný postup při hledání pravdy, něco jen tak tvrdit a neumět to doložit, dokázat, prokázat, logicky potvrdit, to je cokoli, jen ne Pravda, je to tedy Lež ve všech možných podobách.

A o tom to je.