MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26515 Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 16:45

#26499: Roman Skácel - Re: Re: Re:  

 Nemůžu prostřednictvím elektronického media přinést žádný důkaz o tom, jestli jste nebo nejste placeným zaměstnancem nějaké organizace, jako ani mně to nemohou dokázat jiní, co mne zde označují za nácka, nebo příznivce dsss. Já to ale v pohodě strpím a nesnížím se k tomu, abych proti oponentovi šermoval se slovem "důkaz"ve sféře elektronické diskuze, kde nic podstatného dokázat nelze.

Pilířem státní moci nebyl míněn Zeman, Skácel, Cyryl Kokrhánek, ani nic podobného, byl míněn prezident. Úřad presidenta napadáte tím, že soustavně útočíte na jméno osoby, které ten úřad zastává. Kolize na tomto úřadě způsobí rozkolísání  fungování státu. 

Výrazy : hloupý, stupidní, bezcharakterní, lhář, opilec, to jsou vaše emotivní výrazy a  nevypovídají o ničem logickém, jen o projevech, možná nějaké vlastní frustracre, pokud nejste profesionální placenej diskutér, ale jenom elektronickej pacient, co je zde soustavně.

Já jsem přiznal že jsem lajk. Když se občas dívám na jiné diskuze, pohybuje se tam víc lajků jako jsem já. Tady se to tváří jako šermovačka profíků, která je ale čím dál hustší, ačkoli od toho vaječného bombardování a srandy kolem překládání výrazu Pussy nějakej čas uplynul.

A to je důvod, proč ve mne vše kolem této petice nevyvolává žádnou důvěru, že by na tom bylo něco správného, když tedy odhlédnu od spikleneckých teorií.

Mám pocit, že se zde snážíte lidem vštípit představu, jakoby se pojem "demokracie" dal vymezit v jakýchsi právních mantinelech. Výraz demokracie ve vašem podání vypadá potom však, jako by byl svolávacím heslem pro mobilizaci členů sekty nějakých placených demokratů. Až to vypadá skoro srandovně, nic méně dost nedůvěryhodně pro prostého diskutéra jako jsem já.

Kéž by tu byli všichni pouze "pacienti diskutéři"byl bych jako lajk klidnější, neměl bych aspoň pocit, že se zde chystá další barevnej převrat. 

P.S. Nevadí mi, když to zase emotivně rozpitváte, jsem amatér tak napište jak jsem byl zase hloupý :-) :-) 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26517 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 16:48:27

#26515: - Re: Re: Re: Re:  

 Tak proč se tady na té petici angažujete??? Není to pláč na špatném hrobě? :)))

Roman Skácel
Hodonín

#26805 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-25 10:09:59

#26515: - Re: Re: Re: Re:  

Nebudu to pitvat, vše potřebné už jste řekl Vy i já.

P.S. Vám prostě hrabe, Vy Převrate Barevný, v podobě "pacienta diskutéra"...

Kam bychom se asi tak převraceli? K ruskému typu "demokracie"? K autoritářství, které zakrývá pouze všemocnou oligarchii, vytvořenou k nevídaným zlodějinám na úrovny vykrádání, už rovnou státního rozpočtu? Rychle zapomeňte, tohle už máme za sebou (a jen v pokusu) a přestože to nejlevnější nebylo, byla cena ještě přijatelná, co zkušenost pro dobu příští.

Vždyť jsem psal, že Vám slovo PRAVDA neříká vůbec nic, bylo to patrné už na první pohled...

P.P.S. Demokracie není vymezitelná jen právně (řekněme lidsky právně) je dokonale definována a od čehokoli, co je nedemokratické je rozeznatelná. Například naše a běloruská, ruská a kazašská demokracie. Nebo někdejší "demokratická" Německá demokratická republika? Krásné typy demokracií, překrásné. 

Mě je rozdíl patrný už na první pohled (rozumím podstatě, rozumím zákonitostem a umím je nejen definovat, ale se závěry dále pracovat) a Vám? Tohle nedáte, tohle už je o skutečné pravdě a ta bude vždy nad Vaše síly...