MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26579 Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 09:17

#26567: - Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Slovenský všeználek čerpající své nekonečné moudrosti z pochybného plátku, jako jsou Parlamentní listy?S tím bych se soudruhu nechlubil.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-23 11:42:31

#26579: - Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Český Nevedko, Parlamentní listy iste nie sú jediným zdrojom mojich všestranných informácií:-). Rozumiem aj anglicky a rusky:-) a okrem toho nie som z tých, ktorí čerpajú svoje hlboké poznatky  iba z wikipédie. Váš obrovský problém je, že ani netušíte, čo je to objektivita pri nazeraní na realitu:-) a nie ste schopní pochybovať o tom, čo vám nahučia vaše (domnelé) autority - alebo dav, ktorý sa nimi nechal strhnúť a ktorému podliehate. Ako v tom príbehu Cisárove nové šaty. Celá tá vec s hysterickou kampaňou proti pánu Zemanovi je vlastne jeho obdoba. V tých nádherných šatách od falošného krajčíra je ale Havel a tí, čo ho používajú ako ZNAČKU, LOGO, aby dosiahli marketingový úspech, uplatnili sa na politickom trhu. A vy ste zbláznená konformná masa, ktorá sa nimi necháva používať ako komparz.

Z pána Zemana robíte stelesnenie čistého "ZLA" - naopak, z Havla ste vyrobili ikonu, falošný obraz svätého,  na klaňanie pre ortodoxných veriacich. Ťažko presvedčiť fanatika, navyše ešte posadnutého smrteľnou nenávisťou:-) a závisťou, ktorá je vlastnou sestrou tohto hriechu, že jeho videnie PRAVDY je čistá LOŽ!