MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#26976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 12:56

#26811: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To, co je třeba si uvědomit v souvislosti se skutečnou demokracií nejdříve, je skutečnost, že nikdo nemá právo rozhodovat za jiné státy (Gruzie a Ukrajina a mnohé jiné) a obavy Ruska jsou mi v této souvislosti naprosto a dokonale ukradené.

Rusko na rozdíl od nás a jiných skutečně vyspělých demokracií Západu, žádnou demokracii nemá, v Rusku se od dob báťušky cara uznává jen a pouze různá forma autokracie a tedy autoritativní moci úzké skupinky lidí kolem "mocnáře". Je jedno, zda postotrokářské samoděržaví, nebo rovnou odsud do socialistické totality a po ní dokonale nedemokratické oligarchické autokracie.

Pravá demokracie je jen jedna a ta ruská to teda není a ještě dlouho, předlouho nebude, v Rusku jsou na tom lidé většinově tak, jako naše česká socialisticko-komunistická Pátá kolona, dokonale zblblí ideologiemi a žeroucí vše, co jim autokrat ve sdělovacích prostředcích servíruje dnes a denně, jako na běžícím pásu.

Pokud se Vám to tak líbí, a euro-americkou demokracií tak moc pohrdáte, zbalte si svých pět švestek a vypadněte do Ruska a tam si užívejte Východní demokracie až do alelujá...

P.S. Vy jste nepoučitelný a ze všeho nejvíc polítování hodný.

P.P.S. Rozumím tomu, proč neumíte pochopit "interpretace událostí" zveřejněné našimi a jinými evropskými médii. Nemůže Vám to samozřejmě sedět s tím, co Vám straší na majáku, víme...?

Budete se všem rozumným závěrům samozřejmě bránit a kdyby už hrozilo, že se z toho musíte zhroutit a přijmout konečně Pravdu o dění ve světě kolem Vás, ještě pořád je zde "imperialistická i jiná Konspirace a Spiknutí", které Vás vždy zachrání, ...v hodině dvanácté... :-)

Trpíte hlubokým sebeklamem, který Vám neumožní uvěřit vlastním uším a očím.

Odpovědi

Svarun

#26983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 13:18:19

#26976: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Naopak, dokonale zblblé mediálním průjmem ideologií jako je pseudohumanismus, multikulturalismus či neomarxismus jsou eurohujerské ovce, kráčející pod falešnou vlajkou demokracie do rekta Bruselské eurototality vstříc svojí záhubě. A každý kdo není tak sluníčkový, tolerantní a lidskoprávní a nenechá si kdekým kálet na svůj dvorek jako oni je zlý totalitář, autokrat, extrémista, xenofob a jiné účelové nálepky. Občané EU & USA jsou donekonečna opíjeni utkvělou představou, že právě ta jejich dekadentní demokracie je na celém světě nejušlechtilejší (snad i bohem vyvolena) a jsou tedy oprávněni ji (třeba i násilím) exportovat do celého světa, neb jen oni činí správně, jsou samozvaní spasitelé a myslí, že před nimi každý poklekne na kolena. Omyl.

Luďa
Nepřihlášený uživatel

#26990 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 13:59:58

#26976: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikdo nemá právo rozhodovat za jiné státy (Gruzie a Ukrajina), ale za Irák, Libyi, Sýrii, Afghánistán klidně jo? No ty jsi ale dobrý kokot , to ti teda povím :D