MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 19:12

#26983: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Bruselské eurotality" a jak si takovou "totalitu" představujete? 

 

Jako přímo volený Evropský parlametn (EP) nebo snad jako Evropskou radu, v které zasedají předsedové vlád členských států EU a úkolují Evropskou komisi a Rady ministrů, v kterých zasedají ministři národních vlád podle kompetencí? 

Nebo to snad spatřujete v Evropské komisi, které stará o dodržováí smluv mezi státy a jejich naplňování, které jsou nyní sdruženy do tzv. jedné velké Lisabonské smlouvy. EK kterou navrhují vlády národních států a ta EK, které zákony schvaluje EP a následně všechny národní parlamenty? 

Kde dopr.....vidíte onu "nedemokratičnost". Co vy jste to komunisti za odporná hovada, zločince a manipulátory. To jste snad stejný idiot jako Václav Klaus? 

Odpovědi

Svarun

#27109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:21:37

#27066: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak si tu totalitu představuji? Úplně jednoduše. Možná jsem jí myslel věci jako Lisabonskou smlouvu, zpřísnění regulace tisku, kdy se snaží bruselští činitelé dostat pod kontrolu jednotlivá národní média s pravomocí udílet pokuty a vyhazovat žurnalisty (ať žije politická korektnost), možná taky Euroval, či snahy kontrolovat veškeré finanční toky a jiné tvrdé zásahy do suverenity jednotlivých států, možná taky ale tuny nesmyslných směrnic a nařízení pozvolna likvidujících náš průmysl a zbytky zemědělství a odkazující nás na výrobky ze západu, kterým nejsme schopni konkurovat, či probíhající snahy o integraci, jež mají vést až k úplnému rozmělnění jednotlivých států a jejich svobod a nastolení té pravé orwellovské eurototality. Či snad vynucování sankcí vůči Rusku a tím poškození našeho exportu, v neposlední řadě také multikulturní paskvil, který prostupuje jako strašák naším kontinentem, řízený příliv milionů imigrantů, především k naší kultuře nepřátelských muslimů, jejich zvýhodnění na úkor domácích (u nás se to projevuje hlavně protěžování cikánů fůrou neziskovek). Potažmo propagace všemožných jiných LGBT menšin a nebo snad pošlapávání tradičních hodnot ve jménu pseudotolerance, můžeš si vybrat, je toho opravdu hodně, co hyzdí tvář tebou vysněné EU. Hlavně mi sem zase nepiš ty bláboly z euroústavy, co mi tu každý vypisuje, teorie je jedna věc, praxe druhá. Spojení slov demokracie a EU je skutečně směšné.