MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#27101 Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 20:58

#27098: Demokrat - Re: Re: Re:  

 Ale, ale krvežíznivý rudohnědý fašounek se nám nějak rozohnil, že by debílkovi platili soudruzi málo nebo to dostává v rublích poukázkách?


Nepřihlášený uživatel

#27102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 21:01

#27099: ALi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ti chlapíci z FSB jsou neodolatelní. Člověk by si je skoro zamiloval, zmetky.

Asenad

#27103

2014-12-26 21:09

Proč Rusko nemohlo pustit Krym

Ruské připojení Krymu v březnu 2014 bylo logickým a oprávněným krokem na strategický pokus západu a zejména USA vyšachovat Rusko ze světového dění a odsunout jej do role bezvýznamné a neškodné regionální mocnosti.

Když začaly události na UKrajině gradovat, hrozilo zcela reálně, že USA převezmou Ukrajinu do své sféry vlivu a rozmístí na ní své vojenské jednotky. Hrozilo rovněž, že ruská černomořská flotila v Sevastopolu dostane od proamerické ukrajinské vlády výpověď a bude vystřídána flotilou americkou.  Tento vývoj byl pro Rusko zcela nepřijatelný a kdyby prezident Putin na tuto hrozbu nereagoval, byl by zralý nejenom na odvolání, ale i na vojenský soud za vlastizradu. Důvody proto jsou tři:

1) Krym byl vždy, minimálně cca 250 let, ruský. Obyvatelstvo na Krymu je v drtivé většině ruské a přálo si připojit se k Rusku. Krym byl připojený k Ukrajině voluntaristickým rozhodnutím bývalého sovětského generálního tajemníka KSSS Nikity S. Chruščova, mimochodem Ukrajince. Tenkrát ovšem takové rozhodnutí nemělo žádný geopolitický význam, jednalo se o pouhý administrativní úkon v rámci jednoho státního celku - Sovětského svazu.

2) Krym má pro Rusko mimořádný strategický význam. Přístav v Sevastopolu zajišťuje Rusku přístup do Černého moře a tím i do moře Středozemního a tedy na Blízký východ, který je neuralgickým bodem světového konfliktu (a tímto neuralgickým bodem byl vždy, už od biblických časů).  Pokud by Rusko ztratilo tento geostrategický přístup, Američané by spolu se svými spojenci z fundamentálně islámských států ovládli Sýrii a celý Blízký východ. Měli by volnou cestu na Írán a po jeho dobytí, které by bylo jen otázkou času, by bylo Rusko obklíčené obrovskou masou fundamentálně islámských sil. Jeho pád by potom byl jen otázkou času.

3) A konečně, last but not least, Rusko nemohlo pustit Krym ani z vlasteneckých důvodů. Sevastopol je město - hrdina, je to stejná legenda, jako Leningrad nebo Stalingrad, je to duchovní centrum Ruska. O obraně Sevastopolu se točí filmy a skládají balady. Na Krymu je každý milimetr země doslova nasáklý ruskou krví. Je zcela, absolutně nepřijatelné, aby z této ruské země byli Rusové vyhnáni a aby si tam Američané udělali svoji základnu.

DEMOKRAT

#27104 Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 21:22

#27098: Demokrat - Re: Re: Re:  

 JÁ JSEM DEMOKRAT NA DRUHOU - TEN, CO TOHO HODNĚ NAKRAD.

Riko

#27105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 21:22

#27099: ALi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kosovští Albánci nejmenší nárok na odtržení a naopak měli být odsunuti zpět do Albánie, Kosovo je historický území Srbska na kterou nějaká zavšivená narkomafie nemá nejmenší nárok, to co bylo spáchaný na Srbsku bylo to nejodpornější svinstvo a stydím se za naši vládu, která tohle podpořila, ale co už, pozdě bycha honiti.


Nepřihlášený uživatel

#27106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 21:35

#27105: Riko - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Další islámský stát na území Evropy, pátá kolona džihádistů, islámofilové v europarlamentu se jistě tetelí blahem.

KVZ

#27107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 21:38

#27099: ALi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pěkně se poděkoval fetka a alkoholik z Charty 77 Havel Srbům za to,že nám chtěli Srbové pomoci při mnichovské zradě. Hanba! Kosovo je Serbia!!!


Nepřihlášený uživatel

#27108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:13

Svarun

#27109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:21

#27066: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak si tu totalitu představuji? Úplně jednoduše. Možná jsem jí myslel věci jako Lisabonskou smlouvu, zpřísnění regulace tisku, kdy se snaží bruselští činitelé dostat pod kontrolu jednotlivá národní média s pravomocí udílet pokuty a vyhazovat žurnalisty (ať žije politická korektnost), možná taky Euroval, či snahy kontrolovat veškeré finanční toky a jiné tvrdé zásahy do suverenity jednotlivých států, možná taky ale tuny nesmyslných směrnic a nařízení pozvolna likvidujících náš průmysl a zbytky zemědělství a odkazující nás na výrobky ze západu, kterým nejsme schopni konkurovat, či probíhající snahy o integraci, jež mají vést až k úplnému rozmělnění jednotlivých států a jejich svobod a nastolení té pravé orwellovské eurototality. Či snad vynucování sankcí vůči Rusku a tím poškození našeho exportu, v neposlední řadě také multikulturní paskvil, který prostupuje jako strašák naším kontinentem, řízený příliv milionů imigrantů, především k naší kultuře nepřátelských muslimů, jejich zvýhodnění na úkor domácích (u nás se to projevuje hlavně protěžování cikánů fůrou neziskovek). Potažmo propagace všemožných jiných LGBT menšin a nebo snad pošlapávání tradičních hodnot ve jménu pseudotolerance, můžeš si vybrat, je toho opravdu hodně, co hyzdí tvář tebou vysněné EU. Hlavně mi sem zase nepiš ty bláboly z euroústavy, co mi tu každý vypisuje, teorie je jedna věc, praxe druhá. Spojení slov demokracie a EU je skutečně směšné.


Nepřihlášený uživatel

#27110 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:25

#26805: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 No chvíli to trvalo, ale stejně jste musel trefit něčím tu mou shnilou bramboru (nepopírám, že byla nahnilá :-) a že na pár řádcích toho moc podstatnýho nevyjádřím a nedělám ze sebe, že mám patent na pravdu, s tou zjevnou pravdou v mých minulých příspěvcích jsem to nemyslel tak, že by to byla pravda ABSOLUTNÍ, nuž musel jste se toho zlomyslně chytit), čímž se projevila ne, že schopnost podat komlexní popis nějakého problému, ale pouze chorobné ego.  No to mne trochu uklidnilo a je vidět, že alespoň Vy nejste nějakej velkej profík, ale pouze pacient, závislý na diskusích v elektronických médiích. 

Vzhledem ke grafu, na nějž tu dal nedávno odkaz jeden slovensky píšící diskutér, jsem už docela v klidu a vypadá to, že tento nerozumnej nápad (s tou peticí) vyšumí spíš do ztracena, pokud někdo nevyprovokuje další vlnu hysterie s nějakou další zástupnou záminkou.

Opoměl jste zmínit také jiné typy demokracie, například typ přímé demokracie uplatňované ve Švícarsku, který je rovněž odlišný od amerického. Tomu americkému je alespoň přizpůsoben americký právní systém, který lépe vyrovnává excesy vyniklé nevalnou dokonalostí tohoto typu demokracie. Jedním z prvků, který se přímé demokracii blíží, je přímá volba presidenta a současný president byl zvolen touto přímou volbou, tedy prvkem, který je opravdové demokracii blíž, než ta situace, jak byl na úřad presidenta propašován pan Klaus.

Pan Václav Havel byl  zvolen, sice volbou nepřímou, ale dobová nálada alespoň budila skutečně zdání, že si ho na tomto úřadě lidé přáli. Příliv moci a zodpovědnost na jeho bedra vloženou, ale pak už moc dobře nejspíš nezvládal, což se projevovalo zejména v tom, jak zacházel s institutem presidentské milosti. Tato možnost presidentské milosti se obecně považuje za přežitek, který přetrvává zejména ve východních slovanských státech jako přežitek feudální.

Jak do očí bijící rozdíl je například v tom jak ho pan Havel použil, když omilostnil útočníky na jeho politického protivníka pana Sládka, aby jak to alespoň vypadalo, se pomstil za jeho výroky, když byl pan Sládek chráněn demokratickým prvkem, zvaným poslanecká imunita, nebo jak omilostnil například restituční podvodnici Martu Chadimovou, tak že to budilo dojem že šlo o nadržování, od toho, jak naprosto nedemokraticky působící (dle Vás) pan Putin, omilostnil výtržnice, jež urážely jeho i pravoslavnou církev, sdružené v pofiderní hudební formaci zvané Pussy Riot. Argument, že to musel udělat kvůli olympiádě, ten podle mne neobstojí, státy by do Ruska své sportovce nepochybně vyslali i beztoho.


Nepřihlášený uživatel

#27111 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:29

#27109: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Doporučuji přečíst oba díly a zamyslet se u toho, třeba Vám to něco objasní. Odkaz zde: http://zpravy.aktualne.cz/…/r~b2a39f7e86c411e4b6d20025900f…/


Nepřihlášený uživatel

#27112 Re: Platim v rublech

2014-12-26 22:29

#27100: - Platim v rublech 

 Neuvažoval si o autoportréte? Materiál si môžeš vysrať sám a nejaké zrkadlo snáď doma máš. 


Nepřihlášený uživatel

#27113

2014-12-26 22:34

Je to tu, vše tomu od začátku roku 2014 nasvědčovalo a většina rozumných lidí, která sledovala události na Ukrajině od tzv. Majdanu až do současnosti, věděla, že se to stane. Svět se po násilném ukrajinském puči proti legitimně zvolenému prezidentovi a vládě, který byl financován a řízen z USA a podporován bruselským ústředím Evropské unie ocitl díky neustávajícím provokacím západu vůči Ruské federaci v nové studené válce.

Ruskou federaci izolovat od Evropy a získat vojenskou námořní základnu na Krymu pod správu NATO. V případě rozmístění ponorek, lodí a raketových komplexů na tomto poloostrově, by NATO získalo obrovskou strategickou výhodu a rakety odpálené z Krymu na Moskvu, by v případě konfliktu nebylo možné včas lokalizovat a zneškodnit. Měla to být vojenská pojistka plánu na odříznutí Evropy od ruské ropy a plynu, které mají být nahrazeny americkým a saudským černým a modrým palivem.

Nebýt rychlé reakce obyvatel autonomního Krymu, který si poté, co byla v Kyjevě neústavním způsobem svržena legitimní vláda, zvolil v referendu nezávislost na fašizující se Ukrajině a následně připojení zpět k Ruské federaci a hrdinného odporu obyvatel Doněcka s Luganskem, zřejmě by se americkým a bruselským jestřábům tento vpravdě smělý dobyvačný plán povedl. Protože však ukrajinská vojska věrná kyjevským banditům, kteří za pomoci fašistických bojůvek získali moc v zemi, nedokázala získat pro své pány výše zmiňovaná území, dostal plán povážlivé trhliny a fakticky úplně ztroskotal. Američanům a jejich bruselským poskokům tak zůstala na krku rozvrácená chudá Ukrajina. Na nerosty bohaté východní regiony kontroluje vlastenecká domobrana a Krym se stal nedílnou součástí Ruské federace.

Od chvíle, kdy američtí a evropští politici pochopili, že plán na bleskové ovládnutí celé Ukrajiny jim nevyšel, se snaží vyprovokovat Rusko k vojenské akci tím, že nechávají své ukrajinské dobře vycvičené fašistické válečné psy páchat genocidu na civilním obyvatelstvu hlásícímu se k ruskému etniku, vymýšlí si údajné invaze ruských ozbrojených sil na Ukrajinu a bez jediného důkazu vydávají tyto výmysly za fakta a snaží se na Ruskou federaci svalit vinu za sestřelení Malajsijského dopravního letadla, přestože se neštěstí stalo v ukrajinském vzdušném prostoru a mnohem pravděpodobnějším viníkem jsou špatně vycvičené ukrajinské ozbrojené síly, které disponují celou řadou zbraní schopných podobné letedlo sestřelit.

Události gradovali ke konci roku, kdy byl v USA schválen otevřeně protiruský zákon, ve kterém se o Ruské federaci mluví jako o zemi s imperiálními ambicemi, která je nebezpečím pro sousední země, Evropu a celý svět a který opravňuje USA zásobovat ukrajinskou armádu zbraněmi a z Ukrajiny činí vojenského spojence USA mimo blokový statut NATO. Všechny tyto kroky, společně s tím, že Ukrajina zrušila svůj neutrální statut a usiluje o vstup do NATO, vedly nakonec k tomu, že Ruská federace, která se celý rok snažila o smířlivý postoj vůči Ukrajině, Evropské unii i USA, musela nakonec přehodnotit svou obrannou vojenskou koncepci a ustanovit v ní jako současnou největší hrozbu pro bezpečnost RF vojenskou Alianci NATO řízenou z Washingtonu.

V SITUACI, KDY SE OBĚ STRANY KONFLIKTU PROHLÁSILY VZÁJEMNĚ ZA NEPŘÍTELE A HROZBU, FAKTICKY ZAČALA NOVÁ STUDENÁ VÁLKA. JSEM ZVĚDAVÝ, CO BUDU PSÁT OD TOHOTO OKAMŽIKU ZA ROK. MOC DOUFÁM, ŽE NEBUDU PSÁT O VYPUKNUTÍ OPRAVDOVÉ HORKÉ VÁLKY …

zdroj


Nepřihlášený uživatel

#27114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:34

#27099: ALi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kosovo bylo a je hlavně transportní zemí pro drogy z Afghanistánu. To, že tam vládne mafie, která pere špinavé peníze na každém rohu nejen doma, ale i v Evropě, a obchoduje s lidmi, je snad jasné. Na tom je založený celý jejich HDP. Znám osobně pár kosovských Albánců vyskytujících se v mém městě a docela vím, o čem mluvím...


Nepřihlášený uživatel

#27115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:42

#27114: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To by přece ta věčně nametená ráčkující dizidentská mršina nedopustila dát takovým bídákům vlastní stát, albánci jsou jistě evropská elita, chlouba demokracie :-D

Demokrat

#27116

2014-12-26 22:49

*** UŽ SE TĚŠÍM, JAK V DALŠÍCH VOLBÁCH BUDE ZVOLEN MILOŠ ZEMAN ZA PREZIDENTA. A TY KUNDY FAŠISTICKÝ SI HODÍ PROVAZ, NEBO PŮJDOU DO TÉ JEJICH POSRANÉ A KRETÉNSKÉ AMERIKY!!! ***


Nepřihlášený uživatel

#27117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:51

#27109: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je smutné, že jsme dvacet let „svobodné cesty“ využili jen k tomu, abychom znovu žili v zemi, kde všechny noviny bez rozdílu hlásají jeden názor, kdy televize ukazují jen jednu jedinou možnost a kde se jiný pohled okamžitě zpochybní jako extremistický, asociální a protispolečenský. Je o to víc smutnější, že se to samé už dávno děje i v Západní Evropě, kterou jsme dlouho považovali za vzor fungující demokracie. Se zděšením sleduji, kolik paralel s Orwellowou 1984 v tomhle eurosocialistickým paskvilu spatřuji.

Demokrat

#27118

2014-12-26 22:54

*** A UŽ DRŽTE HUBU VY IMPERIALISTIČTÍ VLASTIZRÁDCI!!! ***


Nepřihlášený uživatel

#27119 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:58

#27114: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jednostavno se nije uklapao u sliku koju su zapadni mediji pokušavali da stvore o zlim Srbima, koji uništavaju sve nesrpsko pred sobom. Naravno da je bilo nas koji smo bili protiv bilo kakvog rata u našoj Jugi.
Da li mislite da bi ovo nateralo zapadnu javnost da interveniše? Naravno da ne.

DRUGOVI I DRUGARICE, MOLIM PROČITAJTE:

Krajnji cilj mi je, verovatno i zajednički, da obnovimo našu jedinu domovinu - Jugoslaviju!
Sam ne mogu skoro ništa, ali svi zajedno možemo sve!

KTO ROZOSRAL JUHOSLÁVIU A PREČO?

Ritchie

#27120 Re:

2014-12-26 23:01

#27116: Demokrat -  

 Nějak se ti pletou barvy, debile!


Nepřihlášený uživatel

#27121 Re: Re: Platim v rublech cikane Cervenaku ze slovenska

2014-12-26 23:12

#27112: - Re: Platim v rublech 

 Zalez ty cigane Cervenaku co ovlada slovenstinu.Kdy jsi si naposledy koupal?,Tvuj BOSEVICKY smrad je citit az v USA.


Nepřihlášený uživatel

#27122 Re:

2014-12-26 23:13

#27113: -  

 Nešiř paniku!


Nepřihlášený uživatel

#27123 Re:

2014-12-26 23:20

#27116: Demokrat -  

 Ale, ale, rudohnědý krvelačný fašounek stále blafe, stále chce totální rusáckou totalitu aby mohl mučit a vraždit nepřátele svého vůdce.


Nepřihlášený uživatel

#27124 Re:

2014-12-26 23:21

#27118: D -  

 Sklapni Honimíre.


Nepřihlášený uživatel

#27125 Re: Re: Re: Platim v rublech

2014-12-26 23:39

#27121: - Re: Re: Platim v rublech 

 :-)  daj pozor, čechúrik-koščúrik, aby si nepraskol, si plný hovienok po vianočnom obžerstve, oserieš si sandálky a v čom potom pôjdeš na vandrovku?