MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#27151 Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 08:21

#27148: - Vy jste gigantický blázen..... 

 "tlačenie peňazí" možno brať ako metaforu, a ja to tak aj beriem:-)... ostatné je pravda, USA žijú nad pomery, odčerpávajú zdroje, ktoré sami nemajú na úkor budúcnosti ostatných a ich mocenské špičky sa tak môžu dožiť toho, že prídu o moc- mohlo by dôjsť k nekontrolovateľnému výbuchu v dôsledku nenažranosti vlastných obyvateľov (a už majú dosť problémov s najnižšími nižšími vrstvami, tam už niet čo brať:-))


Nepřihlášený uživatel

#27152

2014-12-27 08:22

Na provokatéry z FSB a úchlné tzv. "slováky" je lépe nereagovat.


Nepřihlášený uživatel

#27153 Pro informaci vy naprostý demente.....

2014-12-27 08:22

#27126: - Re: Re:  

 ....Seznam nejbohatších lidí

USA má HDP 16 bil. dolarů - 16 tisíc miliard dolarů, všichni vámi uvedení dohromady nedisponují ani 500 miliardami dolarů, přičemž vlastní peníze nejsou hotovostí s kterou dotyční mohou disponovat, je to jejich majetek do kterého jsou započteny především jejich firmy, kde poctivě platí zaměstnance, rozvíjejí svůj bussines, platí daně atd. 

Jste blázen, jestli si myslíte, že rozhodují především v USA nikým nevolení lidé.  Administrativa úřadů má jistě velký vliv na to, jak bude politik rozhodovat, ale pokud by i jen vycítil náznak komplotu, tedy manipulaci s informacemi, bylo by po úřadu a lidé, kteří by se takového jednání dopustili by skončili v kriminále, jak se mnohokrát v USA stalo, porušili by totiž základní zákon demokracie, tedy že

"stání moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona"

to je výhoda demokracie proti totalitám, tam nic takového samozřejmě neplatí, viz. Rusko posílající na Ukrajinu vojáky a tváříci se, že jsou tam na "dovolené" a "dobrovolně".  Toto by v USA žádnému prezidentovi neprošlo. 

Soudruh Radek Augustin např. v odpovědi panu Němcovi také porušuje toto pravidlo, neboť nestoudně lže, když píše, že si Miloš Zeman "vypůjčil slovník některých čelných českých politiků". Nic takévého se nestalo, neboť žádný čelný politik nikdy k.....da na veřejnosti nevyslovil a už vůbec ne do medií natož aby takové slovo vyslovil pro vyslovení onoho slova, jako to učinil Miloš Zeman, když jeho opakováním slovo zdůraznil. 


Nepřihlášený uživatel

#27154 Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 08:26

#27151: - Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Přečtěte si to ještě jednou po sobě, není tam jediný argument. Najednou už netisknout peníze, ale "žijí si nad poměry"?  Na jaké poměry? Nechte to vy komunistický blbe na USA, jak si budou spravovat svojí zemi. Nejchudší američan na sociálních dávkách má stále jeho životní minimum daleko větší, než průměrný slovenský pracující. To je realita USA a Slovenska. Proč tomu tak je? Protože v USA nikdy nebyli u moci komunisti a náckové. 


Nepřihlášený uživatel

#27155 Re:

2014-12-27 08:28

#27152: -  

 Ono se navíc jedná především o ruskou propagandu a tedy se jedná o zrůdy, které za peníze z Ruska se tváří, že píší "vlastní názory". 


Nepřihlášený uživatel

#27156

2014-12-27 08:31

Zeman neodpovídá požadavkům US ambasády, tak provedeme majdan a sesadíme jej. Tento způsob demokracie zdá se mi poněkud nešťastným.


Nepřihlášený uživatel

#27157 Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 08:38

#27154: - Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

Čo si mám prečítať "po sebe"?  Tie citácie od toho talianskeho novinára? Aké máte protiargumenty, ktoré by jasne dokazovali, že jeho závery o cieľoch USA sú nezmysel? 

A tu je názor ďalšieho podľa Vás iste len ľavicového extrémistu ( a konšpirátora?:-). 

V skutočnosti, ak sa pozriete dnes, je dosť šokujúce vidieť západné mocnosti nasledovať rady, programy, ktoré nasledujú, a porovnať ich s inštrukciami, ktoré sa dali Tretiemu svetu. Tak, povedzme, vezmime opäť Indonéziu. Indonézia mala asi pred desiatimi rokmi obrovskú finančnú krízu, a inštrukcie boli štandardné: „Toto musíte spraviť. Najprv nám uhraďte vaše dlhy. Po druhé, privatizujte, tak, aby sme potom mohli lacno vziať vaše užitočné veci. Po tretie, dvihnite úrokové miery na spomalenie ekonomiky a prinúťte populáciu trpieť, viete, aby ste nám splácali.“ Toto sú zvyčajné inštrukcie, ktoré MMF stále dáva.

Čo robíme my? Presný opak. Zabudneme na dlh, necháme ho explodovať. Znížime úrokové miery na nulu, aby sme stimulovali ekonomiku. Nalejeme do ekonomiky peniaze, aby sme dostali ešte vyššie dlhy. Neprivatizujeme; znárodňujeme, len to nevoláme znárodňovanie. Dáme tomu nejaký iný názov, ako „záchrana v núdzi“ [bailout] alebo tak podobne. Je to v podstate znárodňovanie bez kontroly. A tak nalejeme peniaze do inštitúcii. Nakázali sme Tretiemu svetu, že musia akceptovať voľný trh, i keď my akceptujeme protekcionizmus.

Zoberte si taký princíp „priveľký na padnutie“, o ktorom teraz diskutuje výbor Snemovne. No čo znamená tento princíp „priveľký na padnutie“? „Priveľký na padnutie“ je poisťovacia politika. Je to vládna poisťovacia politika. Vláda znamená, že verejnosť platí, čo znamená, „Môžete podstúpiť veľké riziká a mať plno zisku, a keď sa všetko pokazí, pomôžeme vám z toho.“ To je „priveľký na padnutie“. No to je extrémny protekcionizmus. Dáva to korporáciám USA ako Citigroup obrovskú výhodu nad ostatnými, ako každý iný druh ochrany. 


Nepřihlášený uživatel

#27158 Re: Re:

2014-12-27 08:41

#27155: - Re:  

 Si paranoidný cvok. Nevieš to o sebe, pochopiteľne :-))).


Nepřihlášený uživatel

#27159 Re: Re: Re:

2014-12-27 08:41

 

 Každý člověk vzdělaný v Evropě a severní i jižní Americe, je schopen bez problémů rozliišovat pravdu a nepravdu na internetu. Je to v základu vlastně velmi snadné. Informace poskytují tiskové egentury jednotlivých států, přičemž demokratické státy dbají na to, aby se jednalo o informce, tyto jsou potvrzovány či vyvraceny standardní novinářskou prací. 

V totalitách je to naopak tak, že tiškové agentury těchto totalit logicky tvoří propagandu viz. TASS tedy tisková agentura sovětskovo sajůza, následně kruhem "potvrzují" tuto propagandu "novináři" ovládaní vládnoucí zločineckou bandou v případě ruska bandou KGBáků. Výsledkem je celková nedůvěryhodnost. 

Tyto totality, dnes především Rusko dále využívá internet na publikování záměrné propagandy, která vytváří dojem jakého "tajemných sil", které "ovládají" demokracie a tedy tím relativizují své odporné režimy.  Jsou to servery, které na jakési "zajímavé informaci" např. "finlandizace" postaví fabulaci o tom, jak je taková věc "prospěšná". Tyto servery např. parlametní listy, svetlokolemnas, zvedavec, blisty atd. jsou snadno identifikovatelné. Publikují tzv. "zajímavé informace" ve skutečnosti nepublikují žádné informace, ale názory kohosi, o kom se mnohdy ani nedá zjistit, jestli existuje či nikoliv a pokud se to dá zjistit, jako např. o soudružce Švihlíkové, velmi rychle se dobere výsledku o jakou osobu se jedná  jaká je jejíc motivace psát manipulativní texty. 

Toto se ale učíme v Evropě a Americe v základních školách, tam se mám dostává nejen informací, ale také kultury a morálky, která je nedílnou součástí vzdělání. 

To, že v např. v ČR část lidí rezignovala na vzdělání a tráví čas čtením nesmylů z palementních listů, jako např. soudruh Miloš Zeman a soudruh Filip, za to já opravdu nemůžu. Je to jej a jen jejich vlastní osobní ubohost. 


Nepřihlášený uživatel

#27160 Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 08:44

#27157: - Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 A jakou byste měl tedy radu vy? Je skutečně zvláštní, že komunistické země mají tak nízkou prosperitu, že to vede až k jejich krachu, co tedy s tím? Jak takovou věc napravit? Navíct tyto země onen majetek nějakým vlastníkům skutečně ukradly, tak proč jej tedy nevrátí zpět, aby tyto zločiny napravily? 


Nepřihlášený uživatel

#27161 Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 08:51

#27157: - Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Argumenty nemáte prostě vůbec žádné. Text, který jsem kritizoval je snůška blábolů a lží. USA žádné peníze netiskne a počítače také žádné peníze netvoří. Pokud počítače svým vlastníkům skutečně dokáží vydělat na burzách, vydělávají na úkor těch, kteří prodělávají. Podstatné je to, že tvoří trh s akciemi a penězi, tedy spoluvytvářejí cenu těchtě věcí to naprosto svobodně. O žádný podvod se nejdená. 

Je snadné hlopému člověku sdělit, jak je ta burza zločinná, ale ve skutečnosti mu především zatajíte její smysl a to vytváření trhu a ceny. Pokud by burza neexistovala, jak by se tvořila cena firem, podle čeho by se cena určila, pokud kdokoliv chtěl firmu koupit? Podle čeho by se tvořil směnný kurz? Tak jako za bolševika, že jsme platili 10 českých "bonů" za jeden ruský "bon"? 

 


Nepřihlášený uživatel

#27162 Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 08:58

#27157: - Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Demokracie je úžasná v tom, že je schopna diskutovat o problému "příliš velké na to, aby mohly padnout". 

Amerika nechala ovšem jedny velké padnout Lehman brothers a jiné naopak znárodnily, restrukturalizovaly a zpět prodali. Opět výhoda demokracie je v tom, že na to zástupci občanů zvolení v přímých volbých stanovili pravidlo, jak se určí kdo padne a kdo bude znárodněn a komu se pomůže. 

Následně potom skutečně může probíhat diskuse o tom, jak ono pravidlo funguje a zdali je přípustné, aby byly bankonví instituce natolik velké, aby byl pro stát problém, když se sami přivedou do krachu. 

To je na demokracii super, že se vyvíjí. Jak je to v totalitě? Vyberte si jestli budete mluvit o totalitě kapitatlistické (fašismus) nebo totalitě s kolektivním vlastníctvím (komunismus) obě tyto totality se nikam nevyvíjí, proto logicky dříve či později krachují. 


Nepřihlášený uživatel

#27163 Re: Re: Re: Re:

2014-12-27 09:01

#27159: - Re: Re: Re:  

 Každý člověk vzdělaný v Evropě a severní i jižní Americe, je schopen bez problémů rozliišovat pravdu a nepravdu na internetu. Je to v základu vlastně velmi snadné. Informace poskytují tiskové egentury jednotlivých států, přičemž demokratické státy dbají na to, aby se jednalo o informce, tyto jsou potvrzovány či vyvraceny standardní novinářskou prací. 

Toto se ale učíme v Evropě a Americe v základních školách, tam se mám dostává nejen informací, ale také kultury a morálky, která je nedílnou součástí vzdělání. 

To, že v např. v ČR část lidí rezignovala na vzdělání a tráví čas čtením nesmylů z palementních listů

:-)))) Mimoriadne zábavné čítanie, sám si dôkazom, ako dokážeš rozlišovať pravdu a nepravdu "na internete" a ako Ťa Tvoj "demokratický štát" a "nezávislé tlačové agentúry toho demokratického štátu" objektívne informujú.


Nepřihlášený uživatel

#27164 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:20

#27162: - Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Neviem ako u Vás, ale u mňa problém s demokratickou diskusiou nikdy nebol:-). Dokonca ani za totality nefungovala príliš ani len autocenzúra, čo u tých dnešných internetových hrdinských bojovníkov za demokraciu nemožno ani len predpokladať, pretože nemajú ani ten najmenší predpoklad na "demokratickú diskusiu". Pokiaľ to sledujem, jediné, čo dokážu, je argumentovanie nadávkami do "boľševikov", "zrůd", "agentov KGB", "Cigánov Červenákov", "Maďarov" :-)... V útokoch na Vášho prezidenta opakujú primitívne obvinenia a nejapné osobné urážky, šírené priblblými bulvárnymi médiami, ktoré sú z nejakého dôvodu vysadené na Zemana (zrejme v dôsledku toho, že sú financované Zemanovými odporcami, alebo nadbiehajú cieľovej skupine primitívov, ktorá si hľadá vinníka za svoju situáciu a Zeman je momentálne vhodnou kosťou na jej nalákanie na reklamy). Zemanove výroky na adresu Pussy Riot zasiahli jeho politických oponentov nie preto, že údajne boli nevhodne "vulgárne", ale preto, že v nich vyjadril iný medzinárodne politický postoj, než je ČR ordinovaný zhora. A v ČR sú "mienkotvorné" skupinky, vydávajúce sa za znalcov a strážcov ozajstných princípov ozajstnej demokracie, ktoré v tomto svetle propagujú roky masmédiá - nie je náhoda, že sa postavili do čela "Pražského Majdanu", pretože podpora protiruských ukrajinských fašistov je strategický cieľ, ktorý sledujú tí, čo podporujú ich.


Nepřihlášený uživatel

#27165 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:31

#27161: - Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Tak jako za bolševika, že jsme platili 10 českých "bonů" za jeden ruský "bon"? 

Vy ste za socíka kšeftovali s "bonmi"? :-) Ja si pamätám, že mi babkina sestra vysťahovaná do USA za I. republiky, poslala sa vysvečko pár dolárov a za to mi nejaká baba pred Tuzexom predala bony... a boli prvé rifle - ozajstné lewisky. To boli moje jediné kšefty:-) s bonmi. A ešte ma asi obtiahla. Vexláci sa v tom pravdaže vyznali lepšie.


Nepřihlášený uživatel

#27166 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-27 09:32

#27163: - Re: Re: Re: Re:  

Vy snad skutečně věříte nesmylům z parlementních listů, jakési lite vereze neonacistického serveru zevedavec? 

Vy jste také jeden z těch, kdo rezignoval na znalosti, neboť vzdělání mít rozhodně nemůžete?


Nepřihlášený uživatel

#27167 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:37

#27164: - Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Prímitévne obviněnia? Co to žvanité za hovadinu. Miloš Zeman masivně porušoval zákon, kterým se získává moc, tedy jednal jako komunista či nacista, právě oni porušují volební zákony, aby následně získanou moc mohli zneužívat např. na to, aby se paktovali s diktátory, obdobně jako tak činí nyní Miloš Zeman. 

Primitivní bylo Zemanovo porušování Zákona o volbě prezidenta republiky. 

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#27168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:41

#27165: - Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Peníze především v komunistických diktaturách mění se na "bony" tedy ztrácí svojí hodnotu jako platidla  a stávají se jen jakýmsi úplatkem. Směnné kurzy jsou vymyšlené, nemají taktéž hodnotu, proto se nejedná o peníze ale bony, žetony, nic víc. Dokládají to i ony pěticípé hvězdy a komunističtí zločinci na bonech vyobrazení. 


Nepřihlášený uživatel

#27169 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-27 09:43

#27166: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Čo máš furt s tými Parlamentními listami a Zvědavcom? :-)) Som zvedavec a čítam samozrejme kdečo, dokonca aj Beo.sk, pretože tak ako je to v tomto prípade, treba pozorovať potenciálne kokotiny od chujkov, ktorí to tu môžu ešte viac dosrať, ak sa tomu dá "voľný priebeh". Parlamentní listy sú mimochodom zaujímavé v tom, že demokraticky uverejňujú veľmi protichodné názory:-).

Si spokojný s mojím jazykom, je dosť zrozumiteľný? 


Nepřihlášený uživatel

#27170 Zeman je především Gottwaldem .....

2014-12-27 09:44


Nepřihlášený uživatel

#27171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:44

#27168: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 a že z tých vexlákov s bonmi sa v demokracii stali ctihodní podnikatelia:-))


Nepřihlášený uživatel

#27172 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-27 09:47

#27169: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Parlamentí listy vy kopie oplzlého alkoholického dementa Miloše Zemana publikují jen a jen propagandu. Jejich zdání, že se jedná o "protichůdné názody" je směšné a tím, že takovou blbost jste schopen vyslovit jen dokládáte, že jste rezignovali i na znalosti, kterých se vám dostalo v základní škole, ale vzdělání, jehož nedílnou součástí je kultura i morálka se vám logicky nedostalo žádného. 


Nepřihlášený uživatel

#27173 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:47

#27167: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 toto všetko ste už opakovali mnohokrát... repetitio mater studiorum est? ... tisíckrát opakované lži ("skreslené" fakty) sa stávajú pravdou?


Nepřihlášený uživatel

#27174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:48

#27171: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Problém je v tom, že to nejdříve byli StBáci a až následně "veksláci", což vy velmi dobře víte. 


Nepřihlášený uživatel

#27175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:49

#27173: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Kde jsou ony fakty "zkreslené"? Zeman snad nelhal ve volební kampani i "předkampani" prakticky o všem o čem promluvil? Tedy napište, pro zjednodušení, kdy mluvil pravdu.