MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27153 Pro informaci vy naprostý demente.....

2014-12-27 08:22

#27126: - Re: Re:  

 ....Seznam nejbohatších lidí

USA má HDP 16 bil. dolarů - 16 tisíc miliard dolarů, všichni vámi uvedení dohromady nedisponují ani 500 miliardami dolarů, přičemž vlastní peníze nejsou hotovostí s kterou dotyční mohou disponovat, je to jejich majetek do kterého jsou započteny především jejich firmy, kde poctivě platí zaměstnance, rozvíjejí svůj bussines, platí daně atd. 

Jste blázen, jestli si myslíte, že rozhodují především v USA nikým nevolení lidé.  Administrativa úřadů má jistě velký vliv na to, jak bude politik rozhodovat, ale pokud by i jen vycítil náznak komplotu, tedy manipulaci s informacemi, bylo by po úřadu a lidé, kteří by se takového jednání dopustili by skončili v kriminále, jak se mnohokrát v USA stalo, porušili by totiž základní zákon demokracie, tedy že

"stání moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona"

to je výhoda demokracie proti totalitám, tam nic takového samozřejmě neplatí, viz. Rusko posílající na Ukrajinu vojáky a tváříci se, že jsou tam na "dovolené" a "dobrovolně".  Toto by v USA žádnému prezidentovi neprošlo. 

Soudruh Radek Augustin např. v odpovědi panu Němcovi také porušuje toto pravidlo, neboť nestoudně lže, když píše, že si Miloš Zeman "vypůjčil slovník některých čelných českých politiků". Nic takévého se nestalo, neboť žádný čelný politik nikdy k.....da na veřejnosti nevyslovil a už vůbec ne do medií natož aby takové slovo vyslovil pro vyslovení onoho slova, jako to učinil Miloš Zeman, když jeho opakováním slovo zdůraznil. 

Odpovědi

Asenad

#27267 Re: Pro informaci vy naprostý demente.....

2014-12-27 13:48:55

#27153: - Pro informaci vy naprostý demente..... 

 skutečnou moc nemá ani americký prezident, ale vy si dál myslete že jo