MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27161 Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 08:51

#27157: - Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Argumenty nemáte prostě vůbec žádné. Text, který jsem kritizoval je snůška blábolů a lží. USA žádné peníze netiskne a počítače také žádné peníze netvoří. Pokud počítače svým vlastníkům skutečně dokáží vydělat na burzách, vydělávají na úkor těch, kteří prodělávají. Podstatné je to, že tvoří trh s akciemi a penězi, tedy spoluvytvářejí cenu těchtě věcí to naprosto svobodně. O žádný podvod se nejdená. 

Je snadné hlopému člověku sdělit, jak je ta burza zločinná, ale ve skutečnosti mu především zatajíte její smysl a to vytváření trhu a ceny. Pokud by burza neexistovala, jak by se tvořila cena firem, podle čeho by se cena určila, pokud kdokoliv chtěl firmu koupit? Podle čeho by se tvořil směnný kurz? Tak jako za bolševika, že jsme platili 10 českých "bonů" za jeden ruský "bon"? 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27165 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen.....

2014-12-27 09:31:57

#27161: - Re: Re: Re: Re: Vy jste gigantický blázen..... 

 Tak jako za bolševika, že jsme platili 10 českých "bonů" za jeden ruský "bon"? 

Vy ste za socíka kšeftovali s "bonmi"? :-) Ja si pamätám, že mi babkina sestra vysťahovaná do USA za I. republiky, poslala sa vysvečko pár dolárov a za to mi nejaká baba pred Tuzexom predala bony... a boli prvé rifle - ozajstné lewisky. To boli moje jediné kšefty:-) s bonmi. A ešte ma asi obtiahla. Vexláci sa v tom pravdaže vyznali lepšie.