MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27122 Re:

2014-12-26 23:13

#27113: -  

 Nešiř paniku!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27126 Re: Re:

2014-12-26 23:55:59

#27122: - Re:  

 Nachádzame sa vo virtuálnej spoločnosti, ktorú vytvorili nejakí ľudia. Kde sa títo ľudia nachádzajú? Kto sú to? V tejto spoločnosti niet žiadnej demokracie: týchto ľudí nikto nevolil.

Všeobecne sa predpokladá, že na Západe je ukážková demokracia. Tam ľudia hlasujú, no kto určuje, ako bude prebiehať toto hlasovanie? Títo ľudia sa schádzajú raz za mesiac na Manhattane a v priebehu pol hodiny rozhodnú, kam nasmerovať 3-5 biliónov dolárov. Mená týchto ľudí prakticky nepoznáme, no vieme, kto ich riadi – je to Merrill Lynch, J. P. Morgan, Bill Gates. Títo giganti ovládajú celé štáty. Oni sú skutoční vládcovia. To sú „Masters of Universe“ – Páni vesmíru. Oni majú všetky informácie, no systematicky ich skrývajú. Všetky médiá, ktoré nás informujú, vrátane ruských, sa nachádzajú v rukách týchto ľudí. V čase, keď prebieha štátny prevrat, oni okupujú všetky médiá.

Internet – je najvhodnejšie miesto činnosti tajných služieb. Iba veľmi vzdelaný človek je schopný rozlíšiť pravdu a nepravdu na internete, ak množstvo nepravdy absolútne očividne prevažuje.  A 98% internetu – to je you tube, to znamená televízor. Najhoršie je, že mnohé videoklipy majú degeneratívny charakter a pozerajú ich deti!  8-10 ročný človiečik nedokáže povedať „mne sa to nepáči“, pretože to, čo vidí, je pre neho skutočnou realitou. Milióny detí sa na to pozerajú a dochádza k prerodu. Formovanie mozgu dnešného človeka sa deje prostredníctvom pôsobenia zábavy a reklamy – sú to základné dva elementy fundamentálnej manipulácie človekom. Môžeme sa my zapojiť do tohto procesu a zmeniť jeho smer a obsah? Je to otvorená otázka. Mám nádej, že sa nám podarí urobiť niekoľko krokov vpred, aby sme sa oslobodili od tejto tyranie, v ktorej žijeme.

O reakcii Parlamentného zhromaždenia Rady Európy (PZRE) v súvislosti s Ukrajinou

Európu, Amerikou a Západom sa teraz valí vlna rusofóbie. Vy ste Rusi. Hovorím vám otvorene, ja nie som Rus. Som však priateľ Ruska, čo Európania nikdy nepoznali. Vlna rusofóbie je znakom toho, že sa pripravuje vojna. Vojna proti vám. To sa nedá skryť.

Rozvíja sa skutočná rusofóbia v masovom meradle. PZRE dočasne vylúčilo Rusko zo svojej organizácie. Európska komisia a európske štruktúry organizovali prevrat v Kyjeve, oni sami ho organizovali a sami sa ho zúčastňovali spolu so Spojenými štátmi americkými. Útok bol úspešný: ovládli Ukrajinu. Hovorím rozhodne – všetky štruktúry plynovodu na Ukrajine sa teraz nachádzajú v rukách SŠA (USA). Začína sa vojna o plyn, o energiu. Prebieha proste naozajstný útok.

Pretože hovoríme o médiách, poviem vám jeden príbeh, ktorý som zažil doma v Taliansku. Bol som v bare, v Ríme a pil svoje kapučíno v čase, keď dva dni chýbali do dňa, kedy padol Janukovič, asi 20 februára. V bare boli piati ľudia, ktorí ma poznali plus barman. Vediac, že sa zaoberám medzinárodnou politikou, opýtali sa ma na môj názor na udalosti v Kyjeve. Začal som rozprávať a pochopil som, že sa veľmi divia tomu, čo hovorím. Zastavili ma a hovoria: „Prepáčte, pán Chiesa, vy hovoríte veci, ktoré protirečia všetkému, čo sme videli v televízore! My vieme, že Vladimír Putin okupuje Ukrajinu“. A všetci piati si do tohto momentu mysleli, že samotný Putin, nie Rusko, ale osobne Putin okupuje Ukrajinu. V tom momente ma osvietilo – toto je mienka všetkých 60 miliónov Talianov. Je to preto, že všetky noviny a všetky TV stanice zverejnili, že Rusko okupuje Ukrajinu. Na základe toho sa prijímajú rozhodnutia, podobné tým z PZRE, pretože poslanci parlamentu nič nevedia ani o Ukrajine, ani o Kryme. Dokonca ani nevedia, kde sa nachádzajú na mape. Všetci sa pozerajú na tie isté TV kanály, preto všetci jednotne hovoria, že Rusko okupuje Ukrajinu. Za takýchto podmienok oni môžu vyrobiť hocijakú provokáciu a čo môžete urobiť vy? Brániť sa. Hovorím obrazne, Putin zabral Krym, ale Amerika zabrala Ukrajinu. No nikto o tom nič nehovorí.

Predseda vlády Ukrajiny teraz hovorí, že oni budú privatizovať všetky plynovody, prvý návrh bol od Chevron Corporation, ktorá navrhovala kúpiť všetko. Po tejto operácii ventil od všetkého ruského a ukrajinského plynu bude v Amerike. Medzitým prišiel Obama do Európy a vyhlásil: „A teraz vám my poskytneme plyn, ktorý máme“. Majú, to áno, ale za oceánom. Bude zložité transportovať ho do Európy. Takáto operácia by stála odhadom niekoľko sto miliónov dolárov a sedem rokov času. V týchto rokoch sa budú riešiť veľké strategické problémy, pretože Američania počítajú s tým, že takýmto postupom môžu v každom prípade spôsobiť škodu Rusku vo výške 100 miliárd dolárov ročne, čo prestavuje zisk z ropy.

Vtedy som svojim udiveným spolubesedníkom povedal: Začala sa Tretia svetová vojna , priatelia. Toto je prvá epizóda Tretej svetovej vojny. No Rusko má veľkú pravdepodobnosť ubrániť sa. V tejto hre je ešte jeden veľký hráč – Čína. 1,3 miliardy ľudí potrebuje energiu, ktorú bude s určitými ťažkosťami, Rusko pravdepodobne prečerpávať z Európy do Číny. Rusko bude spolupracovať s Čínou. No problém je znova v tom, že je potrebných 7-8 rokov, aby sa postavil plynovod medzi Ruskom a Čínou. No táto možnosť existuje. Na jednej strane sa vytvorí spojenectvo medzi Ruskom a Čínou. Na druhej strane západní giganti – Amerika a Európa, budú bohužiaľ určovať smer nášho budúceho života.

Kde berie Amerika peniaze na sponzorovanie fašizmu?

Je očividné, že organizácie „Pravý sektor“, „Sloboda“, ktorí bojovali na Majdane, sú fašisti. No sami o sebe by nič neznamenali, ak by nebolo osôb, ktoré ich podporujú. Pani Viktória Nulandová, zástupkyňa ministra zahraničných vecí SŠA (USA) Johna Kerryho, v polovici decembra 2013 povedala: „Investovali sme 5 miliárd dolárov, aby sme ponúkli ukrajinskému národu budúcnosť, akú si zaslúži“. A čo oni robili s tými 5 miliardami? Kúpili objekty tajnej služby Ukrajiny v ktorých platili zriadenie výcvikových táborov. Tie neskôr zriadili aj v Poľsku a Lotyšsku.

Môj posledný objav: Odkiaľ sú všetky tie peniaze? Viem, že mesačne vytvárajú SŠA (USA)  85 mld. dolárov z ničoho. Vytvárajú ich počítače. Američania splácajú svoj dlh peniazmi, ktoré umelo vytvárajú z ničoho, z nuly. 100-dolárové bankovky sa však vyrábajú… …v Severnej Kórei! Existujú tri miesta, kde SŠA (USA) vyrábajú svoje peniaze: dve sú v Amerike a tretie je v Severnej Kórei neďaleko Pchjongjangu. Je tam celé mestečko obkľúčené tajnými službami 69. divízie Severnej Kórei. Je tam celá základňa výroby dolára. Sú to skutočné americké doláre. Pravda, nie celkom skutočné, existuje totiž jedna takáto riekanka: „same-same but different“. Nie sú falošné, no zároveň sú falošné. Vyrába sa ich v množstve desiatok miliárd každý mesiac. Prečo Američania vyrábajú peniaze práve tam? Pretože Severná Kórea – je najizolovanejším štátom sveta. Takto oni držia pri moci kórejských diktátorov. Najvážnejšie je, že oni týmto spôsobom vykonávajú tajné financovanie všetkých špeciálnych služieb SŠA – CIA, NSA a tak ďalej. Preto teraz nie je potrebné ísť do amerického senátu a žiadať zvýšenie výdavkov na tieto účely. Je možné, že o tomto nič nevie ani sám prezident SŠA (USA) Obama. Týmto spôsobom, mimo kontrolu kongresu, oni financujú CIA. Odkiaľ sú tie peniaze pre Ukrajinu? A odkiaľ na financovanie „slobodnej“ sýrskej armády? Nuž, odtiaľ, zo Severnej Kórei! Týmto spôsobom si oni môžu kúpiť celú armádu. A vy si ešte myslíte, že žijete v civilizovanom svete?! Sú to zločinci, ktorí sú pri moci a vlastnia peniaze. Zločinci, ktorí môžu zabíjať či kupovať celé vlády.

Je očividné, že je potrebné sa brániť. Ak nie si schopný sa brániť, zabijú ťa. Mám obavy o osud 10 miliónov Rusov na Ukrajine. Najhorší scenár je ten, ak nikto nič neurobí.

giulietto-chiesa-tretia-svetova-vojna-sa-zacala