MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Svarun

#27109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:21

#27066: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak si tu totalitu představuji? Úplně jednoduše. Možná jsem jí myslel věci jako Lisabonskou smlouvu, zpřísnění regulace tisku, kdy se snaží bruselští činitelé dostat pod kontrolu jednotlivá národní média s pravomocí udílet pokuty a vyhazovat žurnalisty (ať žije politická korektnost), možná taky Euroval, či snahy kontrolovat veškeré finanční toky a jiné tvrdé zásahy do suverenity jednotlivých států, možná taky ale tuny nesmyslných směrnic a nařízení pozvolna likvidujících náš průmysl a zbytky zemědělství a odkazující nás na výrobky ze západu, kterým nejsme schopni konkurovat, či probíhající snahy o integraci, jež mají vést až k úplnému rozmělnění jednotlivých států a jejich svobod a nastolení té pravé orwellovské eurototality. Či snad vynucování sankcí vůči Rusku a tím poškození našeho exportu, v neposlední řadě také multikulturní paskvil, který prostupuje jako strašák naším kontinentem, řízený příliv milionů imigrantů, především k naší kultuře nepřátelských muslimů, jejich zvýhodnění na úkor domácích (u nás se to projevuje hlavně protěžování cikánů fůrou neziskovek). Potažmo propagace všemožných jiných LGBT menšin a nebo snad pošlapávání tradičních hodnot ve jménu pseudotolerance, můžeš si vybrat, je toho opravdu hodně, co hyzdí tvář tebou vysněné EU. Hlavně mi sem zase nepiš ty bláboly z euroústavy, co mi tu každý vypisuje, teorie je jedna věc, praxe druhá. Spojení slov demokracie a EU je skutečně směšné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27111 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:29:11

#27109: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Doporučuji přečíst oba díly a zamyslet se u toho, třeba Vám to něco objasní. Odkaz zde: http://zpravy.aktualne.cz/…/r~b2a39f7e86c411e4b6d20025900f…/


Nepřihlášený uživatel

#27117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 22:51:39

#27109: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je smutné, že jsme dvacet let „svobodné cesty“ využili jen k tomu, abychom znovu žili v zemi, kde všechny noviny bez rozdílu hlásají jeden názor, kdy televize ukazují jen jednu jedinou možnost a kde se jiný pohled okamžitě zpochybní jako extremistický, asociální a protispolečenský. Je o to víc smutnější, že se to samé už dávno děje i v Západní Evropě, kterou jsme dlouho považovali za vzor fungující demokracie. Se zděšením sleduji, kolik paralel s Orwellowou 1984 v tomhle eurosocialistickým paskvilu spatřuji.