Uvalení spotřební daně na petardy, dělobuchy a další pyrotechniku

Quoted post

AKKINA

#25 Re: Dementárium

2015-01-01 09:42

#16: Nemám podpis. - Dementárium 

 My podepsaní jsme rádi, že naši blízcí mají ještě všechny prsty - a vepřovým palicím, co pálí celoročně všechno hlava nehlava to asi zřejmě nedochází.

Těžko si o svých prstech rozhoduje opilý 15-ti letý, že ?

Sama mám známého se skleněným okem - také z mladších let - a teď jako otec má bohužel pro své děti příklad z praxe.

Proč se asi akce, jako pálení čarodějnic musí dělat na vymezených místech ? Proč by se lidi, co chtějí odpalovat rakety a mrzačit se nemohli taky na takových místech zdužovat ?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Re: Dementárium

2015-01-01 11:47:37

#25: AKKINA - Re: Dementárium 

 HM, já měl kamaráda co se zabil v autě, jsem pro absolutní ZÁKAZ používání automobilů. A taky jsem viděl jak elektrika zabila chlapa, jsem pro zrušení elektráren a hurá zpět na stromy. 

LOL této petici

#162 Re: Re: Dementárium

2015-01-10 17:02:29

#25: AKKINA - Re: Dementárium 

 Nevím, jakým způsobem tito lidé přemýšlejí, ale pokud se uvalí na kvalitní originální pyrotechniku spotřební daň, způsobí to maximálně tyto dvě věci: 


1) Do ČR se začne více pašovat nekvalitní Vietnamská pyro a stát bude prodělávat ještě víc, protože Vietnamci to nezdaní vůbec a neodvedou ani DPH, rovněž přibude utržených prstů kvůli špatným zpožďovacím složím. 

2) Skupinky nadšenců, kteří nechtějí nebezpečnou Vietnamskou pyro a nemají moc peněz nazbyt by se mohli pokusit dokonce takových šíleností, jako vyrábět si pyrotechniku doma