My občane České republiky trváme na obnovu soudu.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re: Re:

2015-02-09 13:31

#15: Vít Kuranda - Re: Re:  

To máš těžký, vole, i naprostý debil má právo sepsat petici a donutit státní správu se zabývat tím, co se třeba nám jeví jako zbytečné, nemožné, hloupé nebo pošetilé.

Když poslouchám vysoce inteligentního prezidenta Zemana ( a předtím Klause) s jejich záplavou sofistikovaných úsloví a citáty různých klasiků prošpikované projevy, jejichž výsledkem je jen merda, tak má tolerance k těm, kteří neumí psát bez chyb, pravděpodobně kradou a nepracují, ale jejich společenská nebezpečnost je proti výše zmíněným takřka nulová stoupá závratnou rychlostí.

Odpovědi

Vít Kuranda

#17 Re: Re: Re: Re:

2015-02-09 14:03:44

#16: - Re: Re: Re:  

 "To máš těžký, vole, i naprostý debil má právo sepsat petici.... "

 

Myslíš, vole?

No to jsme si tady ověřili. Právo na to má, ale co schopnosti?

Když mi petarda utrhne všechny prsty, jsem doživotně vyřazen ze hry na kytaru. A není to diskriminace, prostě na to nemám hardware. Pokud jsem se nenaučil pravopis, jsem doživotně vyřazen z psaní veřejných dokumentů (což petice je). Takhle věci stojí. Pokud někdo píše (mimo jiné)slova jako "minysterstvo, spochybníly a áposolutně", tak nemá právo psát petice. Ať si dojde na ZŠ, 90% žáků šesté třídy mu to dle diktátu napíší. Ale sám ať se do psaní oficiálních textů nepouští. Jo, vole?