radioaktivní smeťák v Litoměřicích nechceme

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1 Dobré ráno

2015-02-15 21:46

Ukládání odpadu probíhá od r. 1964, kdo chce, najde všechny informace na internetu, ale pochopitelně většina obyvatel i návštěvníků Litoměřic to neřeší (proč taky) a teď se najednou někdo probudil a dělá z toho kauzu ...

Odpovědi

Obyvatel Litoměřic

#4 Re: Dobré ráno

2015-02-16 14:25:30

#1: - Dobré ráno 

 Děkujeme vám za příspěvek.

Máte pravdu, že to nikdo neřeší, protože o tom většina obyvatel ani neví. A také máte pravdu, že vše najdete na internetu, ale většina článků jsou nepravdivá a již několikrát přepsána. Již několikrát se stalo, že naleznuté stránky nebo články, které jsme si zapsali, již později byly změněny nebo dokonce odstraněny. Lidé na vysokých místech, co o tom něco vědí a mají s tím něco společného, tak zapírají, protože mají z toho peníze. Myslím, že by obyvatelé měli řešit to, co se děje v místě kde žijí a starat se také trochu o zdraví města. ALe to je zase můj názor.

Přeji vám hezký den a děkujeme za váš názor.


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Dobré ráno

2015-02-23 09:38:17

#1: - Radioaktivní smeťák nechceme

 

Vážený pane, každý by se mněl jednou probudit - to je podstata pokroku, demokracie a poznání, jinak bychom ještě bydleli v jeskyních.

 

Ráda bych Vás informovala, že naše zkušenost probudila k odporu všechny občany lokalit budoucích úložišť. Pochopili, že státní úředníci a politici si rozdělují vybrané finanční prostředky  a na lidech, jejich zdraví a životním prostředí jim vůbec nezáleží! A pokud se lidé nebudou shromažďovat k odporu, tak je nic nezastaví.

 

S úctou k Vašemu žádnému názoru - vyjádřil jste jen svůj konzumní životní postoj - "nic kolem nás neřeším a nic mne nezajímá"!

 

Předseda Spolku za zrušení Richardu

#21 Vážení spoluob - založili jsme spolek Za zrušení Richardu- nechceme radioaktivní skládku v Litoměřic

2015-11-09 10:57:35

Tak jak se Vám líbí umístění  mnoha větracích šachet a radioaktivní skládky - opravdu je to bezpečné a patřičné přímo ve městě ?  To si nikde na světě ještě nedovolili, co naši radní!

A dovolí si to, co jim slušná mlčící většina dovolí ! Mlčení je přeci souhlas,  no né!

Ještě, že máme nemovité kulturní památky, kam to můžeme uložit, abychom ukázali, jak si jich vážíme a jakou pietní úctu máme k těm tisícům vězňů, co v Litoměřickém koncentračním táboru "SS kommando B5" umřelo hlady a otrockou prací, abychom z podzemní technické památky udělali smrt šířící "smeťák".