Petice o neobjektivním informování Českou televizí

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22

2015-03-08 07:24

Prezident v pátek uvedl, že ČT neplní svoji veřejnoprávní funkci a stává se "špatnou komerční televizí". Podpořil také možnost, aby občané peníze určené na koncesionářské poplatky mohli věnovat na obecně prospěšné účely.

„Česká televize by neměla být hlásnou troubou jakékoliv politické strany, například TOP 09,” dodal Zeman. Podle názoru většiny lidí prý ČT nepřináší vyvážené a objektivní zpravodajství.

Komu se program nelíbí, nemusel by platit
Návrh zákona o zrušení koncesionářských poplatků, který podle Zemanových slov připravují někteří senátoři napříč politickým spektrem, prezident považuje za rozumný. Znamenal by totiž podle něj stejnou startovací čáru pro všechny televize. Za návrhem stojí šéf Strany práv občanů Jan Veleba.

Plně s tímto komentářem SOUHLASÍM ! V tomto státě je
tržní ekonomika a demokracie. Jen ať se tedy Dvořák
UKÁŽE jaký je MANAGER a jakou práci odvádí pro koncesionáře v ČR , KTEŘÍ JSOU JEHO ZAMĚSTNAVATELÉ.
ŽÁDNÁ AMERICKÁ AMBASÁDA , BAKALA A JIM PODOBNÍ !

Odpovědi

Drahoš

#23 Re:

2015-03-08 12:28:35

#22: -  

 Zrušení koncesionářských poplatků se mi nezdá. V tom okamžiku budeme mít na ČT stejně uhozené zprávy, jako např. na Primě nebo na Nově, budeme koukat na další americké krváky a pseudokriminálky, případně se třeba dožijeme i nějakých čuňačinek se Šmuclerem.

Taková televize by se vám líbila? Ať zůstane ČT taková jaká je, ale bez různých lobistů a jiných podrazáků. Ať prostě objektivně informuje a "nevychovává".