vojaci USA v CR- souhlasime. !!!

Quoted post

max

#29 Max

2015-03-09 13:37

Pro nektery chudaky, co nikdy nebyli v USA a jsou chytry jak radio- prectete si nasledujici clanek.

Druhý dodatek Ústavy Spojených států amerických

Druhý dodatek je nejkratším a také nejsrozumitelnějším dodatkem ústavy Spojených států. Říká že lidé mají právo vlastnit zbraně a vytvářet milice. Toto právo nesmí být omezováno na státní ani federální úrovni. Byl sepsán, aby v případě, že by nastoupila tyranská vláda, která by se pokusila omezovat základní práva lidu a kterou by se nepodařilo odvolat skrze politický proces, ji mohli občané svrhnout za použití zbraní. Zbraně v rukou spořádaných občanů současně slouží jako jakási protiváha státní a federální ozbrojené moci.

Takovy zakon v uzasnem Rusku a nikde u nedrtalcu z vychodu nenajdete co? Proc asi.? :-D

Odpovědi

Stery

#30 Re: Max

2015-03-09 16:09:25

#29: max - Max 

 He, a to, že pak nějakej Amík zastřelí osmileté děcko, protože mu koplo míč na zahradu, to už tě asi nezajímá, co? A pán do toho zase zatahuje Rusko, to už je nemoc tohle :D Vy Amerikánofilové bez toho asi nemůžete žít, abyste si do tohodle státu alespoň 10x denně nerýpli, no, je to váš život, váš problém.. Jen bych tě rád upozornil, že takhle debilní zákon neplatí v žádné jiné zemi, než v USA, alespoň v Evropské tedy určitě ne, protože Evropa je slušný a spořádaný kontinent, ne jako ti vrazi za oceánem..

Sahra Wagenknecht

#31 Re: Max

2015-03-09 21:48:59

#29: max - Max 

 Pan pochazi take z vychodni Evropy,ze se tak vyzna mezi Neandrtalci? My tady v Cechach jsme povazovani za  kulturni stredoevropany!A ten druhy dodatek Ustavy Spojenych statu americkych,to jste zacal v USA studovat pri myti nadobi,nebo jak?Predpokladam,ze na vic asi  ani nemate,kdyz ani nevite ,v ktere casti Evropy se nasly kosterni pozustatky Neandrtalce,predchudce dnesniho cloveka.Naposledy, prave v tom Vami tak nenavidenem Rusku nasli vedci pozustatky cloveka a analyzou jeho DNA zjistili,ze zil v dobe Neandrtalcu ale Neandrtalec to nebyl!Takze,vice soudnosti by Vam neskodilo.