vojaci USA v CR- souhlasime. !!!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno vojaci USA v CR- souhlasime. !!!

Stano

#26

2015-03-08 07:59

USA vždy Evropu zachraňovali. Poválečná prosperita Evropy byla též nastartovaná jejich pomocí. Zapřičinili se o pád komunismu. Co žiju , nezabrali na rozdíl od Rusů pod svou nadvládu ani píď půdy . Kam vkročí Rus přijde bída a diktatura. Tak se vzpamatujte Češi.

Stery

#27

2015-03-08 09:54

Vy jste všichni chudáci.. Tady se řeší vojska USSA a vy sem do toho zase serete nějaký Rusáky.. Tohle je skvělá názorná ukázka všech amerických řiťolezců, jakou mají mentalitu, do všeho automaticky zatahovat Rusko :D Jednou je tohle petice týkající se US army, tak sem vy ubožáci netahejte nic jinýho.. Já jsem proti, nechci tady žádný zku**ený Amíky (a ani Rusáky, aby se některým ulevilo..).. Vy všichni Amerikánofilové si uvědomte, že politika této země od poválečné éry nic dobrého nepřinesla. To, co za Studené Války prováděly obě velmoci, byl prostě hnus.. Jenže Rusko s tím vším od rozpadu SSSR alespoň skončilo a narozdíl od USA vedlo jen jednu válku a NA SVÉM ÚZEMÍ proti čečenským teroristům.. USA to rozdělalo, kde mohlo, hlavně že mají ropu. Fakt bych chtěl vidět, jak byste sepisovali takovéhle petice, kdyby vám US bombardér zničil barák a roztrhal by na kousky vaše děti a vaší matku.

Jinak nemám rád Rusko a nenávidím USA, s Ruskem (respektive SSSR) máme my Češi špatné zkušenosti, to je pravda, ale vy si jako myslíte, že s americkou armádou na našem území bychom žili šťastně a v míru?? To jste se jako ještě za těch 20 let okupace nepoučili? Tak to je mi líto, že se mezi námi najdou tací hloupí lidé. Jen se zkuste zeptat nějakého Afgánce, jaké zkušenosti s tou mírovou armádou z USA má :D

 

joey

#28 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-09 13:27

#23: Selský rozum - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Musim to upresnit myslim v zemich, kde je mir. A jeste neco bych rad dodal V Liybi americti vojaci nejsou!! Tak prosim nelzete! A pokud se nepletu tak bombardovani Kaddafiho Lybie podporilo neprimo i Rusko, kdyz se zdrzelo hlasovani v OSN.

Tento clanek jsem napsal pozdeji, kdyby ses ho uracel cist, nemusel bych na tebe znovu reagovat BLBE!!!. no jo kazdej si precte jen to co se mu hodi.

max

#29 Max

2015-03-09 13:37

Pro nektery chudaky, co nikdy nebyli v USA a jsou chytry jak radio- prectete si nasledujici clanek.

Druhý dodatek Ústavy Spojených států amerických

Druhý dodatek je nejkratším a také nejsrozumitelnějším dodatkem ústavy Spojených států. Říká že lidé mají právo vlastnit zbraně a vytvářet milice. Toto právo nesmí být omezováno na státní ani federální úrovni. Byl sepsán, aby v případě, že by nastoupila tyranská vláda, která by se pokusila omezovat základní práva lidu a kterou by se nepodařilo odvolat skrze politický proces, ji mohli občané svrhnout za použití zbraní. Zbraně v rukou spořádaných občanů současně slouží jako jakási protiváha státní a federální ozbrojené moci.

Takovy zakon v uzasnem Rusku a nikde u nedrtalcu z vychodu nenajdete co? Proc asi.? :-D

Stery

#30 Re: Max

2015-03-09 16:09

#29: max - Max 

 He, a to, že pak nějakej Amík zastřelí osmileté děcko, protože mu koplo míč na zahradu, to už tě asi nezajímá, co? A pán do toho zase zatahuje Rusko, to už je nemoc tohle :D Vy Amerikánofilové bez toho asi nemůžete žít, abyste si do tohodle státu alespoň 10x denně nerýpli, no, je to váš život, váš problém.. Jen bych tě rád upozornil, že takhle debilní zákon neplatí v žádné jiné zemi, než v USA, alespoň v Evropské tedy určitě ne, protože Evropa je slušný a spořádaný kontinent, ne jako ti vrazi za oceánem..

Sahra Wagenknecht

#31 Re: Max

2015-03-09 21:48

#29: max - Max 

 Pan pochazi take z vychodni Evropy,ze se tak vyzna mezi Neandrtalci? My tady v Cechach jsme povazovani za  kulturni stredoevropany!A ten druhy dodatek Ustavy Spojenych statu americkych,to jste zacal v USA studovat pri myti nadobi,nebo jak?Predpokladam,ze na vic asi  ani nemate,kdyz ani nevite ,v ktere casti Evropy se nasly kosterni pozustatky Neandrtalce,predchudce dnesniho cloveka.Naposledy, prave v tom Vami tak nenavidenem Rusku nasli vedci pozustatky cloveka a analyzou jeho DNA zjistili,ze zil v dobe Neandrtalcu ale Neandrtalec to nebyl!Takze,vice soudnosti by Vam neskodilo.

max

#32 max

2015-03-10 09:09

pán je chytrolín. Krome vašich zabšklých plků jsme se nic nedozveděli.