Zákaz norování

Quoted post

jarda

#112

2015-04-18 13:19

 Vypatlany mozky z paneláku, kdyby nebylo norování tak se tady ty svine Zrzavý premnozej a už tuplem tady nebudou zadní bazanti a zajíci, lidi si taky musej uvědomit ze i myslivci mají srdce k přírodě a ne že všechno zabíjejí a jsou to naky vymatlany mozky

Odpovědi

lola

#113 Re:

2015-04-18 13:31:03

#112: jarda -  

 konečně někdo do mluví pravdu :)


Nepřihlášený uživatel

#116 Re:

2015-04-18 14:48:58

#112: jarda -  

' Vypatlaný zelený mozci' by si zase mohli uvědomit, že sotva může být norování jediným způsobem regulace lišek. Mám pocit, že norování je tu od toho, aby myslivci mohli ukojot svoji potřebu nechat psy rozrhat bezbranná mláďata. Pokud by regulace byla skutečně nutná měly by se lišky střílet v zimě, kdy ještě nemají potomky, vyšlo by to nastejno, ale při norování se ti psychicky narušení jedinci mohou navíc pokochat pohledem na roztrhané mrtvolky. Obávám se, že tady ty vaše "argumenty" nepadnou na úrodnou půdu. Myslivci mají srdce k přírodě, ale lišky jsou u nich 'zrzavý svině', nenechají si ujít jedinou možnost něco zamordovat a vystavují si v domě mrtvoly. Pardon, ale takto se člověk s citem k přírodě nechová, takhle se chovají tak možná pytláci. Za to, že je tu málo zajíců, koroptví atd. můžou hlavně lidé, kteří tato zvířata s oblibou lovily, pak jich ale najednou začalo záhadným způsobem ubívat a napovím vám, že lišky v tom prsty rozhodně neměly. Tady ty pokusy o obhájení norování mě fakt baví, jedině debil (nebo myslivec) by tomu mohl věřit.

Irena

#120 Re:

2015-04-18 17:31:54

#112: jarda -  

 Vypatlanej mozek jste vy, svině zrzavý neznám...asi nový druh že... nebo alkohol ve vygumovaném mozku myslivců. Lišky se nemusí přemnožit, aby nebyli žádní bažanti a zajíci, zvládnou to myslivci sami. Nikdy nebylo nic dobrého, když člověk zasáhl do přírody, ALE... když už by byla nutná regulace lišek, tak na podzim odstřel, ale né hnusné týrání mláďat a jejim matek, a to nemluvím o psech, které v úvozovkách , jako mají myslivci rádi. Co je krásného, na hnusném týrání zvířat při norování ??? A pak ty fotky vysmátých dementů, nad zkrvavenými tělíčky mláďat, nebo ještě živé a vyděšené liščata, které drží frajeři za krk a nemluvím o tom, co s nimi dodatečně dělají. Všechno se dá dělat humálněji a né se vyžívat nad něčím takovým, jako je norování. Jste úchylové a měli by takové lidi zavřít a léčit na palici a né že drží v ruce zbraň.


Nepřihlášený uživatel

#162 Re:

2015-04-20 11:02:14

#112: jarda -  

 Myslivci mají srdce k přírodě a lišky nazvete zrzavými sviněmi. Si asi buď nevidíte do huby anebo máte poněkud pokroucený vztah k té přírodě. Kdyby srnčího bylo tolik, jako lišek, tak to myslivci ani neceknou co? Všichni by měli narvaný mrazáky a plný pupky. Dnu na vás.

zrušitmyslivce

#166 Re:

2015-04-20 13:06:04

#112: jarda -  

  Vypatlaný zelený mozky se slámou v botách, zatím jediný kdo se přemnožil jste vy. Na jednu lišku připadá několik buranů s bouchačkou. A když se vám zdá, že je tady má,lo zajíců, tak proč je stále masivně střílíte? A bažanti sem nepatří, takže není důvod kvůli nim likvidovat původní druh. Kromě toho, ještě nikdo nikde neprokázal, že za jejich úbytek mohou lišky ani jakýkoliv jiný původní predátor. To jsou jen myslivecký a buranský hospodský řeči.