Mírové hnutí 2015 - Naším základním právem je ŽÍT V MÍRU

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Re: Re:

2015-04-20 08:33

#6: - Re: Re:  

 Copak, vy protiruští hrdinové, vy ještě věříte tomu, že USA někdy někoho zachránily??? KOHO, konkrétně. a pokud se jim podaří vyvolat, kromě Ukrajiny, válku v celé Evropě - vždyť na území Ameriky se přece válčit nebude -, tak si nemyslete, že vás zachrání. PRÁVĚ VÁS, KTEŘÍ LEZETE USA DO ZADNÍ ČÁSTI, POŠLOU, JAKO TY "SPOLEHLIVÉ" HNED DO PRVNÍ LINIE !!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re: Re:

2015-04-20 15:10:04

#7: - Re: Re: Re:  

 Dalsi blabol hlupaka. Jak jste prisel na to ze USA chce vyvolat valku v Evrope a hlavne proc si myslite ze USA pocita ze se ji nijak uzemne a ekonomicky nedotkne.? Argumenty prosim necerpat ze satirickych stranek jako Protiproud,Aeronet atd...me jde o vecnost,ne konspirace.

Dokazete to...?)))

MJ...verim ze USA zachranili velkou cast Evropy pred  sovetskym komunismem...a totalitou ala SSSR/Rusko. Diky USA a Gorbacovovi uz pod nim nejsme take my. To je ta nejvetsi vyhra mily pane a duvod k oslavam..) Diky USA je Rusko v pozici kdy nemuze vyvolat globalni konflikt,aspon prozatim. Putin ale hraje nebezpecnou hru a posiluje vojensky. Drzim palce at to NATO/USA/EU ustoji a ruskeho lovce amfor a zlodeje uzemi usmerni...neni zadna velmoc co Kreml podporuje.