Mírové hnutí 2015 - Naším základním právem je ŽÍT V MÍRU


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-04-19 09:27

s radostí svůj podpis přidávám..!!!

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-04-19 17:42

Co k tomu treba...nic..uz je najvyssi cas !!!

Nepřihlášený uživatel

#3

2015-04-19 17:46

To je zase kviceni proruskeho stada. Vy se z toho Putina jednou pominete....Kreml si dela jen svou politiku a je mu jedno,co vyvolava. Uz z historie je to impetator.

Rusko nastoupilo pozici vratit se opet mezi velmoci. Jakou cestu voli,uz predvedlo. Mu je jedno co na to jine staty.....Je videt ze mentalitu rusu neznate, oni se povazuji za pupek sveta.

Jak moc se Kremlu podari roztristit nazorove Evropu,tim lepe..to je co on chce a vyuzit toho naivni pacifisty,vcetne tech ceskych, je velice jednoduche. Verit ale ze Kreml je spasitel, muze jen jednoduchy clovek.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2015-04-19 17:59

#3: -  

 Ty tady zatím kvičíš jako jediný a co teprve na frontě, to si tvoje kvičení přijdu poslechnout.


Nepřihlášený uživatel

#5 Re:

2015-04-19 18:53

#3: -  

 Rusko zvolilo cestu, kterou USA provádí už dobrých 100 let, a ještě jim za to všichni zblble teleskají. Holt když dva dělají totéž, není to totéž. Kdyby Rusko konalo dle zvyků US Army, už dávno by vjelo do Kyjeva a svrhlo by pučistickou vládu během několika hodin, dosadilo tam opět svou loutku a časy by šly dál jako dřív. Holt ne každý si může dovolit přepadat suverénní státy bez podpory Rady bezpečnosti a přitom se těšit takové mezinárodní podpoře.


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Re:

2015-04-19 19:00

#4: - Re:  

 Ty mas dost.....Vy co tady najizdite do USA a spekulujete ze v jejich zajmu je valka v Evrope,jste banda nesvepravnych,zmanipulovatelnych jedincu. Copak mate dojem ze USA,svet.velmoc c.1,nevi jaka ryzika valka obnasi? Jste teda k smichu,pokud myslite za USA hodla znicit planetu. Bezte s tim, vite kam..? To Vy jste stvaci a nebezpeci pro klid a mir. 


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Re: Re:

2015-04-20 08:33

#6: - Re: Re:  

 Copak, vy protiruští hrdinové, vy ještě věříte tomu, že USA někdy někoho zachránily??? KOHO, konkrétně. a pokud se jim podaří vyvolat, kromě Ukrajiny, válku v celé Evropě - vždyť na území Ameriky se přece válčit nebude -, tak si nemyslete, že vás zachrání. PRÁVĚ VÁS, KTEŘÍ LEZETE USA DO ZADNÍ ČÁSTI, POŠLOU, JAKO TY "SPOLEHLIVÉ" HNED DO PRVNÍ LINIE !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re: Re:

2015-04-20 15:10

#7: - Re: Re: Re:  

 Dalsi blabol hlupaka. Jak jste prisel na to ze USA chce vyvolat valku v Evrope a hlavne proc si myslite ze USA pocita ze se ji nijak uzemne a ekonomicky nedotkne.? Argumenty prosim necerpat ze satirickych stranek jako Protiproud,Aeronet atd...me jde o vecnost,ne konspirace.

Dokazete to...?)))

MJ...verim ze USA zachranili velkou cast Evropy pred  sovetskym komunismem...a totalitou ala SSSR/Rusko. Diky USA a Gorbacovovi uz pod nim nejsme take my. To je ta nejvetsi vyhra mily pane a duvod k oslavam..) Diky USA je Rusko v pozici kdy nemuze vyvolat globalni konflikt,aspon prozatim. Putin ale hraje nebezpecnou hru a posiluje vojensky. Drzim palce at to NATO/USA/EU ustoji a ruskeho lovce amfor a zlodeje uzemi usmerni...neni zadna velmoc co Kreml podporuje.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#9 Putin chce Ukrajinu a bude ji mít, tvrdí Schwarzenberg

2015-04-20 16:31

Mirumilovny tatka Putin buduje svou risi. V CR boduje jeho pata kolona.


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-04-20 17:27

Zivot v Miru, klid..pohoda...globalni otazka je,kde se zastavi vladce Kremlu Putin?  

Vazeni...vystrcte ty sve hlavy z pisku.. ci z jeho zadele...


Nepřihlášený uživatel

#11 Policie v Moskvě rozehnala oslavu Hitlerových narozenin

2015-04-20 20:57

Fasismus v Rusku sili.


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re:

2015-04-21 18:43

#5: - Re:  

 Zdravím, jedna poznámka, kdyby Rusko konalo podle zvyků USA, tak by žádné USA už neexistovalo :-)


Nepřihlášený uživatel

#13 Re:

2015-04-21 18:54

#3: -  

 Nevím jak jste přišel na "kvičení proruského stáda"? Buď lidi, kteří chtějí mír, jsou kvičící prasata, takže vy jste absolutně pro válku a vyvražďování mírumilovných lidí včetně žen a dětí, v tom případě jsem rád, že jsem kvičící prase, protože Vy nejste žádné zvíře natož člověk. Anebo proruští,ale tím pádem by to znamenalo, že když jsou pro mír lidi, kteří jsou proruští, tak je Rusko iniciátor světového míru!!!


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re: Re:

2015-04-21 19:23

#6: - Re: Re:  

 Tak za prvé, USA není světová velmoc č.1, jejich finanční systém je těsně před kolapsem, státní dluh činí více než 17bilónů dolarů, z něhož 2/3 je vůči Číně, takže světová supervelmoc je Čína!!! Dále USA je poslední ve světě ve výdajích na vzdělání, konkrétně na 225.místě. 1.je Švédsko, 2.Fnsko, 3.ČR!!!. Dále USA je poslední ve světě v rozdílu mezi exportem a importem (-400 mil dolarů), na prvním místě je samozřejmě Čína +400 mil. dolarů ročně!!! Jediné v čem je USA první, je ve výdajích na zbrojení a vedení vojenský intervencí v rámci dobývání přírodních zdrojů, kterých se jim nedostává a protože moc dobře vědí, jak je na tom jejich finanční systém. Mimochodem druhá světová supervelmoc je Rusko, podle světových ekonomů. Rusko a Čína hrubě zaostává jen v počtu intervencí do suverénních států a zásahů proti jejich legitimním vládám!!!


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Re: Re:

2015-04-21 19:33

#6: - Re: Re:  

 Další věc, zmanipulovaný jste Vy mainstream-ovými médii, které jsou jasně proamerické. Důsledky války s Ruskem, si dobře uvědomují, chtějí vyprovokovat konvenční válku v Evropě, takže bez následků pro americké území, byla by to jen finanční injekce pro americký finanční systém, kterému už nestačí místní bojůvky v Libii, Sýrii atd. A i kdyby došlo k jaderné válce, s čímž nepočítají, protože spoléhají, že právě Rusko si uvědomuje následky, tak je to nejvýše postaveným ve finančním systému jedno, protože občané USA, kteří to odnesou, jsou jim ukradení.


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-21 19:42

#8: - Re: Re: Re: Re:  

 Není žádná velmoc, co Rusko podporuje? A co supervelmoc č.1 Čína, dále Indie, Brasilie, Jihoafrická republika, KLDR, Irán, Řecko atd. A to je dobře!!!


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-22 05:54

#16: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 ale no tak....))) Cina si v problemech Ruska sleduje sve zajmy....

Dalsi jmenovane staty ze skupiny BRICS, obchoduji rozhodne ve vetsim rozsahu prave s USA.

Iran, KLDR..bez komentare...Recko,bude spolupracovat s kazdym,kdo mu zaplati dluhy..)

Dluh USA Cine je naprosto zanedbatelny,je videt ze vubec nevite ktera bije. Hlavnim veritelem jsou samotni obcane USA a Fed. Ne ze by to bylo zrovna super...ale Cina to rozhodne neni a USA plati vcas..)

USA je skutecne stale velmoci cislo 1 i kdyz Cina slape na paty...divite se...PRI TOM POCTU LEVNE PRACOVNI SILY, zadna socialni politika a vydaje do ni....USA naopak....co je president Obama,je to socialni stat. Vubec netusite jak obrovske jsou vydaje do vzdelani...treba ve statu Kalifornie...hledejte sve zdroje lepe..)))

Rusko je nejen nepocita mezi supervelmoce,ono dokonce neni ani velmoc....


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-05-10 18:35

Ukrajinská loutková vláda nelegitimně dosazená amerikou a evropskou unií, posílá tanky a vojáky proti občanům Ukrajiny, kteří s touto vládou nesouhlasí a nazývá je teroristy? Tak to je fakt hnus. Nechápu, jak tady někteří hlupáci mouhou psát, že současná ukrajinská vláda hájí práva své vlasti. Cože? Hájí pouze práva západu! To byla bohužel ta minulá vláda, která hájila práva své země, právě tím, že odmítla podepsat krajně nevýhodnou integrační smlouvu s EU, a díky tomu byla svržena ve zinscenované revoluci. Vy hlupáci, otevřete oči!!! Je mi zle z lidí kteří ještě stále věří prozápadní politice. To nevidíte to utrpení které armády US a NATO páchají po celém světě ve jménu svobody a boji proti terorismu?! Respektive v zájmu uchvácení nerostných bohatství a upevnění moci?


Nepřihlášený uživatel

#19

2015-05-13 06:40

Podepsano!!! Snad to bude k necemu dobre. Je to asi petista podepsana petice...

Nepřihlášený uživatel

#20

2015-05-14 08:19

Jsem pro MÍR . Přála bych si , aby již na celém světě zavladl MÍR

Nepřihlášený uživatel

#21

2015-05-14 19:02

Souhlasím s touto petici, chci žít v míru