MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#46937 Re:

2015-04-26 18:44

#46936: -  

 Pokud se z projížďky na motorce dělá politická akce, jak se v min. moskevské části této party stalo je potřeba jasně říci, že je to věc nepřípustná. 

Na Slovensku pokřikovali Rusové proti EU hesla a proti NATO hesla v době, kdy tam byl lhář a KGBák Lavrov. 

To je věc naprosto absurdní, nelze si představit, že by před Kremlem Slováci vykřikovali pritiruská hesla. Okamžitě by byli vyhoštěni. 

Další je propagaci zločinné ideologie představiteli moskevské party motorkářů. Je naprosto absurdní, aby zde byla propagována bolševická ideologie v podobě rudých praporů se srpem a kladivem, jak to provozují o nich v Moskvě.  Je to absurdní nejen z toho důvodu, že to bylo CCCP, které společně s Německem rozpoutalo II. světovou válku, ale je to absurdní i proto, že je to prostě trestné. 

Tedy nedivím se nikomu, kdo šašky co to evidentně nemají v hlavě v pořádku nechce do EU vpustit, neb je vskutku prapodivné chtít jezdit na americké motorce, mít na sobě americké oblečení a na hlavě americkou helmu a přitom si za zadek dát symbol jedné z vůbec nejodpornějších totalitních zrůdných a vraždících ideologií, tedy rudá prapor se srpem a kladivem. Je to totožné, jako kdyby tam měl prapor s hákovým křížem, žádný rozdíl mezi tím není. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#46940 Re: Re:

2015-04-26 19:01:19

#46937: - Re:  

 Jdi doprdele s těmi bláboly. Jediný kdo z toho dělá politiku jste vy.