MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#46926 Re: Re:

2015-04-26 14:10

#46922: - Re:  

 Tak Ukrajinci jim zabily cca 100 000 Rusko cca 35 000 a oni se radši bratříčkují s Ukrajinci


Nepřihlášený uživatel

#46927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-26 14:12

#46921: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tito ale vypadají sakra jinak než ti od soudruha Putina. 


Nepřihlášený uživatel

#46928 Re: Re: Re:

2015-04-26 14:15

#46926: - Re: Re:  

Tady je potřeba něco počítat?  Rusko jim doslova vyvraždilo vojenskou elitu za účelem ovládnutí státu. Člověče važte slova, už proto, že soudruh Putin aktuálně mává opět stejným praporem, kterým mával jeho předchdce Stalin, což je mimo jiné fatální rozdíl proti současné Ukrajině, které konečně začala alespoň s odstraňováním symbolů zločinnosti CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#46929 Toto je podstatné a je smutné, že se lidmi jako je Zeman či Ovčáček musíme vůbec zabývat...

2015-04-26 14:38

 Je s podivem, proč 47 % lidí věří lžím, přitom mají pravdu přímo před sebou. Zeman je lhář, přesto se tu najde 47 % lidí, kteří tvrdí, že mluví pravdu, což se jeví neuvěřitelné.  

 Pokud si o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. .

AntiHavloid

#46930

2015-04-26 14:51

Co by na zdejší havloidy řekli ti, kteří byli v Jugoslávii humanitárně vybombardovaní modlou zdejších kryplů?!


Nepřihlášený uživatel

#46931

2015-04-26 14:56

Na PL se mě líbí že dávají prostor takovým hovadům jako je Menzel . Aspon lidé poznají jaký je to hovado 


Nepřihlášený uživatel

#46932 Re:

2015-04-26 15:06

#46930: AntiHavloid -  

 Bombardovány byly srbské vojenské jednotky roky obléhající Sarajevo a vraždící civilní obyvatele. Délka obléhání města nemá v poválečné historii obdobu. Tedy blbe velmi važte slova. 


Nepřihlášený uživatel

#46933 Re:

2015-04-26 15:10

#46931: -  

 Parlamentní listy jsou bezpochyby nejen symbol ruské propagandy zde. Co je na nich vůbec nejděsivější, že se za lži tam publikované dokonce omlouval Miloš Zeman, přesto je to stále on, kdo tento propagandistický web legitimizuje, resp. se o to snaží, stejně jako vy rudý khmére. 


Nepřihlášený uživatel

#46934 Barvu šátků vystřídala modrá...

2015-04-26 15:27

Káča

#46935 Re:

2015-04-26 17:57

#46930: AntiHavloid -  

 Výborně řečeno.Káča


Nepřihlášený uživatel

#46936

2015-04-26 18:20

 V českých médiích se stupňuje až hysterická kampaň související s průjezdem – no, považte – asi třiceti ruských motorkářů (předpokládám, že převážně na amerických strojích) některými zeměmi střední Evropy. Tímto svérázným způsobem chtějí motorkáři uctít 70. výročí osvobození Evropy od nacismu, na kterém měla rozhodující podíl Rudá armáda.

Samozřejmě, že celá akce je také jakýmsi popíchnutím veřejného mínění zemí střední Evropy. Nazvat ji ale provokací je vzhledem k její titěrnosti a bezvýznamnosti, co se jejího rozsahu a záběru týče, příliš silné vyjádření.

Již tisíc našich bdělých spoluobčanů se podepsalo pod petici, aby „vláda nepovolila gangu vstup na naše území.“ V Berlíně se prý dokonce zabývají tím, že těmto motorkářům nepovolí průjezd městem.

Člověk prostě žasne, jaké hlouposti si lidé dokáží vymyslet. Pokud se V. Putin dozvěděl o manévrech, které se kolem zhruba třiceti ruských motorkářů dějí, musí se smíchy popadat za břicho. To je jako s jít kanonem na vrabce.

Jeden z hysteriků dokonce napsal, že podobné politické akce by měly být zakázány. Skutečný demokrat. Zajímavé ovšem je, že tentýž demokrat neviděl nic špatného na medializovaném průjezdu amerických ozbrojených sil naší zemí, a už vůbec na něm neviděl nic politického. Česká armáda je ovšem podle Ústavy ČR apolitická a podle toho se také musí chovat. A americká armáda, pokud se ocitne na území ČR, musí pochopitelně dodržovat naši Ústavu… Tedy chovat se nepoliticky.

Myslím, že k celé akci na našem území ani nedojde, a to podle mého kvůli dvěma faktorům. Za prvé, Polsko ruským motorkářům nevydá víza a za druhé se organizace celé akce na českém území ujal můj starý přítel J. Vyvadil. Tak je akce v nejlepších rukou a její „úspěch“ je zaručen.

Zkrátka…mnoho povyku pro nic…


Nepřihlášený uživatel

#46937 Re:

2015-04-26 18:44

#46936: -  

 Pokud se z projížďky na motorce dělá politická akce, jak se v min. moskevské části této party stalo je potřeba jasně říci, že je to věc nepřípustná. 

Na Slovensku pokřikovali Rusové proti EU hesla a proti NATO hesla v době, kdy tam byl lhář a KGBák Lavrov. 

To je věc naprosto absurdní, nelze si představit, že by před Kremlem Slováci vykřikovali pritiruská hesla. Okamžitě by byli vyhoštěni. 

Další je propagaci zločinné ideologie představiteli moskevské party motorkářů. Je naprosto absurdní, aby zde byla propagována bolševická ideologie v podobě rudých praporů se srpem a kladivem, jak to provozují o nich v Moskvě.  Je to absurdní nejen z toho důvodu, že to bylo CCCP, které společně s Německem rozpoutalo II. světovou válku, ale je to absurdní i proto, že je to prostě trestné. 

Tedy nedivím se nikomu, kdo šašky co to evidentně nemají v hlavě v pořádku nechce do EU vpustit, neb je vskutku prapodivné chtít jezdit na americké motorce, mít na sobě americké oblečení a na hlavě americkou helmu a přitom si za zadek dát symbol jedné z vůbec nejodpornějších totalitních zrůdných a vraždících ideologií, tedy rudá prapor se srpem a kladivem. Je to totožné, jako kdyby tam měl prapor s hákovým křížem, žádný rozdíl mezi tím není. 


Nepřihlášený uživatel

#46938

2015-04-26 18:59

Zastavme se u toho, co říkáte, jedno po druhém. Za prvé, protože jsem byl na Národní třídě, řekl jsem, že to byl brutální zákrok policie, o čemž v podstatě není pochyb, ale že masakr vypadá jinak – hory mrtvol a potoky krve. Zrovna včera jsem hovořil o tom, čemu se někdy říká genocida Arménů, tedy o půl druhém milionu zabitých, a otázka zní, jestli se tomu má říkat genocida, nebo masakr. Podle mě na jménu celkem nezáleží, ale uvědomme si, že tu mluvíme vskutku o půl druhém milionu mrtvých. Na Národní třídě byl jeden fiktivní mrtvý, student Martin Šmíd. Jestliže zneužíváme velká slova, jak bychom pak nazvali to, pokud by tady islámští teroristé něco vyhodili do povětří a byly by desítky, možná stovky mrtvých? Za druhé, vím, co všechno se udělalo pro záchranu obou unesených dívek. A i tady jsem řekl něco, za čím si stojím, tedy, že být jejich rodiči, nejdříve je obejmu, políbím, pohladím povlasech, a pak je ohnu přes koleno, protože způsobily problémysamysobě, svérodině, navíc i českému státu. Čili: jistě – chcete-li – jde o expresivní výroky, ale výroky, za kterými si plně stojím.

 


Nepřihlášený uživatel

#46940 Re: Re:

2015-04-26 19:01

#46937: - Re:  

 Jdi doprdele s těmi bláboly. Jediný kdo z toho dělá politiku jste vy.


Nepřihlášený uživatel

#46941 Re:

2015-04-26 19:03

#46938: -  

 Ano Zeman je velmi schopný demagog a lhář. Prostě politicky motivovaný masakr má v různých částech světě velmi rozdílné podoby a stejně tak v různých časech. 

Zmlácení technaři byl masakr, stejně jako zmlácení studenti na národní třídě, přestože rozsahem byl nesrovnatelný, ovšem nekotrolovatleností byl bohužel srovnatelný. 

Miloš Zeman se jen dalšími a dalšími bláboly více a více zaplétá do vlastních lží a ubohostí, chcete-li naprosto věcně do relativizací hodnot. 


Nepřihlášený uživatel

#46942 Re: Re: Re:

2015-04-26 19:05

#46940: - Re: Re:  

 Vlajky se zrůdou Stalinem a sprpem a kladivem jako symbolů zdrůdné komunistické ideologie a kamarádíčkování se tzv. free lidí s KGBákem Putinem z toho dělají politiku, rudý khmére. 

Obtížně se chápe schizofrenie člověka, co chce vypadat jako američan, jezdit na americké motorce, mít jeansy a koženou budnu na hlavě helmu s intercomem z ameriky a přitom si na motorku přimontuje symbol komunistické ideologie. Když je mu dobře na americké motorce, proč mu nevadí ten jeho bolševický mozek? 


Nepřihlášený uživatel

#46943 Re: Re:

2015-04-26 19:07

#46939: - Re:  

 Jakým právem se ti šmejde oháníš občany a dokonce občany Běloruska


Nepřihlášený uživatel

#46944 Re: Re: Re: Re:

2015-04-26 19:08

#46942: - Re: Re: Re:  

 tebe ty Kmerové museli hodně tlouct do hlavy , že jsi tak posedlí.


Nepřihlášený uživatel

#46945 Re: Re:

2015-04-26 19:12

#46941: - Re:  

 V roce 1989 na národní třídě žádní masakr nebyl. Masakr je masakr jako například zabití carské rodiny. ale ne pár pendrekem.


Nepřihlášený uživatel

#46946 Re: Re: Re:

2015-04-26 19:12

#46943: - Re: Re:  

 Níkým se neoháním, hodnotím stylizované foto, kde jaksi občanstvo prostě chybí. Občanstvu je zjevně v Bělorusku ukradné mohyla ruských okupantů stejně jako šílená parta blbů, co chtějí vypadat jako amíci, ale češou se jak rusáci a tak vypadají jako šašci. 


Nepřihlášený uživatel

#46947 Re: Re: Re: Re:

2015-04-26 19:15

#46942: - Re: Re: Re:  

 Obtížně se chápe schizofrenie člověka, který neustále řeší na čem jezdí motorkáři z Ruska


Nepřihlášený uživatel

#46948 Re: Re: Re:

2015-04-26 19:16

#46945: - Re: Re:  

 Znovu, je to pojem, který má vazbu na místo i čas. Nic ani vraždy carské rodiny bychom nemohli nazvat masakrem, potom co ruská pakáž následně povraždila desítky milionů lidí v gulagu, stejně jako bychom to nemohli nazvat potom, co to nacisté odkoukali od rusů a začali vraždili průmyslově a stejně tak by nikde na světě nebyl žádný masakr, když se podíváme na to, co dělali rudí khmérové, rudý khmére. 

Zeman je superdebil, to je bohužel nejvýstižnější chrarakteristika. 


Nepřihlášený uživatel

#46949 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-26 19:17

#46947: - Re: Re: Re: Re:  

 Neřeším to stále, řeším to v kontextu jejich politické orientace, tam to bohužel nedává žádný smysl, sedět na americké motorce a mávat symbolem stejně zrůdné ideologie jakou je nacismus. 

První co by si svobodný člověk v Rusku měl připomínat, že to byli bolševici, kteří vedli válku proti obyvatelům CCCP a že to byli bolševici, kteří začali společně s Německem II.světovou válku a další věc, kterou by měli křičet do světa, že to tedy nebyla žádná "velká vlastenecká válka" ale masakr zotročených národů CCCP a to dokonce z velké části vlastními komunisty, když se podíváme na počty obětí, které měly Spojené státy a Velká Británie v téže válce, tak je naprosto evidentní, že velkou část obětí občanů CCCP padá na vrub bolševické zločinnosti a touze ovládnout Evropu. 


Nepřihlášený uživatel

#46950

2015-04-26 19:29

 Kyjevští vůdci opíjejí ukrajinské občany rohlíkem a drží je v bludu, že členství Ukrajiny v NATO je už za rohem a Ukrajina jen zvažuje výhodnost přistoupení, a vstup do EU je vlastně jen pouhou formalitou. Co je však ještě vážnější, soudě dle slov ukrajinského ministra zahraničí P. Klimkina, svým bludům věří i ukrajinská politická elita sama.

Předpokládám, že pro vstup do NATO i EU budou platit určité podmínky, tak jak tomu bylo doposud. A řekněme si to zcela otevřeně, Ukrajina nesplňuje ani podmínku demokratických standardů, ani určité ekonomické standardy.

Na ukrajinskou politiku mají rozhodující vliv oligarchové, kteří za více než dvě desetiletí dokázali rozchvátit bohatství této země. A tito lidé se teď už zřejmě těší na – z jejich hlediska nekonečné – finanční prostředky ve fondech EU, kterým by jistě také rádi pustili žilou…

Po ekonomické stránce je na tom Ukrajina ještě hůře než Řecko. Ukrajině dochází finanční hotovost, už teď vlastně není schopná splácet své dluhy v zahraniční měně a stále nepředložila žádný program pro obnovu hospodářství své země, který by byl alespoň trochu použitelný a realistický. Na stabilizaci ukrajinské ekonomiky by při tom bylo potřeba závratných 250 – 300 miliard eur a další stovky miliard eur by pak Ukrajina potřebovala na modernizaci svého průmyslu a vybudování funkční moderní infrastruktury…