MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#46936

2015-04-26 18:20

 V českých médiích se stupňuje až hysterická kampaň související s průjezdem – no, považte – asi třiceti ruských motorkářů (předpokládám, že převážně na amerických strojích) některými zeměmi střední Evropy. Tímto svérázným způsobem chtějí motorkáři uctít 70. výročí osvobození Evropy od nacismu, na kterém měla rozhodující podíl Rudá armáda.

Samozřejmě, že celá akce je také jakýmsi popíchnutím veřejného mínění zemí střední Evropy. Nazvat ji ale provokací je vzhledem k její titěrnosti a bezvýznamnosti, co se jejího rozsahu a záběru týče, příliš silné vyjádření.

Již tisíc našich bdělých spoluobčanů se podepsalo pod petici, aby „vláda nepovolila gangu vstup na naše území.“ V Berlíně se prý dokonce zabývají tím, že těmto motorkářům nepovolí průjezd městem.

Člověk prostě žasne, jaké hlouposti si lidé dokáží vymyslet. Pokud se V. Putin dozvěděl o manévrech, které se kolem zhruba třiceti ruských motorkářů dějí, musí se smíchy popadat za břicho. To je jako s jít kanonem na vrabce.

Jeden z hysteriků dokonce napsal, že podobné politické akce by měly být zakázány. Skutečný demokrat. Zajímavé ovšem je, že tentýž demokrat neviděl nic špatného na medializovaném průjezdu amerických ozbrojených sil naší zemí, a už vůbec na něm neviděl nic politického. Česká armáda je ovšem podle Ústavy ČR apolitická a podle toho se také musí chovat. A americká armáda, pokud se ocitne na území ČR, musí pochopitelně dodržovat naši Ústavu… Tedy chovat se nepoliticky.

Myslím, že k celé akci na našem území ani nedojde, a to podle mého kvůli dvěma faktorům. Za prvé, Polsko ruským motorkářům nevydá víza a za druhé se organizace celé akce na českém území ujal můj starý přítel J. Vyvadil. Tak je akce v nejlepších rukou a její „úspěch“ je zaručen.

Zkrátka…mnoho povyku pro nic…

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#46937 Re:

2015-04-26 18:44:57

#46936: -  

 Pokud se z projížďky na motorce dělá politická akce, jak se v min. moskevské části této party stalo je potřeba jasně říci, že je to věc nepřípustná. 

Na Slovensku pokřikovali Rusové proti EU hesla a proti NATO hesla v době, kdy tam byl lhář a KGBák Lavrov. 

To je věc naprosto absurdní, nelze si představit, že by před Kremlem Slováci vykřikovali pritiruská hesla. Okamžitě by byli vyhoštěni. 

Další je propagaci zločinné ideologie představiteli moskevské party motorkářů. Je naprosto absurdní, aby zde byla propagována bolševická ideologie v podobě rudých praporů se srpem a kladivem, jak to provozují o nich v Moskvě.  Je to absurdní nejen z toho důvodu, že to bylo CCCP, které společně s Německem rozpoutalo II. světovou válku, ale je to absurdní i proto, že je to prostě trestné. 

Tedy nedivím se nikomu, kdo šašky co to evidentně nemají v hlavě v pořádku nechce do EU vpustit, neb je vskutku prapodivné chtít jezdit na americké motorce, mít na sobě americké oblečení a na hlavě americkou helmu a přitom si za zadek dát symbol jedné z vůbec nejodpornějších totalitních zrůdných a vraždících ideologií, tedy rudá prapor se srpem a kladivem. Je to totožné, jako kdyby tam měl prapor s hákovým křížem, žádný rozdíl mezi tím není.