Důstojný život v dluhách

Quoted post

V

#17

2015-04-27 20:16

 #8 Tohle není sranda?

Vážený anonyme ,proč jste to nezkusil napsat petici Vy?

Kritizovat umí každý ,ale nevíte kolik lidí skončilo kvůli tomu bez domova,či z nemocí ,úmrtí, kolik bolesti způsobuje exe pro ženy,děti ztrací s rodičem kontakt anebo po čase se dozví,že rodič už nežije,mužů,seniorů .

 

Nejsou to lidi,kteří by nechtěli platit své závazky jen se ocitli v krizi(nemoce,nezaměstnaný apod),ale díky % z % a různých ...z malé částky naskočí neúměrná častka ,kdyby se hradilo jen vyloženě dlužná částka věřiteli,tak by lidé spláceli svůj závazek bez potíží!

Nemají účet ,jelikož jsou blokovaný,natáčejí se jejich pohromové bydlení ,aby se veřejnost bavila ,zabavují se jim základní věci (pro občany ,co nemají finační problémy jsou tyto věci bezcenné, exekutor odveze do skladu a ví předem,že tyto věci nelze prodat,nikdo nebude kupovat staré věci,které jsou rozbite poškozený!

 

Jenže pro dlužníka je to všechno :

mám se z čeho najíst a uvařit si ..talíř,hrnek,hrnec atd

mám kde jíst     ....stůl,židle,

mám kam sklidit jídlo,které si šetří x dní..lednice

mohu si vyprat,aby nebyl špinavý..pračka

mám se kde vyspat..domov 

mohu si uklidit svych pár svržků do skříně...chtějí toho doopravdy moc?????????????????

 KAŽDÝ NEMÁ ŠANCI DOSÁHNOUT NA ODLUŽNĚNÍ ,JELIKOŽ JIM NESTAČÍ PŘÍJEM ,NEMAJÍ PENÍZE NA PRÁVNÍKA ,KTERÝ BY JIM POMOHL,JEN JSOU V BLUDNÉM KOLOTOČI A BEZNADĚJ,ZOUFALSTVÍ A PLÁČ.

PŘITOM DOMÁCNOSTI SI STÁLE PŮJČUJÍ,JELIKOŽ PŘÍJEM JIM NESTAČÍ UŽIVIT SVÉ DĚTI!NEBEROU SI PŮJČKY NA MALIČKOSTI,ALE NA BĚŽNÉ VĚCI JÍDLO,UHLÍ ,TAKŽE CO DODAT?

SENIOR JE NA TOM NÁPODOBNĚ,NEMAJÍ PENÍZE NA STRAVU A KDYŽ JSOU NEMOCNÝ NEMAJÍ MOŽNOST SI JÍT PŘIVYDĚLAT!PŘITOM TYHLE LIDÉ PRACOVALI A PŘESTO NEMAJÍ NA ZÁKLADNÍ POTŘEBY,MLADÉ RODINY NEMAJÍ NA ZÁKLADNÍ POTŘEBY !STAČÍ NEMOC A NEMÁTE NA ZÁKLADNÍ POTŘEBY ,JELIKOŽ HMOTNÁ NOUZE JE JEN K PŘEŽITÍ!

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2015-04-28 08:40:00

#17: V -  

 ja mam teda kolem sebe jen lidi co maji mensi plat nez minimalni mzdu a i s detmi to zvladaj, aniz by se zamotali do nesmyslnych pujcek....děti ztrací s rodičem kontakt anebo po čase se dozví,že rodič už nežije - tak za tohle muze exekuce asi jako za mor v africe...nezlobte se na me, ja si exekuci taky prosel a pokud clovek neni liny a nemy, tak se ji da projit celkem bez uhony, ja verim, ze i znacna cast exekuxi by se vubec exekucema nemusela stat, kdyby lidi nebyly liny svy platby/roblemy aktivne resit dokud nezajdou dokrajnosti