Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů

Quoted post

Michal

#44

2015-05-09 14:25

Když jsme přijeli v roce 1987 poprvé do Paříže a viděli v praxi to pro nás neuvěřitelné míchání ras bez rozdílu, nadchlo mně to. Myslel jsem si, že to může být jedině obohacující. Pro všechny. Nějaké nebezpečí jsem tehdy nevnímal. Že mohou být nějaké třenice, nepříjemnosti, to mně přišlo přirozené. Tehdy bych nevěřil, že bych mohl podepsat něco takového, jako je tato petice. Je mi to líto ale podepisuji.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48 Re:

2015-05-11 13:51:13

#44: Michal -  

 Presne stejny pocit z tehoz roku z Parize. Ta nadherna pestrost, barevnost, uvolnenost - hlavne ve srovnani s komunistickou sedi. Par desetileti multikulthrni Evropy a iluze je pryc. Zustalo realne, tehdy nevnimane ohrozeni.


Nepřihlášený uživatel

#82 Re:

2015-05-17 19:06:32

#44: Michal -  

 Dobrý večer, díky za tento příspěvek. Moc se mi líbí, jak jste se dokázal "odhalit" a věřte, že i já to mám velice podobně. Jen to byl 88 a tím městem byla Kodaň. A také moje tehdejší dánská přítelkyně moje pocity, že je to nesmírně vzrušující a zajímavé, již tenkrát pohříchu postrádala.. Dnes samozřejmě také  podepisuji a navíc jsem znechucen, že mě tento vývoj situace v Evropě stojí tolik mentálních sil, které bych velmi rád vynaložil někde jinde. Ale nejde to,jsem tím do značné míry paralyzován, mám tři děti...