MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ivan Hlinka

#48382 Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:19

#48278: - Re: Na Hrad patří Karel! 

 Když jsem je nazval tím, čím jsou, všiml jste si jistě jejich reakce... Debilní, méněcenní jedinci , s nedokončeným základním vzděláním, to je jejich deviza... Ale vědí, kolik chlupů má ten jejich podvodník a úplatkář "šampion Růžička"  na žížale ve slipech!!!

Že je ten jejich "Pánbůh" v podstatě kriminální živel, který tahá peníze z rodičů malých kluků, kteří by rádi hráli hokej, hru pro primitivy jako jsou ti dva , to nikoho v tom havlovském Absurdistáně neprápí...

Tak klídek, ten lidský hnůj, ktery zde představují, určítě jednou a doufejme že brzy, vychcípá...

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48385 Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:25:29

#48382: Ivan Hlinka - Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Nebuďte blázen? Ten údajný rodič co si Růžičku natáčel, to byl opravdu blb. Pokud mu nechtěl úplatky dávat, tak mu je dávat neměl, pokud chtěl změnit systém financování klubů, měl k spoustu jiných příležitostí.  To co vyvedl je ale jen ubohost. 

Peníze, které dává soukromému subjektu na cokoliv, jsou jen peníze mezi jedním a druhým subjektem. Jestli mu vadí, že je jiný subjekt nezdaní, pak mu je nemá dávat. Jestli mu vadí, že si je Ružička vzal a testoval jeho "odolnost" tak je to idiot. 

Platí tedy, pokud se mu nelíbí současné financování způsobu výchovy hokejistů, ať s tím něco udělá. Natáček skrytě Růžičku ale nevyřešilo vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#48391 Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:47:17

#48382: Ivan Hlinka - Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Souhlasim.  Take uz se tesim, az ten lidsky hnuj vychcipa !

Dokud nechcipne posledni  KOMUNISTA , nebude zde klid !